trooly 22.10.07, 22:04 Co na to PO? Popierałem inicjatywę i nici tkackie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nakole Re: POPiS 22.10.07, 22:07 ...mało kompatybilne. Za dużo pierza by fruwało. Odpowiedz Link Zgłoś
nefnef A jeśli POPSuLi lub POLiDupa? 22.10.07, 22:10 Będzie nie gorzej może, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: PO P i SL raczej ;-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 22:14 Odpowiedz Link Zgłoś
jelonek72 Re: PO P i SL raczej ;-))) 22.10.07, 22:25 choleres brzmi jak POPSEL - żeby to ino jaki proroczy znak nie był Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu a nikt nie pogratuluje Żubrom? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 22:40 Wszak ich kandydat jako jedyny niezależnie nie wpisany na listę wygrał w swoim okręgu(do senatu) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: a nikt nie pogratuluje Żubrom? 22.10.07, 22:49 Gratuluja niegrzeczne dzieci www.merlin.com.pl/images_product/31/83-7404-293-1.jpg i grzeczne dzieci www.mmstudio.com.pl/photos/070121_123731_undefined_zubr_butelka.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: POPiS 22.10.07, 23:15 Daj juz spokoj. To strasznie zly pomysl. Dajcie ludziom odpoczac. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: POPiS 23.10.07, 08:54 Czy Kaczyński jest zdolny współpracować z kimkolwiek, grając drugie skrzypce? CHyba się nie łudzisz? Zresztą Dziad ma rację. Dajmy sobie od PiSu odpocząć. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: POPiS 23.10.07, 08:56 A,dlaczego ma współpracować z PO?,tą partię a zwłaszcza niektórych ludzi trzeba odsunąć od życia publicznego,a-cha i jeszcze niech się zlustrują w końcu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ó Re: POPiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.07, 09:22 Nie chcę cię martwić, ale nie dalej jak w niedzielę Polacy zdecydowali, że chcą, by PO rządziło, a PiS zostało odsunięte od władzy. I twoje żałosne szczekanie nic nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: POPiS 23.10.07, 09:27 Gość portalu: ó napisał(a): > Nie chcę cię martwić, ale nie dalej jak w niedzielę Polacy > zdecydowali, że chcą, by PO rządziło, a PiS zostało odsunięte od > władzy. I twoje żałosne szczekanie nic nie zmieni. nie na długo,byle do wiosny:-))) Aaauuuu! Ps.z tymi Polakami to przesada;-) Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: POPiS 23.10.07, 09:40 Patrzyłem dzisiaj, jak spadają liście z drzew. Nagie drzewa odsłoniły wcześniej ukryte ptasie gniazda. Popadłem w zadume, jak to jest z ptakami, czy wszystkie odlecą w sina dal, do ciepłych krajów. Może czeka Nas sroga zima, może ciepły śnieg pokryje złości. Oby. Po stawie, przy Muzeum Włók. widziałem pływające ptaki, kaczkę i kaczorka. Myśl - "jednak kaczki są przeznaczeniem". Pogadają ze sobą, jak prawdziwa kacz parka? Wrony stojące z boku nawołują do dalszej szamotaniny, pewnie zazdrosne boją się że kacza para zniesie wielkie jajo. Z jaja może... Odpowiedz Link Zgłoś
rosfita Re: POPiS 23.10.07, 15:48 Wiosna piękna pora roku w sczególności bez jednej kaczej sczekaczki. Jakie to miłe uczucie włączyć telewizor i nie słyszeć ujadającego Jarosława Kaczyńskiego i tych jego dyrdymałów dla inteligentnych inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: POPiS 23.10.07, 16:09 rosfita napisał: > Wiosna piękna pora roku w sczególności bez jednej kaczej sczekaczki. > Jakie to miłe uczucie włączyć telewizor i nie słyszeć ujadającego > Jarosława Kaczyńskiego i tych jego dyrdymałów dla inteligentnych > inaczej. za to donek dzisiaj klepał trzy po,trzy przez godzinę,niepotrzebnie znów odwołuje się do ideałów Solidarności(dla mnie to żenada,w końcu też tam byłem)POza tym taczka czeka,a ja czekam na POdwyżkę :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nefnef Re: POPiS 23.10.07, 16:20 Ha! Ciekawym jak długo Twoje szczęście z Kaczorem Donaldem będzie trwało? Chyba że coś za łapóweczkę już załatwiłaś, milady? Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: POPiS 23.10.07, 20:24 Opamietajcie się. Stawiamy na POPiS, może nie jest to realne ale trzeba próbować. Wielu z Was mówił o szeroko rozumianej tolerancji, wzajemnym zrozumieniu i co. Siadło Wam, komuszenia chcecie, mordy i zniewolenia poglądów. Trzeba Nam POPiSu! Odpowiedz Link Zgłoś