Gość: xyz IP: 217.172.244.* 12.09.03, 16:13 Czy ktoś z państwa mógłby mi podpowiedzieć, gdzie w Łodzi można kupić nową, acz niespecjalnie drogą wersalkę? Z góry dziękuję za stosowne adresy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ixtlilto Re: Wersalka 13.09.03, 18:04 Top meble (czy jakoś tak): róg Piłsudskiego i Niciarnianej. Black Red White: Piłsudskiego, na przeciwko stacji Shell (tej obok Geanta) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Wersalka IP: *.szel-sat.com.pl 13.09.03, 18:08 Dziękuję za te adresy. W przyszłym tygodniu napewno tam zajrzę. Odpowiedz Link Zgłoś
true_blue Re: Wersalka 13.09.03, 18:12 Nie kupuj wersalki!!! Kup sobie kanape rozkladana, albo po prostu lozko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Wersalka IP: *.szel-sat.com.pl 13.09.03, 18:30 Przyznam, że nie chodzi o zakup dla mnie. Zostałem poproszony o to przez osobę, która jest ograniczona małym ( powiedziałbym nawet malusieńkim) lokalem, nie dysponując przy tym nadmiarem gotówki. Ale wszelkie podpowiedzi przyjmuję z podziękowaniem. Być może rzeczywiście uda się zastąpić tę wersalkę czymś innym. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Wersalka 13.09.03, 18:31 O to to! Do. bardzo mądrze mówi. Ja sobie kupiłem na Piotrkowskiej 242 taką rozkładaną kanapę, że w ogóle miodzio! :) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Wersalka 13.09.03, 18:38 true_blue napisała: > Nie kupuj wersalki!!! A wiesz, że wersalki wracają do łask (póki co projektantów mebli ale jednak). Większość kompletów mebli to obecnie wersalka + 2 fotele (kiedyś hitem był zestaw kanap 3+2+1). Wersalka ma dużą powierzchnię siedzenia i zarówno w dzień jak i w nocy sporo osób się na niej zmieści. Rozkładana kanapa w dzień zajmuje mało miejsca (trudno się np. drzemnąć), ale na noc trzeba ją jakoś rozłożyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do. Re: Wersalka IP: *.6.62.81.dial.bluewin.ch 13.09.03, 20:04 MOze i wracaja do mody, pewnie jak wszystko z lat 60tych ;-))) ale ja nie mam zamiaru modzie sie poddawac. Nie podobaja mi sie wersalki i tyle. Kanapy rozkladane tez uwazam za koniecznosc (szczegolnie w malych mieszkaniach), ale sa juz bardziej do przyjecia niz wersalka. Oczywiscie jestem fanem szerokiego lozka... Polecam wszystkim, ktorzy moga sobie na to pozwolic w swoim mieszkaniu. Pozdr. Do. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Wersalka IP: *.szel-sat.com.pl 13.09.03, 18:53 Rozkładana kanapa kuszącą jest, ale jak wspomniałem, mikroskopijne mieszkanko niezbyt zniosłoby takiego "lokatora":) A co do mody na wersalki, to w tym przypadku liczy się chyba funkcjonalność. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Wersalka 13.09.03, 18:59 Moja kanapa po rozłożeniu ma 1,20 m, a po złożeniu jest węższa od tapczanika, któy stał w tym samym miejscu. Długość - 2,06 m (powinno być 2 m, ale stolarzowi w Swarzędzu się źle ucięło - nawet przepraszali mnie za to ;) ). Odpowiedz Link Zgłoś