Gość: gossc IP: rabex:* / 192.168.1.* 29.09.03, 20:30 napewno nie z gazeta wborcza....a Widzew to Widzew wiec z czym moze sie kojarzyc...chyba was sutki pieką ze sie tak wyraze ...glupie pytania zadajecie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kibic Czy nasza publiczność też kojarzona jest za najgorszą? IP: 217.153.38.* 29.09.03, 21:05 Każdy klub co przyjedzie na al. Piłsudzkiego twierdzi, że to jedna z najlepszych publiczności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ropsu Re: Z czym kojarzy się Widzew IP: *.cable.wanadoo.nl 29.09.03, 22:45 Jerzy Porczynski to chyba dobry kandydat: spoza ukladow i podobno madry facet. NIESKOMPROMITOWANY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pięta Re: Z czym kojarzy się Widzew IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.03, 08:54 WIDZEW dla mnie to religia .To symbol drużyny z mojego dzieciństwa.Pierwszy raz o nim usłyszałem w radiu jak miałem 10 lat .Jedenastu nieznanych nikomu chłopaków dokopało dumnym Angolom z M.C. 2:0 po męskij grze, gdzie kości trzeszczały krew się lała.Angli padła na kolana przed WIDZEWEM tego dnia usłyszałem pierwszy raz o o rudym nastolatku z krzywymi nogami do tego dnia był jednym z wielu a dzisiaj to juz jest BONIEK. To jest WIDZEW i tylko takim do pamietam i żadni pseudo działacze,czy przypadkowi kopacze trafiający do mojej ukochanej druzyny tego nie są w stanie zmienić.Tym bardziej nie zrobi to żaden pismak z brukowców. WIDZEW SŁOWO MAGICZNE TO WIĘCEJ NIŻ KLUB TO STYL ŻYCIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rydwan Widzewa nikt nie lubi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 14:13 Spadówa do II ligi Odpowiedz Link Zgłoś
jaandrew Re: Widzewa nikt nie lubi 30.09.03, 21:08 Gość portalu: Rydwan napisał(a): > Spadówa do II ligi jestes prostym czlowiekiem wiec wybaczam. Powinienes sie cieszyc ze jedna druzyna z lodzi gra w 1 lidze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt Re: Widzewa nikt nie lubi IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.03, 22:53 Rydwan!!! Spadówa do rynsztoku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosi KLUB KUKULKA IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.03, 00:38 Widzew kojarzy mi sie z pralnia pieniedzy.Widzew to dziwny klub,nikogo w nim nie ma,nie wiadomo kto rzadzi,kto za co odpowiada.Uklady i ukladziki, wlasne korzysci i nie liczenie sie z zawodnikami.Prezesi graja pierwsze skrzypce,wybieraja ukladowych trenerow i nie znosza sprzeciwu.Pilka nozna to prosta gra zespolowa..trener-druzyna,druzyna-trener,potrzeba serca w to co sie robi,a tego brak.Brak zaangazowania,brak ludzi ktorym na serio zalezy na wynikach.Zbyt duza rotacja zawodnikow, zarabianie na nich.Brakuje podstawowej 11.Prawdziwy klub kukulka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: platos Re: Z czym kojarzy się Widzew IP: *.crowley.pl 01.10.03, 10:10 Dla mnie Widzew to duma radość i cierpienie. To smak zwycięstwa i porażki To miłość i marzenia młodego chłopca. To jedyne czyste i wierne uczucie od lat chłopięcych do dziś i na jutro... - jak miłość do Matki. A ostatnio to też wstyd za ludzi którzy tym klubem rządzą i rozmieniają uczucia ludzkie na drobne. Tego nie mogę wam wybaczyć Panowie premierzy działacze dziennikarze piłkarze i pseudokibice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Z czym kojarzy się Widzew IP: 195.116.222.* 02.10.03, 15:35 Jak wyżej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Z czym kojarzy się Widzew IP: *.rp.pl / 10.192.4.* 02.10.03, 18:47 jak wyżej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ano Re: Z czym kojarzy się Widzew IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.03, 23:52 Złodzieje, lewe interesy, kasa przywożona w walizce z Niemiec, areszt na Smutnej, gdzie siedzi grupa akcjonariuszy o członków Rady Nadzorczej. Odpowiedz Link Zgłoś