Dodaj do ulubionych

POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!Problem z Przyjaciółką

13.05.09, 21:22
Mam w klasie przyjaciółkę Zazwyczaj sie nie kucimy ale ona co Środe mnie
zostawia i idzie do innej znajomej .Raz poprosiłam znajomą by dowiedziala sie
o czym gadają i okazało się że mnie obgadują. Moja najlepsza przyjaciółka
powiedziała że mam więcej cech złych niż dobrych.Na lekcji napisałam jej
liscik i zapytałam sie dlaczego mnie obgadywała a ona zaprzeczyła .W końcu się
dogadałyśmy ale teraz znów odkryłam że nie mówi prawdy co mam zrobić??

Ps Plese o rade
PPs:dzięki za wejście
PPPS sory za błędy
Obserwuj wątek
    • twoja_stara Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!Problem z Przyjaciółką 14.05.09, 15:44
      jeśli traktuje Cię w ten sposób - obgaduje i oszukuje - nie jest warta Twojej
      uwagi. nie przejmuj się nią. powiedz jej wprost, że wiesz, że Cię oszukuje, i że
      jeśli nie przestanie to z przyjaźnią koniec. co dalej zrobi - jej wybór. w
      każdym razie się nie przejmuj. dziewczyna jest żałosna i tyle.
      • 101misia101 Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!Problem z Przyjaciółką 14.05.09, 16:38
        smileDziex
        • mieszana Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!Problem z Przyjaciółką 15.05.09, 19:33
          to nie jest w takim razie prawdziwa przyjaciółka. też miałam bardzo podobny
          przypadek. jeżeli ty ją lubisz traktuj ją jak znajomą. jeżeli uważasz że cię
          mocno zraniła, nie próbuj jej za nic przepraszać ani błagać o przyjaźń i
          szczerość. niech ona się w końcu nauczy jak być szczerym i lojalnym wobec
          przyjaciół. ja mam kochaną przyjaciółkę, i za nic w świecie bym jej nie oddała ;]kiss
    • claireholt12332 Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!Problem z Przyjaciółką 15.05.09, 20:36
      Ogłoś żeby nikt z nią nie gadał poproś ją wyrozumiałość bo inaczej będzie gorzej
      i ty ją obgaduj potem przeproś i ją porzuć i znajdź lepszą (nie możesz mieć
      więcej koleżanek niż 2 nie
      więcej!)winkwinkwinkwinkwinkwinkwinkwinkwinkwinkwinkwinkwinkwinkwinkwinkwinkwinkwinkwinkwinkwinkwinkwinkwinkwinkwinkwinkwink
      • claireholt12332 Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!Problem z Przyjaciółką 15.05.09, 20:45
        najlepiej zabierz jej coś i zrób grób żeby pochować w pudelku jej rzecz zakop i
        myśl że ona umarła i nie zwracaj uwagi tylko narwij chwastów i połóż na tym
        grobie napisz kartkę ze słowami: Ach żałuj żałuj że mnie porzuciłaś że
        plotkowałaś że nie mówiłaś prawdy dotrzyj i przestań się odgrywać i podpisz się
        zanieś tam gdzie zrobiłaś nie wielki grobik i zapomnij wkrótce i nie am sobie
        serca na kawałki!
        piwopiwopiwopiwo
    • 101misia101 Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!Problem z Przyjaciółką 16.05.09, 08:55
      Dzieki nie skorzystam porozmawiam z nią szczerze jak sie nie zmini to
      ją zostawie smile
    • andziulkaxd Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!Problem z Przyjaciółką 16.05.09, 12:17
      Ja bym z nią tak na osobności porozmawiała i spytała dlaczego mnie obgaduje....
      A jeśli by zaprzeczyła to powiedz że masz świadków...smile
      Według mnie to nie jest przyjaźń z jej strony jeśli cię obgaduję....Najlepiej
      jeśli to się powtórzy to przestańz z nią rozmawiać i unikaj jej....smilesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka