bartuch 29.07.03, 22:18 Jutro o szostej rano wyjezdzam na dwa dni do Walbrzycha. PAPA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: teufel Re: NA RAZIE... IP: *.toya.net.pl / 10.0.246.* 29.07.03, 22:23 :( nam będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lennon Re: NA RAZIE... IP: *.toya.net.pl / 10.0.215.* 30.07.03, 00:43 Myślałem, że do Starachowic z bratnią pomocą dla posła Jagiełły. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: NA RAZIE... 30.07.03, 09:48 bartuch napisał: > Jutro o szostej rano wyjezdzam na dwa dni do Walbrzycha. PAPA Mam nadzieje, ze pozdrowisz moich rodzicow Bartuchu;-) dzierżbór Wałbrzych!! Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: NA RAZIE... 01.08.03, 11:22 Wrocilem i bylo bardzo milo, mimo ze sluzbowo:-)))Walbrzych ma bardzo interesujacy ryneczek, spedzilem tam sporo czasu. Do Starachowic sie nie wybieram, Lennon. Jak milo, ze znow jestes na forum, nie bede sie nudzil... Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: NA RAZIE... 01.08.03, 11:28 Jak byłeś na kursach dobrych manier to możemy pogadać. W przeciwnym wypadku będę konsekwentny i nie będę wdawał się w dyskusje z Tobą Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: NA RAZIE... 01.08.03, 11:30 lennon1 napisał: > Jak byłeś na kursach dobrych manier to możemy pogadać. W przeciwnym wypadku > będę konsekwentny i nie będę wdawał się w dyskusje z Tobą Nie bylem. Nadal, kurwa, jestem komunistycznym betonem. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: NA RAZIE... 01.08.03, 11:46 Welcome back :) Bartuchu, tak szybko umknąłeś, że aż nie zdążyłem Ci podać namiarów na pewną moją serdeczną koleżankę z Wałbrzycha. Prześliczna dziewczyna... wparawdzie zajęta, ale pewnie byś ją oczarował ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: NA RAZIE... 01.08.03, 11:59 zamek napisał: > Welcome back :) > Bartuchu, tak szybko umknąłeś, że aż nie zdążyłem Ci > podać namiarów na pewną moją serdeczną koleżankę z > Wałbrzycha. Prześliczna dziewczyna... wparawdzie zajęta, > ale pewnie byś ją oczarował ;) Coz za szkoda:-))) Odpowiedz Link Zgłoś