Gość: Kaz IP: *.toya.net.pl 01.10.03, 20:08 Jako pierwszego chciałbym spotkać geografa i przedyskutować z nim "na żywo" powtarzające się tytuły na tym forum :-))) A wy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ixtlilto Re: Z kim chciałbyś się spotkać z tego FORUM. 01.10.03, 20:17 Z Mewąą; z Bozią (bo go dawno nie widziałam), no i chciałabym być świadkiem spotkania Zamka i Lenonna :) Odpowiedz Link Zgłoś
mewaa Re: Z kim chciałbyś się spotkać z tego FORUM. 01.10.03, 20:26 ixtlilto napisała: > Z Mewąą; z Bozią (bo go dawno nie widziałam), no i chciałabym być świadkiem > spotkania Zamka i Lenonna :) ~~~~~~~~~~~~ Bardzo mi miło, dziękuję. Mam nadzieję, ze kiedyś rzeczywiście siś spotkamy. Może nawet niedługo :) pozdrawiam serdecznie, mewaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lea jestem oburzona faktem....! IP: 62.233.180.* 17.10.03, 12:57 że nikt nie chce się ze mną spotkać! no jak tak można traktować kochaną ciocię leę? Odpowiedz Link Zgłoś
jezyk7 Re: Z kim chciałbyś się spotkać z tego FORUM. 01.10.03, 20:47 Z moją siostrą, bo strasznie za nią tęsknię! Dorotko! Kiedy będzie ten grudzień? Już nie moge się doczekać :) pzdr. jezyk7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do. Re: Z kim chciałbyś się spotkać z tego FORUM. IP: *.194.186.195.dial.bluewin.ch 01.10.03, 21:47 Juz bardzo bardzo niedlugo bedzie grudzien. I wtedy juz sie zobaczymy. Mam nadzieje, ze sporo sie do tego czasu zdarzy... Pozdr. Do. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Z kim chciałbyś się spotkać z tego FORUM. 01.10.03, 20:48 ojej..jak miło:-) z chęcią się spotkam, naprawdę. Ale-jakie powtarzające się tytuły? nie rozumiem...:/ Z kim chciałbym się spotkać? hmmm... z Lennonem, Piotrem_Mrówczyńskim i Kamieniem. Ot co. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzemien Re: Z kim chcia3byś się spotkać z tego FORUM. IP: *.ipt.aol.com 01.10.03, 20:52 Chcialbym spotkac sie z adminem lodzkiego forum, zeby go kopnac w d... Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Z kim chciałbyś się spotkać z tego FORUM. 01.10.03, 21:52 Miło mi z tego powodu. Myslę, że spotkanie było by przyjemne. Narazie jednak zostanę w ukryciu za klawiaturą. Poza geografem cenie sobie również jasama i zaskocze - hubara, i jak go nie ponosi - zamka. Oczywiście kropka ale to inna kategoria. Jest tu jeszcze pare osób, które lubie czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Z kim chciałbyś się spotkać z tego FORUM. 02.10.03, 16:25 Dzięki serdeczne. Prawdę powiedziawszy, sprawiłbyś mi radość spotkaniem. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Z kim chciałbyś się spotkać z tego FORUM. 02.10.03, 18:13 Tylko wtedy było by Ci głupio mówić do mnie chłopczyku. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Z kim chciałbyś się spotkać z tego FORUM. 04.10.03, 18:20 lennon1 napisał: > Oczywiście kropka ale to inna kategoria. Co???? Niby jaka ta kategoria? Zastanów się nad odpowiedzią, dobrze radzę!!! Chyba, że chodzi o Kropiwnickiego. To przepraszam, że się wtrącam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Z kim chciałbyś się spotkać z tego FORUM. 04.10.03, 21:41 napisałem tak bo jeszcze Cię nie rozgryzłem. Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Z kim chciałbyś się spotkać z tego FORUM. 01.10.03, 22:34 Masochista :) Odpowiedz Link Zgłoś
bibus Re: Z kim chciałbyś się spotkać z tego FORUM. 01.10.03, 20:56 A ze mną nikt nie chce się spotkać. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
