kaskaczq 05.12.07, 16:27 szukam jakiegos dobrego lekarza rodzinnego w naszym cudownym miescie? kogo polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elek16 Re: Lekarze w Sieradzu 14.12.07, 23:35 dr Genowefa szkudlarek w Zdrowiu...lekarz na medal polecam bo panią dr znam i lecze ise u niej ja i moje dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Lekarze w Sieradzu 16.12.07, 02:19 odradzam zdrowie. Sama zrezygnowałam gdy kiedys awaryjnie potrzebowałam porady lekarza a niestety nie miałam możliwości telefonicznej rejestracji bo panie nie odbierały telefonu a w miescie nie przebywałam, przyjechałam po południu, Panie w rejestracji powiedziały żebym z lekarzem uzgodniła czy mnie przyjmie a "miła" Pani w gabinecie opryskliwym głosem odparowała że "NIE" i na nic tłumaczenie sytuacji że mnie ucho boli, że nie mogłam się umówić i że nie specjalnie przyjechałam z Łodzi :/ Wypisałam się do Tutusa, nie ma problemu żeby mnie nawet w niedziele przyjęli :/ Wczoraj byłam z kolezanka na pogotowiu. Okazało się, że takich "załatwionych" w Zdrowiu jak ja jest wiecej. Problem w tym, że na pogotowiu nie przyjęto tego 7 tygodniowego dziecka bo lekarza nie było, bo dopiero po 18 przyjmował a była 17 a w Zdrowiu też odmówili bo też lekarza nie było :/ i tak 7 tygodniowe dziecko z gorączką, które 2 tygodnie temu dopiero wyszło ze szpitala uzyskało pomoc dopiero po ok 3 godzinach czekania i biegania od Zdrowia na pogotowie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
tobag Re: Lekarze w Sieradzu 17.12.07, 21:46 Ta historia z gorączkującym niemowlakiem to straszne! Moim zdaniem matka mogła śmiało zadzwonić po pogotowie lub zamówić wizytę domową. Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Lekarze w Sieradzu 18.12.07, 17:12 hmmm no nie wiem wlasnie jak oni by to rozwiazali bo przyjechali na pogotowie i nie bylo pediatry na pogotowiu bo zaczynal dopiero po 18 a i tak czekali na niego jeszcze godzine Odpowiedz Link Zgłoś
tobag Re: Lekarze w Sieradzu 19.12.07, 20:29 Takie historie będą teraz na porządku dziennym. Słyszałem o pacjentce z krwotokiem wewnętrznym, którą odsyłano z dwóch szpitali w Warszawie ponieważ nie było ginekologa w żadnym z nich! Kiedy wezwała prywatne pogotowie zawiozło ja w ciągu 15 minut do właściwego szpitala tam okazało się , że jest jeden lekarz, który sam nie może operować i musi wezwać drugiego do pomocy z domu. Taki horror czeka nas w Sieradzu już po Nowym Roku. Odpowiedz Link Zgłoś
protopic Re: Lekarze w Sieradzu 02.01.08, 18:20 lek. med. Anna Chudzik - przychodnia Eskulap,a jeśli chodzi o dobrego pediatrę to lek. med. Wiesława Ciach, także Eskulap Odpowiedz Link Zgłoś
malenow14 Re: Lekarze w Sieradzu 23.01.08, 19:38 Dr Zuberek? Moze i dobry, ale jak bylam z babcia na wizycie to cos mierzenie cisnienia mu nie szlo, albo taki zdolny ze potrafi zmierzyc bez stetoskopu... Odpowiedz Link Zgłoś
protopic Re: Lekarze w Sieradzu 24.01.08, 20:10 Żuberka trudno nazwac doktorem, bo jest zwyczajnym konowałem, który się na niczym nie zna, guz na jelicie diagnozuje jako "wapnienie żeber". Nie powiem, ciekawy pomysł, aczkolwiek nikt o czymś takim nie pisze w literaturze medycznej. Życie Ci nie miłe - idź do Żuberka! Odpowiedz Link Zgłoś
emi9 Re: Lekarze w Sieradzu 21.02.08, 01:01 witam , ja chodzę do Dr Doroty Ogłozy w Eskulapie i nie mam zastrzeżeń. Przyjmuje nawet bez rejestracji , jest cierpliwa i bezbłędnie diagnozuje . Odpowiedz Link Zgłoś
agatek2772 Re: Lekarze w Sieradzu 21.02.08, 13:46 Polecam z czystym sumieniem dr. Anię Chudzik. Przyjmuje w Eskulapie...zarówno dzieci jak i osoby dorosłe. Nigdy się nie zawiodłam. W razie co...mogłam zawsze zadzwonić. Odpowiedz Link Zgłoś
kaskaczq Re: Lekarze w Sieradzu 04.04.08, 15:34 witam:)dziękuje za dobre rady- wybrałam dr Chudzik. Na razie byłam u niej tylko raz, więc ciężko mi cokolwiek na jej temat powiedzieć, ale w każdym bądź razie jest bardzo miła, choć nie do końca podobał mi się sposób przeprowadzenie przez nią bilansu. Trochę nierzetelny. Odpowiedz Link Zgłoś