Gość: nik1 IP: *.4web.pl 08.07.08, 21:08 Grabarczyk na prezydenta? To doby pomysl, to jest czlowiek z zelaza. Konsekwentny i pracowity. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nefnef Walczę o drogi, nie o stołek 08.07.08, 21:40 Cezary S8 niedawno mówił, że do końca 2012 to tylko 60km S8 powstanie. Dopiero co GW podawała wiadomość, że autostrad nie będzie przez 1,5 roku, bo prawo wadliwe i niezgodne z unijnym. Cieszę się więc, że Cezary jednak tryska optymizmem! Tyle tylko, że ja już jemu nie wierzę:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozsadny A teraz pomysl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 22:37 Ile czasu nawet w Niemczech czy Hiszpani buduje sie autostrade? Ile czasu potrzeba by poprostowac sprawy papierkowe. I jak sobie to przeanalizujesz to wtedy ci wyjdzie jak glupiego posta napisales Odpowiedz Link Zgłoś
nefnef pomyśl 08.07.08, 23:31 Pomyśl: dodaj liczbę kilometrów autostrad w Niemczech, podziel przez liczbę lat, spójrz na wynik i wydedukuj – jak to możliwe?! Pojedź do Chorwacji, przejedź się po ich autostradach i pomyśl – jak to możliwe w kraju, który niedawno był dotknięty wojną?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pink Floyd Re: pomyśl IP: *.4web.pl 09.07.08, 02:06 Co innego budować drogę na skale, a co innego na ziemi.. Pomyśl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olko Walczę o drogi, nie o stołek IP: *.toya.net.pl 08.07.08, 22:41 Jeśli ten człowiek wystartuje w wyborach prezydenckich to może liczyć na mój głos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Ja wystartuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 23:41 To masz dwa głosy i już wygrywasz z Grabarczykiem Dalej to pestka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Ja wystartuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 23:44 Dodaję trzeci głos ps Ile jeszcze dopłacimy do lotniska? Kiedy Cezary bywa w Łodzi i gdzie? S8 - w końcu w Łodzi czy nie? - zmieniono zapisy w UE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: Ja wystartuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 23:45 4 głosy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remek Re: Walczę o drogi, nie o stołek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 00:00 na moj glos tez moze liczyc :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remek Re: Walczę o drogi, nie o stołek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 00:05 problemy z budowa infrastruktury transportu leza w obowiazujacym prawie - a Minister Cezary Grabarczyk jest wlasnie prawnikiem i to dobrym i skutecznym... wiec po raz pierwszy jest realna szansa na wybudowanie drog, lotnisk itd. - oby jak najdluzej bym Ministrem Infrastruktury! inzynierowie od drog na pewno tego nie dadza rady zrobic - zreszta przez ostatnie lata moglismy to obserwowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaC Walczę o drogi, nie o stołek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.08, 09:18 Patrz: Prostytucja w: Votum separatum jacek- cybusz.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McCuskey Re: Walczę o drogi, nie o stołek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 12:23 Dobrze, żeby PO już teraz pomyślało o kandydacie. Np. oszołomy już wybrały - będzie to Tomaszewski i trzeba naprawdę przygotować się do tej rywalizacji, żeby później nie przeżywać 4 lat tragedii w wykonaniu tego Pana. Odpowiedz Link Zgłoś