mewaa Re: Z kim chciałbyś się spotkać z tego FORUM. 01.10.03, 21:08 bibus napisał: > A ze mną nikt nie chce się spotkać. :-( ~~~~~~~~~~ Ja się zgłaszam na ochotnika. Chętnie się spotkam i pogadam :)))) (już Ty wiesz na jaki temat :)) A i Twojego pomocnika też zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
bibus Re: Z kim chciałbyś się spotkać z tego FORUM. 01.10.03, 21:21 Mewaa to ta od wojny?? Może zaryzykuje spotkanie,ale pod warunkiem ze wszelkie działania wojenne będą zawieszone. :-) Ale z Teuflem przybędę,jesli sie zgodzi oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teufel Re: Z kim chciałbyś się spotkać z tego FORUM. IP: *.toya.net.pl 01.10.03, 21:34 Zgadzam się:D Przypomnę, że diabły mają nadludzką moc i pokonoją małego morskiego ptaszka:P Odpowiedz Link Zgłoś
mewaa Re: Z kim chciałbyś się spotkać z tego FORUM. 02.10.03, 18:43 Ale mały morski ptaszek też ma dużo możliwości :)) pozdr, mewaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teufel Re: Z kim chciałbyś się spotkać z tego FORUM. IP: *.toya.net.pl 01.10.03, 21:26 Ze mną też nikt:(((((((. Ale i tak się nie długo z kimś spotkam:P - poprostu ta osoba dawno nie była na forum, więc mnie nie wpisała, ale nikt więcej nie chce:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teufel Re: Z kim chciałbyś się spotkać z tego FORUM. IP: *.toya.net.pl 01.10.03, 21:32 Właśnie mi Bibus uswiadomił, że mewaa mówiąc o pomocniku mówiła o mnie w sprawie wojny o nauczycielki:) Odpowiedz Link Zgłoś
mewaa Re: Z kim chciałbyś się spotkać z tego FORUM. 01.10.03, 21:36 Gość portalu: teufel napisał(a): > Właśnie mi Bibus uswiadomił, że mewaa mówiąc o pomocniku mówiła o mnie w > sprawie wojny o nauczycielki:) ~~~~~~~~~~ Dokładnie tak ;) Ale siły, nie wiem czy wiecie, będą wyrównane, bo ja na spotkanie przyjdę z Ixikiem :)) pozdrawiam, mewa Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Z kim chciałbyś się spotkać z tego FORUM. 02.10.03, 08:00 A kiedy to spotkanie?? Odpowiedz Link Zgłoś
mewaa Z kim chciałbyś się spotkać z tego FORUM. 02.10.03, 18:42 A to jeszcze nie wiem, ale jak będę się wybierać to napewno dam znać. pozdr, mewaa Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Z kim chciałbyś się spotkać z tego FORUM. 04.10.03, 21:44 NO to szybko daj ten znak:P Odpowiedz Link Zgłoś
b00g13 Re: Z kim chciałbyś się spotkać z tego FORUM. 01.10.03, 20:57 a ja bym czhciał zobaczyc sam siebie, wiec jak ktos przyniesie mi lusterko to bedzie dzwiecznie :) :P Odpowiedz Link Zgłoś
kirka1 do Ciebie:-) 02.10.03, 12:19 a czy to mozliwe, ze widziałam Cie jakoś ostatnio w Zapiecku?:-) jestem tego raczej pewna hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
b00g13 Re: do Ciebie:-) 02.10.03, 14:44 kirka1 napisała: > a czy to mozliwe, ze widziałam Cie jakoś ostatnio w Zapiecku?:-) > jestem tego raczej pewna hi hi wrrr! w zapiecku bywam co drugi dzień, chyba że jestem chory. kiedy mnie widziałaś tam? żyłem jescze? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kirka1 Re: Z kim chciałbyś się spotkać z tego FORUM. 02.10.03, 12:21 trudno powiedzieć bo uwielbiam się z Wami spotykać(przynajmniej tych, których juz znam), a z osób które nieznam też jest parę jednostek,że spotkanko razem z nimi będzie czymś..ECH-ciekawym doświadczeniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleurette Re: Z kim chciałbyś się spotkać z tego FORUM. IP: 81.219.160.* 01.10.03, 21:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleurette Re: Z kim chciałbyś się spotkać z tego FORUM. IP: 81.219.160.* 01.10.03, 21:38 wszystkich których znam i wielu których nie znam:). a z tych których chcałabym poznac: mewa hanya dzidka amrita szpilka b00g13* *kolejność dowolna. pewnie zreszta kogoś pominęłam. Odpowiedz Link Zgłoś
b00g13 Re: Z kim chciałbyś się spotkać z tego FORUM. 01.10.03, 22:37 Gość portalu: fleurette napisał(a): > wszystkich których znam i wielu których nie znam:). a z tych których chcałabym > poznac: mewa hanya dzidka amrita szpilka b00g13* > > *kolejność dowolna. pewnie zreszta kogoś pominęłam. po poscie o tzrydziestce i mnie to interesuje kim ty jesteś?????!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleurette Re: Z kim chciałbyś się spotkać z tego FORUM. IP: 81.219.160.* 01.10.03, 22:57 daj mi jakiś namiar na priva:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleurette Re: Z kim chciałbyś się spotkać z tego FORUM. IP: 81.219.160.* 01.10.03, 23:01 aha, moje namiary: adres fleurette@gazeata.pl, gg3690978, tlen:saperka82 Odpowiedz Link Zgłoś
kirka1 Re: Z kim chciałbyś się spotkać z tego FORUM. 09.10.03, 12:16 to zabawne jak się czyta TAKIE;-)RZECZY tzn, znam Was obydwoje hi hi, i też jestem ciekawa Waszego spotkania hi hi pozdrawiam Wszystkich, których spotkałam, spotykam i tych , których dopiero spotkam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kirka1 kto chce spotkac Kirke niech przyjdzie... 09.10.03, 12:20 niech przyjdzie w piątek na Franciszkanska76/78(duzy czerwony budynek:D-Akademi Sztuk Pieknych) zapraszam na godzine 16/17(odbedzie sie tam wernisaz prac studentow i pokaz rzezb jakie stworzyli w ostatnim roku, JEST NA CO POPATRZEC:-)))) blizsze jnofmacje co do lokalizacji budynku lub dojazdu-na privie:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Z kim chciałbyś się spotkać z tego FORUM. 01.10.03, 22:30 Wszystkich którech jeszcze nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jypli Re: Z kim chciałbyś się spotkać z tego FORUM. IP: *.widzew.net / 10.26.29.* 05.10.03, 02:22 Ać świat mały... 8) hubar napisał: > Wszystkich którech jeszcze nie znam. > Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Z kim chciałbyś się spotkać z tego FORUM. 01.10.03, 23:03 Będę szczery, ale chyba nikogo nie obrażę ;) Ja chciałbym się spotkać z ludzmi inteligentnymi i tolerancyjnymi (bardzo szeroko...) :] Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
maclorcan Re: Z kim chciałbyś się spotkać z tego FORUM. 02.10.03, 15:12 Z każdym kto chce się spotkać :P W szczególności np. z Mewąą i Barracudą bo mamy piwo do wypicia i naukę latania do odbycia ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Z kim chciałbyś się spotkać z tego FORUM. 02.10.03, 15:56 maclorcan napisał: > Z każdym kto chce się spotkać :P W szczególności np. z Mewąą i Barracudą bo > mamy piwo do wypicia i naukę latania do odbycia ;))) > hehehehe pewnie :D kiedyś musimy wreszcie polatać, bo tak nie może być, że jakaś inna ryba ma rekord w długości lotu!! ;) Mam nadzieję, że Mewaa pokaże mi kilka sztuczek ;) a piweczko będzie się lało strumieniami jak zdobędziemy rekord!! :D pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
mewaa Re: Z kim chciałbyś się spotkać z tego FORUM. 02.10.03, 18:45 barracuda7110 napisał: [...] > Mam nadzieję, że Mewaa pokaże > mi kilka sztuczek ;) a piweczko będzie się lało strumieniami jak zdobędziemy > rekord!! :D Mogę pokazać nawet kilkanaście sztuczek :)). Ale w kwestii piwka to moje zdanie już znacie - nie preferuję. pozdr, mewaa Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m Re: Z kim chciałbyś się spotkać z tego FORUM. 09.10.03, 21:04 co za problem wpaść na kawę? wiesz gdzie mieszkam :P Odpowiedz Link Zgłoś
kirka1 Re: Z kim chciałbyś się spotkać z tego FORUM. 02.10.03, 17:06 W poprzednim tygodniu byłam tam dość często:P(też prawie codziennie),więc jakoś niedawno, ale widuję Cię tam czasami:-) Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: Z kim chciałbyś się spotkać z tego FORUM. 02.10.03, 18:20 Z nikim :-))))) Z wieloma osobami rozmawia sie poprzez forum - ale czy rozmowa w realu z konkretnym osobnikiem płci dowolnej kleiłaby się ? Obawiam się, że okazałbym się nudnym mrukiem - szkoda czasu. Co innego ogólne spotkania (na których ostanio niestety nie byłem) - tam jest inna atmosfera, nikt z nikim nie musi rozmawiac - wszyscy z wszystkimi chca rozmawiać - to zupełnie coś innego. I wtedy z ogólnoludzkiej ciekawości chętnie poznałbym każdego forumowicza. Poznał - zapomniał - i dyskutował dalej poprzez forum, czytając jego posty a nie pomietając że to ktoś fajny lub nie. Zarówno spotkanie na forum jak i w realu - ma swoje wady powierzchowności. WIększośc osób poznałem - kilka, chciałbym skonfrontowac swoje wyobrażenia. Z czasem i tak to nastapi więc nie poganiam zegarów. Ale jeśli ktos chiałby poznac mnie: - prosze przesłac podanie - opinie sąsiadów - świadectwo moralności a ja wyślę swoją fotkę. pozdr. Przecież każdy może wysłać do każdego emalię, że ma pragnienia poznania osobistego. Mnie mozna skusic na piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwer aarda i oszołoma z r m IP: 62.233.180.* 03.10.03, 11:00 A dlaczego? Bo są inni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawy Re: Z kim chciałbyś się spotkać z tego FORUM. IP: *.Astral.Lodz.PL 03.10.03, 12:07 A ja się mogę spotkać ze wszystkimi już dziś o 18.00 Wystarczy posłuchać :-) prawy* Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Z kim chciałbyś się spotkać z tego FORUM. 03.10.03, 16:46 Ach, to już nie to samo co w ogródku, na dmuchaniu balonów... ;] Odpowiedz Link Zgłoś
amrita Re: Z kim chciałbyś się spotkać z tego FORUM. 05.10.03, 12:47 a wiecie że ja jeszcze nikogo z tego forum nie poznałam osobiście? Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Z kim chciałbyś się spotkać z tego FORUM. 05.10.03, 13:14 A chcesz mnie poznać? Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: Z kim chciałbyś się spotkać z tego FORUM. 05.10.03, 16:24 a ja, a ja nie wiem... chyba ogolnie all. aarda juz sie widzialo i conieco sie wie ;> szkoda, ze mnie nikt... coz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAZ Re: Z kim chciałbyś się spotkać z tego FORUM. IP: 212.91.122.* 08.10.03, 20:07 Moi drodzy pozdrawiam Was z pieknej i cieplej wyspy Hvar. Poniewaz wielu z nas chce sie spotkac to ja przyrzekam ze zaraz po powrocie przedstawie Wam propozycje NASZEGO spotkania. Mam obmyslony plan ktory przedstawie po 16 bm.Mam nadzieje ze bedzie sie Wam podobal. Pozrawiam. Kaz. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Z kim chciałbyś się spotkać z tego FORUM. 09.10.03, 11:16 a nie lepiej, żebyś zaprosił nas na tę wyspę? :) Odpowiedz Link Zgłoś
aric666 Re: Z kim chciałbyś się spotkać z tego FORUM. 09.10.03, 12:20 Od razu nikt.:) Ja z miłą checią.:) A poznamy się pewnie wszyscy którzy się nie znamy na jakimś zblizającym sie spotkaniu.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul ADMINISTRATORA, bezapelacyjnie!;-}n/t IP: *.lodz.mm.pl 09.10.03, 00:02 Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Re: Z kim chciałbyś się spotkać z tego FORUM. 09.10.03, 13:07 Z Cruachem, Hanyą i Dzidką bezapelacyjnie. No i oczywiście z Al-Kim. Z przyczyn. Odpowiedz Link Zgłoś
finneznam Re: Z kim chciałbyś się spotkać z tego FORUM. 09.10.03, 13:46 Spokoż. W naszym fachu my som niesmiertelne, toć czas mamy, toć dniem, nocą lub porą niczyją coś się znajdzie na wstrecznom :) (Cruach przeze mnie przemawia.) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Finneznamie:))))) 09.10.03, 17:04 Zaś Kopiuj Wklej pan list do mnie, coś go nie wysłał celem bliższego bliźniego.:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cruach C108.1 10.10.03, 10:35 No nie bardzo się da .pokopnąć kopii bo nie ma z czego wklejać. Bo ten może mnie emailer [o tu admin wycina....oj...to też...słuchać rzadko..i to...i to..niewybredne inwektywy...pod adresem NOSPAMgazeta...] pocałowąs. A z pamięci nie ma jak, bo z pamięcią już nie tak :( (Finneznam przeze mnie przemawia.) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Mam zatem rychłać nowości? 10.10.03, 12:32 Miast archiwów już niedostępnych? Czy sama popełniać lubo wklejać co mniemam, zachowane, bo Szprotka punkiem chciała być i śmieci przechowuje? Odpowiedz Link Zgłoś
finneznam bez namyszlu: (jak to) maszli! 10.10.03, 12:51 O! O! tuż, tuż właśnie! :) Rychłaj, popełniać i wklejaj!! Finneznam co punkiem być nie chciał bo już miał na płytach ----------- "lodowe melby nowych pomysłów, żadnych zadatków na szron" Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 [PRV C LUB F] Czy Szproty jeszcze śpią w oceanie? 10.10.03, 13:27 Responca rychłam. Ja na magnetycznych miałam i do tych por mam:) Odpowiedz Link Zgłoś
finneznam [PRV Szprota] Rondo a la kurka 10.10.03, 13:43 szprota1 napisała: > Responca rychłam. Naczatach czykszam. > Ja na magnetycznych miałam i do tych por mam:) Ale na winylach ładniejsze okadki. A na magnetycznych tylko stylon forte czy jakoś gorzów. ----------- Barmy Army 'Sploited! Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 [PRV FC] I am surre I am right 10.10.03, 14:20 Tepier ja żdu otwieta. Wiem kiedy. Finneznam dobawił: >A na magnetycznych tylko stylon forte czy jakoś gorzów. Ale mocy na 90, bo 120 kapryśnemi są. Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: Z kim chciałbyś się spotkać z tego FORUM. 09.10.03, 16:47 Ach sardynko..upss...szprotko :-) wreszcie ktoś kto chciałby sie ze mną spotkać. Jestem taaaaki wzruszony. Tylko, o jakie "Z przyczyn" Ci chodziło?? Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Szprotka jest Szprotka 09.10.03, 17:02 A Fish called Szprotka. I tak ma zostać.:) Tylko Bartuch ma dyspensę na Rybeńkę. Przyczyny? Primo, chcę ci udowodnić, że nie mam 33 lat i nie jestem żoną Arica. Secundo, zawsze mnie intryguje, gdy ktoś do mnie mówi "spadaj" z przyczyn zawodowych (socjolog o specjalizacji "pomoc społeczna i praca socjalna" credo in spe) Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: Szprotka jest Szprotka 09.10.03, 17:06 szprota1 napisała: ) A Fish called Szprotka. I tak ma zostać.:) Tylko Bartuch ma dyspensę na Rybeńkę ) . ) Przyczyny? ) Primo, chcę ci udowodnić, że nie mam 33 lat i nie jestem żoną Arica. -- Hej, ja tylko obstawiałem wiek :-) Każdy może się pomylić. I czy ja powiedziałem, że jesteś żoną Arica?? Powiedziałem, że kiedyś pewien forumowicz mi to próbował wmówić. Wiem, że nie jesteś jego żoną. ) Secundo, zawsze mnie intryguje, gdy ktoś do mnie mówi "spadaj" z przyczyn ) zawodowych (socjolog o specjalizacji "pomoc społeczna i praca socjalna" credo ) in spe) -- ?? Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Myśleć, Al-ki, to nie boli;) 09.10.03, 17:10 Myśleć, co się pisze na czacie. I do kogo. Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: Myśleć, Al-ki, to nie boli;) 09.10.03, 17:16 Przepraszam, jeśli Cię uraziłem. Na czacie zawsze robię sobie totalne jaja, nie zamierzam jednak nikogo urazić. Słowo "spadaj" było po prostu głupim żartem. Przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Myśleć, Al-ki, czy robić jaja? 10.10.03, 10:35 al-ki napisał: > Na czacie zawsze robię sobie totalne jaja Tak, tak, rób sobie dalej. Tylko potem się nie dziw. Miłego dzionka. Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: Jak ktoś nie ma jaj, to je robi :P/ nt 12.10.03, 15:49 No taki to ze mnie skurwiel. Przeprosiłem, było źle? OK. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Przeprosiny przyjęte:) 10.10.03, 12:40 Umówmy się, że to faktycznie był głupi żart. Peace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaz Re: Szprotka jest Szprotka IP: 212.91.122.* 09.10.03, 19:46 Kropka, chetnie bym Was tu zaprosiŁ miaŁ bym duzo czasu aby Was poznac.W lodzi jednak prosze Wszystkich chetnych o rezerwacje CALEGO DNIA. Pozdrawiam z Hvar.Kaz. Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Szprotka jest Szprotka 10.10.03, 00:41 al-ki napisał: I czy ja > powiedziałem, że jesteś żoną Arica?? Powiedziałem, że kiedyś pewien forumowicz > mi to próbował wmówić. Wiem, że nie jesteś jego żoną. ------ Ty nie kłam OK?? Powiedziałem, że przypuszczam, ale nie próbowałem Ci wmówić Siłą pewnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Szprotka jest Szprotka RYBENKO 10.10.03, 14:01 szprota1 napisała: > A Fish called Szprotka. I tak ma zostać.:) Tylko Bartuch ma dyspensę na Rybeńkę > . > Przyczyny? > Primo, chcę ci udowodnić, że nie mam 33 lat i nie jestem żoną Arica. > Secundo, zawsze mnie intryguje, gdy ktoś do mnie mówi "spadaj" z przyczyn > zawodowych (socjolog o specjalizacji "pomoc społeczna i praca socjalna" credo > in spe) I jak ja mam Cie nie lubic:-)))???AL-Kim sie nie przejmuj, to dosyc specyficzny czlowiek. Szeczegoly przy okazji. Caluje. PS. Rzecz jasna grzecznie, zeby mnie Ktos nie zabil:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 BARTUSZKU:)))))))))) 10.10.03, 14:32 Napisałeś: AL-Kim sie nie przejmuj, to dosyc specyficzny czlowiek. - Ależ ja się nie przejmuję! Tak tylko się złośliwię. żeby z wprawy nie wyjść. Caluje. > PS. Rzecz jasna grzecznie, zeby mnie Ktos nie zabil:-))) -Ja też grzecznie. Też się Lei boję;) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Potwierdzono empirycznie 12.10.03, 15:14 Bartuch całuje grzecznie. Mam na to świadków :) Odpowiedz Link Zgłoś
