ssagusiass 18.08.08, 12:00 Chciałam zapytać czy w Łodzi trudno jest znaleźć pracę jako hafciarz komputerowy? ile można zarobić w tym zawodzie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaa202 Nigdy nie szukałam pracy jako hafciarz komputerowy 18.08.08, 13:36 ale chyba tylko dlatego, że myślałam, że hafciarzem komputerowym jest komputer. A powiedz, ile zarabia hafciarz komputerowy poza Łodzią i czy trudno jest znaleźć taką pracę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Nigdy nie szukałam pracy jako hafciarz komput IP: *.gprs.plus.pl 18.08.08, 13:57 W Częstochowie jest bardzo łatwo o taką prace tylko zarobki średnie (7zl/h) i umowa na pół etatu narazie. Mój szef nie może nikogo znależć już ponad pół roku... praca jest w sumie lekka ale w hałasie i niestety zdarzają sie kilkudniowe przestoje co jest denerwujące bo ja przecież mam opłaty. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 No to licho, 18.08.08, 14:08 ale skoro jest popyt na takich pracowników (szef szuka pół roku i szkło), to żeby ich z rynku wyłuskać, trzeba im zaproponować lepsze warunki finansowe. Czy się mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: No to licho, IP: *.gprs.plus.pl 18.08.08, 14:16 hehe lepsze warunki, obiecywal umowe na pelny etat od nowego roku teraz juz mowi ze na wiosne a o podwyzce nie ma mowy bo on strasznie biedny jest i ciagle narzeka ze nie ma pieniedzy. kiedys byly 3 zmiany po 2 osoby teraz sa tylko 2 a na jesien odchodzi 1 chlopak bo idzie do szkoly i ja bo juz mam dosc. Wszyscy w zakladzie narzekaja ze ledwie wyrabiaja z oplatami a nikt nie ma odwagi isc po podwyzke, a sama nic nie wywalcze. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Jak mu wszyscy hafciarze komputerowi porezygnują, 18.08.08, 14:38 to może się zastanowi. Słuchaj, nie jest dobrze, kiedy pracujący człowiek musi się bać, że pieniędzy nie wystarczy mu na podstawowe potrzeby. Szukaj innej pracy, koniecznie. Niech moc będzie z Tobą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Jak mu wszyscy hafciarze komputerowi porezygn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.08, 15:38 Dzieki... niestety wszyscy nie zrezygnuja, 1 babka pracuje tam dla przyjemnosci bo jej sie nudzi w domu a 2. nie odejdzie bo nie ma odwagi szukac innej pracy, juz sie przyzwyczaila do tego zawodu bo ponad 10 lat w nim robi. Ogolnie w czwie ciezko znalezc prace powyzej 1000zl... rozwazam inne miasto i dlatego pytam jak jest w lodzi ... Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Myśl przede wszystkim o sobie, 18.08.08, 16:02 Takie ogłoszenie znalazłam (napisz i spytaj o płacę): Hafciarz Miejsce wykonywania pracy: Polska - łódź Opis stanowiska: Pracownik będzie odpowiedzialny za linię produkcyjną Wymagania: Kandydat powinien mięć wykształcenie średnie, doświadczenie w usługach hafciarskich Podsumowanie: firma oferuje stałą pracę w miłym zespole. Forma kontaktu: swoje oferty proszę kierować na adres e-mail adzlodz@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Myśl przede wszystkim o sobie, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.08, 16:31 dzieki napewno napisze... tylko ciekawe czy mi powiedza bo czesto jest to wielka tajemnica... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: Myśl przede wszystkim o sobie, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.08, 17:13 Taaa, jak mi pracodawca nie powiedział ile mi zapłąci to takiej pracy bym w życiu nie wzięła. Jeśli ktoś jest na tyle bezczelny,że nie mówi pracownikowi za ile będzie pracować to od razu wiadomo,że szuka frajerów. Nawet przy pracy prowizyjnej wiadomo jakie są stawki. A jesteś pewna,że musisz ciągnąć ten haft? Może w międzyczasie się nieco dokształcić(kursy!) i poszukać sensowniejszej pracy za godziwe pieniądze? Pardon, ale za 7zł/h to sobie może student dorobić... na wakacje, czy na komputer. Ale tak żyć? Nie zazdroszczę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: IP: *.gprs.plus.pl 18.08.08, 17:58 Cały czas sie ucze i jesli trafi mi sie jakas inna ciekawa praca to chetnie ja przyjme, tak tylko z ciekawosci pytam ile moze hafciarz zarobic... niestety 7zl/h w czestochowie to jest luksus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 23:57 Nic tylko brać sprawę w swoje ręce i zakładać własną fabrykę :) Odpowiedz Link Zgłoś
moniskap Re: Haft komputerowy 19.08.08, 17:58 nie jest trudno znalesc prace w hafcie(moj M jest hafciazem).Rejestruja na mniej ale wyciagnac mozna ok 2tys/mies./8h/dzinnie. Odpowiedz Link Zgłoś
klon-ex2 Re: Haft komputerowy 20.08.08, 20:32 Ja pracuje w hafciarni ale nie jako hafciarz ale wiem że dobry hafciarz potrafi zarobić ok 2tys-3tys w Łodzi zależy czy jesteś obrotny:) czy nie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haft Re: Haft komputerowy IP: *.43.176.62.ipv4.supernova.orange.pl 15.07.20, 14:30 haft komputerowy to bardzo dobre rozwiązanie jakosciowo wychodzi bardzo porządnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robson Re: Haft komputerowy IP: *.skamex.pl 06.02.19, 08:14 tutaj mają haft komputerowy www.raven.com.pl/zdobienie-odziezy/haft-komputerowy-1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ldz Re: Haft komputerowy IP: *.96.155.231.ipv4.supernova.orange.pl 23.09.20, 10:13 W Łodzi haft komputerowy robi raven jezeli chodzi o takie wieksze firmy Odpowiedz Link Zgłoś