IP: 217.172.244.* 12.09.03, 16:13
Czy ktoś z państwa mógłby mi podpowiedzieć, gdzie w Łodzi można kupić nową,
acz niespecjalnie drogą wersalkę? Z góry dziękuję za stosowne adresy.
Obserwuj wątek
    • ixtlilto Re: Wersalka 13.09.03, 18:04
      Top meble (czy jakoś tak): róg Piłsudskiego i Niciarnianej.
      Black Red White: Piłsudskiego, na przeciwko stacji Shell (tej obok Geanta)
      • Gość: xyz Re: Wersalka IP: *.szel-sat.com.pl 13.09.03, 18:08
        Dziękuję za te adresy. W przyszłym tygodniu napewno tam zajrzę.
        • true_blue Re: Wersalka 13.09.03, 18:12
          Nie kupuj wersalki!!! Kup sobie kanape rozkladana, albo po prostu lozko!!!
          • Gość: xyz Re: Wersalka IP: *.szel-sat.com.pl 13.09.03, 18:30
            Przyznam, że nie chodzi o zakup dla mnie. Zostałem poproszony o to przez osobę,
            która jest ograniczona małym ( powiedziałbym nawet malusieńkim) lokalem, nie
            dysponując przy tym nadmiarem gotówki. Ale wszelkie podpowiedzi przyjmuję z
            podziękowaniem. Być może rzeczywiście uda się zastąpić tę wersalkę czymś innym.
          • zamek Re: Wersalka 13.09.03, 18:31
            O to to! Do. bardzo mądrze mówi. Ja sobie kupiłem na Piotrkowskiej 242 taką
            rozkładaną kanapę, że w ogóle miodzio! :)
          • ixtlilto Re: Wersalka 13.09.03, 18:38
            true_blue napisała:

> Nie kupuj wersalki!!!
            A wiesz, że wersalki wracają do łask (póki co projektantów mebli ale jednak).
            Większość kompletów mebli to obecnie wersalka + 2 fotele (kiedyś hitem był
            zestaw kanap 3+2+1).
            Wersalka ma dużą powierzchnię siedzenia i zarówno w dzień jak i w nocy sporo
            osób się na niej zmieści. Rozkładana kanapa w dzień zajmuje mało miejsca
            (trudno się np. drzemnąć), ale na noc trzeba ją jakoś rozłożyć...
            • Gość: Do. Re: Wersalka IP: *.6.62.81.dial.bluewin.ch 13.09.03, 20:04
              MOze i wracaja do mody, pewnie jak wszystko z lat 60tych ;-))) ale ja nie mam
              zamiaru modzie sie poddawac. Nie podobaja mi sie wersalki i tyle. Kanapy
              rozkladane tez uwazam za koniecznosc (szczegolnie w malych mieszkaniach), ale
              sa juz bardziej do przyjecia niz wersalka. Oczywiscie jestem fanem szerokiego
              lozka... Polecam wszystkim, ktorzy moga sobie na to pozwolic w swoim
              mieszkaniu.
              Pozdr.
              Do.
    • Gość: xyz Re: Wersalka IP: *.szel-sat.com.pl 13.09.03, 18:53
      Rozkładana kanapa kuszącą jest, ale jak wspomniałem, mikroskopijne mieszkanko
      niezbyt zniosłoby takiego "lokatora":) A co do mody na wersalki, to w tym
      przypadku liczy się chyba funkcjonalność.
      • zamek Re: Wersalka 13.09.03, 18:59
        Moja kanapa po rozłożeniu ma 1,20 m, a po złożeniu jest węższa od tapczanika,
        któy stał w tym samym miejscu. Długość - 2,06 m (powinno być 2 m, ale stolarzowi
        w Swarzędzu się źle ucięło - nawet przepraszali mnie za to ;) ).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka