stokrotka1975 08.01.08, 19:37 mam prosbe i wiem iz z pewnoscia znajdzie sie dobra duszyczka;):):) gdzie w lodzi mozna zrobic naprawde fajne paznokcie akrylowe? macie moze jakies naiary na osoby ktore robia to naprawde profesjonalnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miejskie_narty Re: paznokcie akrylowe 08.01.08, 20:18 O, ja to mam naiary, że hej! PS. Chyba nie o taką dobrą duszyczkę Ci chodziło, nie? ;-) PPS. Piszę nie na temat, bo wierzę, że jak wątek podjedzie w górę, to któraś z Forowiczek (forowa akrylara?) się odezwie. PPPS. Mam nadzieję, że tą akrylarą nikogo nie uraziłem. PPPPS. Czy akryle to to samo co tipsy? Bo jeśli tak, to się zastanawiam, która z bywalczyń sobie je robi. Hmmm, jakby to powiedział Człowiek z Brzezin;;; :-) Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: paznokcie akrylowe 08.01.08, 20:24 :) a On nie robil czasem Hymmm ? moge sie mylic, mialem przerwe. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: paznokcie akrylowe 08.01.08, 20:43 Ja lubię długie naturalne akryle. Hymnn... sama przyjemność... Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix tez uwielbiam akryl 08.01.08, 21:57 odkad pojawilo sie to medium, zrezygnowalem na dobre z farb olejnych. Farba olejna dlugo schnie, fakt da sie poprawiac w nieskonczonosc. Akryl to przezroczystosc, wielokrotne nakladanie daje swietny efekt. Jest natomiast jedno. Zapach. Nic nie zastapi tego magicznego zapachu oleju lnianego, terpentyny, werniksu. Ale to tak jak z pisaniem piorem. To rytual. Na kompie natomiast jestem w stanie zmienic szyk zdania, wykasowac co chce lub dodac w dowolym momencie. Signum tempori. Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: paznokcie akrylowe 08.01.08, 21:49 Naiarałem się na ten temat, bo jest na mieście jakaś akrylownica, co się rozwiesza z ofertą po przystankach i NIE NADANŻAM ze zrywaniem. A może to było malowanie paznokci? Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix ozesz... 08.01.08, 23:19 jakaz ona piekna jest. Ta wizytowka. Tylko nie swiecisz mi sie na zielono. Dlaczego? Moze pora juz to zmienic? I Szprot taka ladna tam wyziera... Ojoj...sie porobilo w tej Lodzi. Na moment Was nie mozna z oka spuscic. Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie jakie zielono? ja bym wolała na niebiesko. 08.01.08, 23:25 ale o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix no, ze ten...no wiesz.... 08.01.08, 23:54 ze nie widnieje obok Szproci, co sie..... zloci. Mam ladne foto w wizytowce, nie chcesz do kompletu ? Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie przekonałes mnie tą fotą ;) 09.01.08, 00:02 ale koniecznie wpisz mi sie do księgi gości. No chyba, że nie możesz bo masz palce w akrylu - żeby nie było że nie na temat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix hymmmm....widzisz 09.01.08, 00:16 wiedzialem ze fota zrobi swoje. :) OK, wpisze sie. Niczego nie mam dzis w akrylu. A swoja droga, ktos powinien zrobic porzadek na tym forum. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martunia Re: paznokcie akrylowe IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.08, 18:03 witam ja znam dziewczyne ktora robi w lodzi dobrze paznokcie i nei drogo w okolicy 50-70zl jej numer to 668142433 Odpowiedz Link Zgłoś