Gość: konczymy? IP: *.dsl.bcvloh.sbcglobal.net 06.01.08, 20:45 ten dran powinien dawno siedziec w celi i tam budowccw..owska lewizne - ten mezczyzna, ktory nie wie kiedy skonczyc, niech prokurator zakonczy za niego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mapi7 Miller bije się w piersi za romans z Samoobroną 06.01.08, 21:46 Miller jest żałosny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz wzruszające IP: *.toya.net.pl 07.01.08, 10:59 ciekawe czy biłby sie w piersi gdyby dostał się do sejmu. Prawda jest taka,że ten dinozaur chwyta się wszystkiego i zrobiłby wszystko żeby znowu być w sejmie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KWSkier Re: Miller bije się w piersi za romans z Samoobro IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.08, 20:19 Towarzyszu Miller. Kończ!!! Wstydu oszczędź. Antyfan ze Skierniewic Odpowiedz Link Zgłoś
wirusx Lider prajs? 06.01.08, 21:54 Facet, który chce być w polityce wiarygodny powinien mieć wyobraźnię i nie startować z listy kompromitującego buractwa z wyrokami sądowymi, i o którym wszyscy (tylko nie "polityk" Miller) wiedzieli, że nie osiągnie progu... Won komuchu z Łodzi i z polityki gnój Lepperowi rozrzucać ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodziak Re: Lider prajs? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.08, 08:45 coś mi się wydaje, że w 2002 lizałeś d u p ę Millerowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodziak kto Millera krytykuje najbardziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.08, 08:47 coś mi się wydaje że to ci, którzy w 2002 roku wchodzili mu do tyłka bez mydła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gluchy pies który posmakował kiełbasy.... IP: *.chello.pl 07.01.08, 10:36 ....nie będzie już chciał jeść kaszy. Ciekawe, czy tak samo jest w polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gluchy błąd? IP: *.chello.pl 07.01.08, 10:37 Błędem było lizanie się z Samoobroną bo wynik głosowania był 4000 a nie 400000? Facet, szanuj się choć trochę jak inni cię już nie szanują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopez Miller bije się w piersi za romans z Samoobroną IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.08, 11:04 żenua! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatka0202 Miller bije się w piersi za romans z Samoobroną IP: 80.51.194.* 07.01.08, 13:33 Zaśliniony, żałosny, nieaktualny i nierozumiejący, że przestał istnieć! Jemu i tym popierającym zbowidowcom w odruchu łaski powinno się wydzielić rezerwaty gdzie młodziez szkolna oglądałaby żywe relikty terroru komunistycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne nie jestem psychologiem i nie bede 07.01.08, 14:54 analizowac prawdziwosci slow Millera, ale to ze prawdziwa lewica potrzebna jest w kazdym systemie, kazdy wie, i niech mi ktos z sld, LiDu czy innych (podobno lewicowych) partii przekona ze jest bardziej wiarygodny niz Miller??, ktory jak dotad jest bardziej przekonujacy od np.Olejniczaka, ktory pieknie mowi, ale..........no wlasnie jakos tak karierowiczowsko i falszywie....albo to zludzenie??? czas pokaze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Augustyn Spokojniej! IP: *.lodz.mm.pl 08.01.08, 21:17 Miller chce dopieszczenia PRL-u: szuka miejsca po lewej stronie i chyba wciąż jakoś czuje się z czasem komuny emocjonalnie związany (jak 50% moich rodaków-niestety). Z drugiej strony to Miller wprowadził liniowy cit i mówi, że jest zwolennikiem wolnego rynku-jedynego efektywnego systemu ekonomicznego; dzięki efektywności właśnie możliwa jest-jego zdaniem-redystrybucja dóbr. W tym Miller zbliża się do (a może w pełni podziela ich stanowisko) nowoczesnych socjaldemokratów; w każdym razie tych zachodnich (bo skandynawscy wciąż wierzą w wysokie podatki). Jestem zatwardziałą konserwą i szarpanina na lewicy nie powinna mnie obchodzić. Ale nie uważam Millera za postać jakoś jednoznacznie demoniczną. Chińscy komuniści robią u siebie kapitalizm. Nie zawsze można świat i ludzi opisać w kategoriach: czarne/czerwone itd. Zaryzykowałbym nawet tezę, że Miller rozumie z gospodarki więcej niż np. Kaczyńscy; że o Kropiwnickim nie wspomnę (młodym forumowiczom napiszę jeszcze, że były czasy kiedy prof. Niesiołowski obściskiwał się z Millerem w siedzibie ZChNu!!!). Nie podoba mi się też to, jak Millera traktują jego eks kolesie; w tym i ci, którym załatwił pracę, których wypromował. Sku..syństwo i tyle. Augustyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocławianin Miller bije się w piersi za romans z Samoobroną IP: *.chello.pl 08.01.08, 14:51 Krótki alians Leszka Millera z Samoobroną był podyktowany chęcią wyjścia z niebytu politycznego, o tym trzeba pamiętać. Nic zdrożnego, należy o tym grzechu o tym zapomnieć, a adwersarzom powiedzieć - koniec ! Życie biegnie naprzód. Niebawem zaczną się ruchy w LiD-zie, nawet bardzo gwałtowne, podsycane przez ambicje niektórych działaczy. Zapewne dojdzie do połączenia SLD z SDPL, PD odejdzie na peryferie. Unia Pracy nadal będzie udawać, że jest znaczącą partią i starać się zachować samodzielność, ale to tylko towarzystwo wzajemnej adoracji z cienkimi strukturami w terenie, kierowane zza kulis przez Marka Pola. Na razie cała lewa strona jest odkryta, to jest pole manewru dla Leszka Millera, co by nie powiedzieć - fachmana politycznego. Niebawem sad zarejstruje partię PL i dopiero się zacznie. Za niespełna cztery lata ta partia będzie silną formacją w Sejmie, jeżeli nawet nie wygra wyborów. Rządy PO, nawet jeżeli mają szczere zamiary, powoli odchodzą od obietnic wyborczych i tych wygłoszonych przez Donalda Tuska w orędziu, to sie może zemścić. Taki sam błąd onegdaj popełnił L. Miller. Wiadomo, jak to się skończyło. Odpowiedz Link Zgłoś