aric666 16.09.03, 10:07 Kto w historii muzyki rozrywkowej nagrał najwięcej albumów zawierających się w oficjalnej dyskografii?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
finneznam Re: Pytanie na wtorek:) 16.09.03, 10:50 aric666 napisał: > Kto w historii muzyki rozrywkowej nagrał najwięcej albumów zawierających się > w oficjalnej dyskografii?? Zapewne ktoś czarny, jak nie skórą, to duszą...Czy John Lee H. był rozrywkowy? A Elvis the King P.? Odpowiedz Link Zgłoś
aric666 Re: Pytanie na wtorek:) 16.09.03, 10:55 hehe, podpowiem, że nie czrny, ani nie Elvis:) Mózyka rozrywkowa w tym kontekscie: pop, rock, blues, jazz, latono, metal, country, wszystko oprucz muzyki poważnej.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
finneznam Re: Pytanie na wtorek:) 16.09.03, 10:56 A czy bootlegi się wlicza? I czy płyty live to też płyty? Odpowiedz Link Zgłoś
aric666 Re: Pytanie na wtorek:) 16.09.03, 11:08 Butlegi nie, tylko płyty z oficjalnej dyskografii.:) Wchodza w to także live, bo takie tez są w oficjalnych i de best też.:) A co do ACDC to jest to neptek ilosciowy. Karel Got ma ich głeboko w ogonie.:)) Dzieżbór Karrrrrel Got.:)) (ale nie o niego chodzi) No pomyslcie, podpowiem jeszcze raz. Jest to piosenkarz.:) Odpowiedz Link Zgłoś
aric666 Re: Johny Cash? /nt 16.09.03, 11:18 nie, dla ułatwienia dodam, że na drugim miejscu znajduje się Miles Davis ze 180 płytami sygnowanymi swoim nazwiskiem.:) Odpowiedz Link Zgłoś
finneznam Re: Johny Cash? /nt 16.09.03, 11:21 Sami czarni przychodzą mi na myśl...a to przecież nie ma być nikt czarny... Czarno, czarno widzę...swoją odpowiedź... Odpowiedz Link Zgłoś
aric666 Re: Frank Sinatra? /nt 16.09.03, 11:28 Tez kiedys tak myslałem, ale niestety.:) Hello Sroot, gdzies się podziewał?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: Frank Sinatra? IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 16.09.03, 11:31 Sroot dzieś teraz polazł, ten Johny Cash to też była jego propozycja i kazał mi wpisać- a ja z przyzwyczajenia się podpisałam swoim nickiem;-))) Jak wróci, to powiem mu, żeby próbował dalej;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Frank Sinatra? TRAKTOREK!!!! 16.09.03, 11:33 Jak ja mam Cie nie lubic. GDZIES POLAZL..Co to znaczy:-)??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: Frank Sinatra? TRAKTOREK!!!! IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 16.09.03, 11:37 Mroczny Bartuch napisał: > Jak ja mam Cie nie lubic. GDZIES POLAZL..Co to znaczy:-)??? Nie gdzieś tylko dzieś;-))) A to zdecydowana różnica;-))) Czyli cholera wie dzie;-P Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Frank Sinatra? TRAKTOREK!!!! 16.09.03, 11:43 No tak, to wszystko wyjasnia:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin A propos traktorka... IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 16.09.03, 11:44 Prześlesz mi w końcu ten artykuł, czy nie? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: A propos traktorka... 16.09.03, 11:49 W wolnej chwili sprobuje:-)))Cos to sie piperzy z serwisem internetowym. Ale na szczeście mam gazetke z tego dnia, takze tak, czy siak sobie przeczytasz:-))) PS. Kufelek wypolerowany????????Napis zrobiony?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: A propos traktorka... IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 16.09.03, 11:51 Kufelek jest. Nad napisem ciągle jeszcze intensywnie myślę. Ale w końcu mamy jeszcze dużo czasu- na pewno będzie powalający;-))) PS. Jak masz gazetkę, to zeskanuj mi artykulik i wyślij na pocztę. Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: A propos traktorka... 16.09.03, 11:54 Gratulacje dla kopaczy. Pyknac Astorie 3:0 to trzeba umic:-)))!!!! PS. Choc slyszalem plotki, ze mecz byl kupiony.... Odpowiedz Link Zgłoś
aric666 A imię jedo Julio:)))) 16.09.03, 12:03 Tak jest. Wydał ok 800 płyt sygnowanych swoim nazwiskiem. Chociaz głownie sa to de besty i lajwy.:))))) Bartuch, zadajesz pytanko. Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: A imię jedo Julio:)))) SZATANIEEEEEEE??? 16.09.03, 12:07 Niedlugo cos wymysle. CO, KURWA, WYGRALEM?????AUTO???DOM???MASAZYSTKE DOZYWOTNIA??? Odpowiedz Link Zgłoś
finneznam O żeż niemyty jego igzlejak!!! 16.09.03, 12:14 On dzierży prym?!! (Ale do diabła, przyznaj Aric, że on jest trochę czarny, tak opaleniznoczarny?) Odpowiedz Link Zgłoś
aric666 Re: O żeż niemyty jego igzlejak!!! 16.09.03, 12:20 przyznaję, troche czarny jest.:)) W sumie strzaskał się na heban pod palmami. Mozna by podciagnąc pod bluesmanów z delty Mississipi.:) Bartuch, wygrałes mozliwośc zadania pytania.:) Toż to najwieksza z nagród.:) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: O żeż niemyty jego igzlejak!!! 16.09.03, 16:53 Kto podawal pilke Slawkowi Majakowi przy stanie 2:0 dla Legii Warszawa, w trakcie slynnego meczu na 3:2??? PS. Zartowalem. Jutro bedzie wlasciwe pytanie:-)))Chyba, ze ktos odgadnie, rzecz jasna... Odpowiedz Link Zgłoś