hanya spojrzałam nieskromnie, sennie ... 09.10.03, 22:54 i próżnie w wątek i ... oniemiałam :) miło mi niezmiernie, że ktos zwrócił na mnie uwagę w tym tłumie ja również mam tutaj swoje typy, ale nic więcej nie powiem może tylko tyle, że Ci którzy chcą mnie poznać są też na pewno na mojej liście, serio :), czyli Fleurette i Szprota na 100% - dziewczyny czuję do Was słab/ość i jeszcze kilka innych typów mam np: Aric - cobyśmy wreszcie ustalili skuteczną strategię na tego Totka :) i Żona Arica, którą nie jest Szprota :) Aard - raz jeszcze, tym razem na Twoim gruncie ;) Adamco - żebym mogła zobaczyć ten dyplom ;) Dziad Borowy - cobyśmy ustalili, na którym poziomie jest xero w urzędach Dzidka - bo to przemiła osóbka, i wcale nie złodziejka Geograf - bo myslę, że byłby świetnym przewodnikiem po Łodzi Hubar - bo mu chyba kiedyś obiecałam ćwiartkę na wpisowe do KFL, albo to On obiecał, już sama nie wiem Ixtlilto - cobyśmy se po włosku pogadały ;) Kirka - żeby mi o tych piramidach opowiedziała Med_Max - żeby mnie nauczył łowić i smażyć ryby Micin - bo tak jak ja nie jest z Łodzi i łączy się ze mną w tym bólu exSaper- bo mnie gnębi wciąż ten drucik niebiesko - żółty Szpilka - bo lubię takie wygadane, mądre osóbki Teufel - żeby mi wreszcie opowiedział o tych gorących Francuzkach Tica - bo jej coś ostatnio na forum nie widzę :( Tulka i Porucznik - by wyjasnic kryminalne zagadki mojego miasta Vladip - bo mnie zaintrygował z tai-chi, na punkcie którego moja ciotka ma hopla Yaa - bo chciał, żeby jego córcia miała na imię Hania :) Yarro - bo mi się podobają jego przekonania i chciałabym z nim podyskutować :) Zamek - bo się z nim świetnie rozmawia o grzybkach i nie tylko pozdrawiam, hanya, co zna już z forum nie byle jakie persony p.s. jeśli kogoś fajnego pominęłam, to z góry przepraszam i proszę się dopisywac do listy :) Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: spojrzałam nieskromnie, sennie ... 10.10.03, 00:39 > Teufel - żeby mi wreszcie opowiedział o tych gorących Francuzkach ---- Wzruszyłem się:) Nawet nie wieziałe, że miałem Ci cosik opowiedzieć, ale jak chcesz to moge opowiedzieć o Francji i piekle. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Ależ mi się... 10.10.03, 10:48 ...cieplutko zrobiło, Hanyu. Dziękuję pięknie :))) Właśnie... mam nadzieję, że na jakoweś spotkanko przybędą Hanya i Dzidka. Byłoby bardzo miło spotkać się z obiema nader sympatycznymi Paniami. Z kolei bardzo żałuję, żem się o ledwie parę godzin rozminął z Raxnetą i Pijawem na pewnym spuktkanku, ale to chyba też jest do odrobienia. Co się jeszcze Pań tyczy, to czyż nie byłoby fajnie, gdyby kiedyś Ninna nas nawiedziła? Z Mężczyzną Życiowym oczywiście. Z Mężczyzn, skoro już przy nich jesteśmy - w pierwszym rzędzie Cruach i Finneznam. Bardzo fajni dwaj_mezczyzni. Z kolei byłbym bardzo zainteresowany poznaniem pewnego Bruneta, Kropko... ;) O Lennonie wspominałem, ale to w kategorii Chłopcy. Wieczni Chłopcy ;) A z mnóstwem ludzi z Forum spotykam się mniej lub bardziej regularnie i zawsze bardzo mnie to raduje :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kirka1 Re: spojrzałam nieskromnie, sennie ... 10.10.03, 21:24 hanyu czy mam juz plakać???;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kirka1 Re: spojrzałam nieskromnie, sennie ... 10.10.03, 21:27 to przed chwilą to pomyłka ale hanyu, dla Ciebie moge nawet o piramidach, ale znajdą się pewnie też jakieś inne tematy:D(jakaś miodowa kuracj aczy cóś, albo kurs latania;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mewaa Re: spojrzałam nieskromnie, sennie ... 10.10.03, 21:34 kirka1 napisała: [...] dla Ciebie moge nawet o piramidach, ale znajdą się pewnie też jakieś > > inne tematy:D(jakaś miodowa kuracj aczy cóś, albo kurs latania;-) ~~~~~~~~~~ Jako instruktorka powyższego kurs wyrażam chęć i zadowolenie też :-). jednak mnie Hanya nie wymieniła :(. Zaczynam płakać ;( :-) pozdr, mewaa Odpowiedz Link Zgłoś
