szpilkaaa 02.08.03, 17:39 ja siedze w domciui zastanawiam się dlaczego lato tAK szybko mija/i DLACZEGo za miesiąc ide już do szkoły:-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
motloh Re: o czym teraz myślisz??? 02.08.03, 17:53 Mysle o tym, czyszef da mi urlop. Wakacji juz nigdy miec nie bede. Smutne ale prawdziwe. No i oczywiscie mysle o moim Kochanym Sloneczku, ktore dzisiaj od rana pracuje na drugim etacie. O Niej mysle przede wszystkim...ciagle. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: o czym teraz myślisz??? 03.08.03, 00:06 O seksie. Jak co kazde 6 sekund. O wlasnie juz drugi raz pomyslalem... :) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: o czym teraz myślisz??? LEWY STOPERZE>>> 03.08.03, 11:50 zamek napisał: > O seksie. Jak co kazde 6 sekund. O wlasnie juz drugi raz > pomyslalem... :) Mam to samo. Powinni nas zamknac, ZBOCZENCOW:-))) PS. Moze udamy sie na korepetycje do Kropiwnickiego??? Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: o czym teraz myślisz??? 03.08.03, 11:46 o jednym z Twoich watkow... :) Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaaa Re: o czym teraz myślisz??? 03.08.03, 16:26 a ja teraz myśle o nim....kurde o tym czlowieku ktorego widze 2 razy do roku i za ktorym tak mi serducho ztesknoty sciska:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: o czym teraz myślisz??? IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 03.08.03, 16:59 Że mam ochotę na piwko, ale nie chce mi się po nie iść;-/ Leń ze mnie straszny, bo do sklepu mam jakieś 20 matrów;-))) PS. Szpilko, w ciągu kilku dni założyłaś więcej wątków, niż ja przez swoją prawie roczną kadencję na tym forum;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: o czym teraz myślisz??? ZAWZIETUSEK!!! 03.08.03, 17:09 Gość portalu: micin napisał(a): > Że mam ochotę na piwko, ale nie chce mi się po nie iść;-/ Leń ze mnie straszny, > > bo do sklepu mam jakieś 20 matrów;-))) > > PS. Szpilko, w ciągu kilku dni założyłaś więcej wątków, niż ja przez swoją > prawie roczną kadencję na tym forum;-))) Leniu jeden!!! Faktycznie masz kawal:-))) PS. Ja dzis nie pije. Raz, ze praca. Dwa, dzis bylem w domu po piatej rano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: o czym teraz myślisz??? ZAWZIETUSEK!!! IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 03.08.03, 17:13 bartuch napisał: > Leniu jeden!!! Faktycznie masz kawal:-))) Nigdy nie ukrywałam faktu, że leń ze mnie niemiłosierny;-))) Zimne piwko spijam, ale w sklepie nie byłam! Wpadłam na genialny pomysł i podgrandziłam jeden browarek tacie. Ale nie chcę być w swojej skórze- kiedy się zorientuje, że jednej flaszencji brak;-))) Przed żarówą się nie przyznam! > PS. Ja dzis nie pije. Raz, ze praca. Dwa, dzis bylem w domu po > piatej rano. Że praca- rozumiem. Ale co jest najlepsze na kaca? Bo z pewnością nie praca;-))) A gdzież to się szlajałeś do rana? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaaa Re: o czym teraz myślisz??? 03.08.03, 17:22 a zakładam wątki bo chce żeby po mnie jakiś ślad został:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
gnom.zero Re: o czym teraz myślisz??? 11.08.03, 23:40 Nie moge doczekac sie TWOJEGO powrotu!Wracaj jak najszybciej! O tym teraz mysle! Odpowiedz Link Zgłoś
pijaw Re: o czym teraz myślisz??? 04.08.03, 22:29 Gość portalu: micin napisał(a): > Że mam ochotę na piwko, ale nie chce mi się po nie iść;-/ Hehe, myslę o tym samym i mi też się nie chce po nie iść... do lodówki (4 metry) :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: o czym teraz myślisz??? 03.08.03, 17:30 Mialem wyjsc jedynie na chwileczke, Zawzietusku:-)))Najpierw spotkalem kumpli z liceum. Potem zas dziewczyne, z ktora tanczylem poloneza w podstawowce:-)))Sama rozumiesz, Bartuszysku nie dane bylo wrocic szybko:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
maclorcan Re: o czym teraz myślisz??? 03.08.03, 17:37 Rany Bartuch, jakbyś jeszcze kogoś spotkał to byś w dalszym ciągu do domu nie dotarł :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: o czym teraz myślisz??? 03.08.03, 17:55 maclorcan napisał: > Rany Bartuch, jakbyś jeszcze kogoś spotkał to byś w dalszym ciągu do domu nie > dotarł :)))) > Spotkalem w nocnym autobusie:-)))Ale nie dalem sie i pojechalem spac. HM....Ale miales setke, Irlandzki Szkocie...Mogles odegrac do boku.... Odpowiedz Link Zgłoś
maclorcan Re: o czym teraz myślisz??? 03.08.03, 18:08 bartuch napisał: > Spotkalem w nocnym autobusie:-)))Ale nie dalem sie i pojechalem > spac. Tak jest, twardym trzeba być, nie "miętkim". Nie można ulegać pokusom :))) Jestem z Ciebie dumny, że wykazałeś się takim hartem ducha ;)) > HM....Ale miales setke, Irlandzki Szkocie...Mogles odegrac do > boku.... Przyjedź na trening to pogadamy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: o czym teraz myślisz??? 04.08.03, 17:04 O tym, bym dozyl niedzielnej nocy, kiedy to wsiade w autobus i pojade na kilka dni nad morze. Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: o czym teraz myślisz??? 12.08.03, 14:32 O pewnej niezwykle seksownej osobie, ubranej w niezwykle seksowna sukienke... Odpowiedz Link Zgłoś
korowiowek Re: o czym teraz myślisz??? 12.08.03, 15:36 szpilkaaa napisała: > ja siedze w domciui zastanawiam się dlaczego lato tAK szybko mija/i DLACZEGo > za miesiąc ide już do szkoły:-))) A ja o tym dlaczego ten czas tak szybko leci i już nigdy we wrześniu nie pójdę do szkoły:-( Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: o czym teraz myślisz??? 12.08.03, 17:02 szpilkaaa napisała: > ja siedze w domciui zastanawiam się dlaczego lato tAK szybko mija/i DLACZEGo > za miesiąc ide już do szkoły:-))) a ja zastanawiam się dlaczego mam jeszcze prawie 2 miesiące nudnych wakacji... ;) Odpowiedz Link Zgłoś