majkel00 09.08.08, 09:56 Na stronce www.lodz2016.com/main_pl.html pytają: img515.imageshack.us/img515/1/20016siekp4.png Medialnie na pewno "śię" dzieje wiele. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gut Re: Łódź europejśką śtolicą kultury? IP: *.pai.net.pl 09.08.08, 11:19 to nie jest "ś", ty blaznie Odpowiedz Link Zgłoś
majkel00 Re: Łódź europejśką śtolicą kultury? 09.08.08, 11:36 Tak? To pewnie w "Aktualności" też nie? Ty siusiaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Łódź europejśką śtolicą kultury? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.08, 13:47 Oczywiscie, ze nie jest. "ś" ma kreske NE-SW a tu jest NW-SE Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Łódź europejśką śtolicą kultury? 09.08.08, 11:29 Po tytule wątku spodziewałem się jakiejś wypowiedzi wiceprezydenta Tomaszewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
majkel00 Re: Łódź europejśką śtolicą kultury? 09.08.08, 11:38 :D To faktycznie jest jakieś wytłumaczenie. Widać było dyktowane przez telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOdzERmeNŚ Po co ta wrzawa? juŚ powrawione ;) IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.08, 13:28 juŚ poprawione! ŁÓDŹ u like some CULTURE? www.lodz2016.com Odpowiedz Link Zgłoś
brite Majkelu! 12.08.08, 15:52 Świeży kwiatek z GW specjalnie dla Ciebie, wiem że uwielbiasz szczególnie ten typ, a ten jest przepiękny: fotoforum.gazeta.pl/3,0,1378256,2,1.html Artykuł: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,5581268,Gigantyczny_reaktor_wplywa_do_portu_w_Gdansku.html?skad=rss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majkelu Re: Majkelu! IP: *.retsat1.com.pl 03.10.08, 14:55 Kwiatki, a nawet łąkę całą to można znaleźć na stronach Radia Łódź. Nie wiem kto tam pracuje. Żenada na całego. Szczególnie w "Wiadomościach z Łodzi i regionu". Te nieszczęsne końcówki to nie wszystko. Literówki niechlujne też nie są rzadkością. www.radiolodz.pl/serwis/index.php?id=11 Banda ignorantów. Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: Łódź europejśką śtolicą kultury? 03.10.08, 15:11 Dlaczego nie możesz po prostu napisać do administratora strony, tylko wywlekać tu, na forum. Wolałbyś, żeby ktoś np. stworzył wątek i pokazał: spójrzcie, na stronie "Łódzkie neony" napisano "dokmentacja" zamiast "dokumentacja", a neon jest "święcący" zamiast "świecący"? Odpowiedz Link Zgłoś
majkel00 Re: Łódź europejśką śtolicą kultury? 04.10.08, 07:39 Atak najlepszą obroną, czy co? A niech sobie tworzy. Różnica jest jednak taka, że neony nie są stroną w którą są zaangażowane osoby pobierające za to pensję urzędniczą. A tam w jakiś komitetach widzę urzędnicy mocno zaangażowani. (Niektórzy może nawet swoją drogą w tych urzędach są nie dlatego, że mają człon nazwiska taki jak ktoś już tam tkwiący od lat.) Jak za neony będzie pensja, to sam jako pierwszy będę tu wywlekał, że jej autorzy biorą kasę odwalając fuszerki. Póki co, z tego co wiem, to robią to prywatnie, w nikogo innego imieniu i za darmo. Popraw mnie, jeśli się mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: Łódź europejśką śtolicą kultury? 04.10.08, 13:03 Chodzi mi o to, że każdy popełnia błędy, sam na swojej stronie narobiłeś dużo więcej. Robisz krzyk na forum z powodu jednej literki "ś", jakby to była afera większa od mafii paliwowej i jakby z powodu tej literki łódzcy podatnicy stracili nagle miliardy złotych. Nie rozumiem, czemu to miało służyć - chcesz się pokazać jako wielki, nieustraszony tropiciel literówek? Jeśli gdzieś widzisz błąd, to dobrze, zgłoś administratorowi strony i na pewno go naprawi i jeszcze, o ile jest dobrze wychowany, podziękuje za zwrócenie uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artuto na bang IP: *.acn.waw.pl 04.10.08, 19:50 www.tvn24.pl/-1,1567084,0,1,mialo-byc-wydarzenie-kulturalne--zostalanbspgorycz-plakacisty,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
smakaroni Re: na bang 06.12.08, 10:48 Bardzo dobrze... jesli te g.. citylighty mialyby stac na srodku Pietrynyprzez 3 lata... "Jak wyjaśnia, fundacja chciałaby ustawić na Piotrkowskiej citylighty, by w ciągu trzech lat mogły się tam odbywać cztery wystawy rocznie. Plakaty Michała Batorego miałyby otwierać ten cykl ulicznych ekspozycji. Fundacja postawiła urzędnikom ultimatum: "albo bierzemy wszystko, albo nie robimy wystawy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: villodz Glosujcie na Lodz - <a href="http://www.candidatecities.com" targe IP: *.dialog.net.pl 06.12.08, 08:11 www.candidatecities.com/ - mozna oddac 3 glosy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Glosujcie na Lodz - <a href="<a href="http://www.c" target IP: 62.87.192.* 06.12.08, 08:15 Glosujemy! Odpowiedz Link Zgłoś