hanya Mewaa, weź się nie wygłupiaj :) 10.10.03, 21:44 tylko się na listę fajnych dopisz :) przecież my sie już umawiałyśmy nie? uznałam, że nie musze tego powtarzać :) pozdrawiam, hanya Odpowiedz Link Zgłoś
mewaa Ależ Hanyu :) 10.10.03, 21:49 ja zwyczajnie żartowałam :). Nawet oczko Ci puściłam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hanya tak, pozwalam płakać ;-) 10.10.03, 21:38 ale ze szczęścia :) zresztą, czyż na pomyłkach świat się nie zrodził ;), może te piramidy też pomyłkowo zaczęli stawiać i takie im cuda z tego wyszły, kto wie, jak to było pozdrawiam, hanya Odpowiedz Link Zgłoś
kirka1 moze...hi hi :-))))))))) 10.10.03, 21:54 wolę się uśmiechać, co czynię jak jesttylko okazja a płakać-ok-tylko ze śmiechu:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m tego gościa który 10.10.03, 16:40 rozdarł sie dzisiaj za mną "patrz! Laska z forum!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen a moze jednak kirke 13.10.03, 10:52 ... bo nie chce mi sie isc na poczte po koperte ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kirka1 Re: a moze jednak kirke 13.10.03, 13:01 ruch to zdrowie:-)))) zawszec można zrobić taką koperte własnoręcznie(rozwija inwencje twórczą;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kirka1 Re: a moze jednak kirke 13.10.03, 13:02 ruch to zdrowie:-)))) zawszec można zrobić taką koperte własnoręcznie(rozwija inwencje twórczą;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaz Re: Z kim chciałbyś się spotkać z tego FORUM. IP: 212.91.122.* 14.10.03, 14:33 Za kilka dni bede juz w polsce i przedstawie Wam plan jaki obmyslilem na nasze spotkanie.Chce WAS zaskoczyc, ale jesli mi sie nie uda to prosze o l i t o s c, i wyrozumialosc. Pozdrawiam z HVAR. Kaz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: internetka Re: Z kim chciałbyś się spotkać z tego FORUM. IP: *.retsat1.com.pl / *.retsat1.com.pl 14.10.03, 22:30 a ja nikogo nie znam....szloch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaz Re: Do internetki IP: 212.91.122.* 15.10.03, 09:11 Droga internetko to znakomita okazja aby sie poznac. Ja takze nikogo z tego forum nieznam. nie martw sie bedzie okazja sie poznac. czytaj ta strone. Pozdrawiam .kaz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: internetka Re: Do Kaz IP: *.retsat1.com.pl / *.retsat1.com.pl 15.10.03, 12:12 czytam...czytam...i oczom nie wierzę....ale poczekam na dalszy ciąg...zaczyna sie jakiś nowy wątek? a może to tylko moja wyobraźnia została silniej pobudzona....słowa ...słowa....jak pieknie ze istnieją...wprowadzona w dobry nastrój sama nie wiem dlaczego...sieć to niebezpieczne narzędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaz Re: Do internetki i nie tylko IP: *.toya.net.pl 16.10.03, 22:30 internetko słowa, słowa wszystko zaczeło się od słowa, ten wątek także. W słowach głosimy nadzieję, dobro i miłość do ludzi. Moja nadzieja to taka, że przy pomocy dobrych ludzi z tego forum uda nam się choć z małą grupką doprowadzić do miłego spotkania. Spróbuję mimo pędu życia i braku czasu na wszystko, zaproponować spotkanie takie zwykłe lecz niekonwencjonalne. Mam nadzieję, że spotkam się z poparciem mojej propozycji u wspaniałych bywalców tego forum. Pozdrawiam z Łodzi. Kaz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: internetka Re: spotkanie IP: *.retsat1.com.pl / *.retsat1.com.pl 16.10.03, 23:10 jestem za Odpowiedz Link Zgłoś