Gość: Widzew rządzi!!! IP: *.toya.net.pl 18.08.08, 20:17 kupi, kupi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dino nie podoba mi sie IP: *.gprs.plus.pl 18.08.08, 21:24 nie podoba mi sie gra Widzewa i nie za bardzo wierze ze oszczedzano sily na Warte!!!trudno przyjac za normalna sytuacje ze taka Flota dominuje przez wiekszosc meczu w srodku pola!! widzialem mecz ale za Boga nie moge sobie przypomniec ? Panka to gral czy nie??Maslowski raz zagral do Budki i tyle..nie bardzo mu sie chcialo!Stawarczyk to nie ten rozmiar ,jak mial pilke to stwarzal najwieksze zagrozenie ale..pod nasza bramka!!chlopak niestety nie wytrzymuje presji,trzesa mu sie nogi i tyle!! brak rutyniarza na srodku obrony!! Budka,Lisowski,Ukah to troche za malo jesli mamy grac o wysze stawki!! mam nadzieje e sie myle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brunet1910 ciesza wyniki! IP: *.astral.lodz.pl 18.08.08, 22:30 mam nadzieje na potrzymanie formy i utrzymanie formy strzeleckiej robaka! do zobaczenia w sirode! :D tylko Widzew RTS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt Re: Widzew nie kupi Mariusza Zganiacza IP: *.centertel.pl 18.08.08, 22:36 AVANTI WIDZEW!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: master of pryczek Widzew nie kupi Mariusza Zganiacza IP: *.toya.net.pl 18.08.08, 23:01 zamknijcie kapiszony wyuzdane wiesniackie pomioty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mr_reaper Master... gnojku 19.08.08, 05:19 Ty nie potrafisz kibicować łks-owi. Ty jesteś anty Widzewiak. Smutne to jest. Masz te 13 , 14 lat mama opłaca internet , a Ty się produkujesz. Szkoda Ciebie chłopaku. Byś może jakieś książki poczytał , może się muzyką zajął ( nie mówie o hip hopie), może działke przekopał. Jesteś zerem !!!!!!!!! A jak cos jeszcze masz, to adres email posiadasz, umów sie to pogadamy . tak w 4 oczy . Odpowiedz Link Zgłoś
mr_reaper Re: Widzew nie kupi Mariusza Zganiacza 19.08.08, 05:22 Jeżeli nie potrafisz go odczytać to proszę. Taki który głównie używam : mbon@op.pl . Umówmy się, bo w Łodzi jestem , pogadamy i może wyjaśnimy sobie jakieś problemy, które masz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Widzew rządzi w mieście Łodzi IP: 66.230.230.* 19.08.08, 08:51 pisz tu: michalp@stud.ics.p.lodz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi IP: 66.230.230.* 19.08.08, 08:54 edu.ics.p.lodz.pl/user/view.php?id=500&course=1 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Naczelnik 1 US Re: Widzew nie kupi Mariusza Zganiacza IP: *.toya.net.pl 19.08.08, 09:28 bombon2@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdf Widzew nie kupi Mariusza Zganiacza IP: *.lodz.mm.pl 18.08.08, 23:31 co z Bednarem? tak dobrze gral w sparingach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Widzew nie kupi Mariusza Zganiacza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.08, 23:58 widzew kupi jest z tego znany.potrafi kupowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RedMan Szukajmy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 00:16 Oczywiste jest ze potrzeba nam lidera srodka boiska. Zawodnika ktory wziol by na siebie ciezar gry i potrafil by utrzyma sie przy pilce oraz dobrze ja rozegrac. Proponuje Ryszarda Czerwca lub Slawomira Majaka ;-) Po za tym moim zdaniem Mierzejewski jak na napastnika to grzeszy iloscia strzelonych bramek (?) Moze powinien czesciej oddawac strzaly... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: master of pryczek Widzew nie kupi Mariusza Zganiacza IP: *.toya.net.pl 19.08.08, 19:28 Mozecie sobie pierdzielic patafiany bez konca,mam gdzies gleboko to co o mnie mysliscie..Te wasze dyrdymaly i wypociny utwierdzaja mnie tylko ze jestescie tak jak mr rejper(zwierzat),kalmuczynami z czerwonej zasyfionej czesci miasta(tudziez wsi) i nie rozumiecie ze waszym domem powinna byc...buda!Otrzasnijcie sie burki z tego 1 ligowego kalu...im predzej tym lepiej,palochrupy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS Widzew nie kupi Mariusza Zganiacza IP: *.lodz.dialog.net.pl 19.08.08, 20:19 Taki zawodnik jak Zganiacz nie zagra u was bo się szanuje a I liga go nieinteresuje Prawdopodobnie zagra w ŁKS-w dumie miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoda Widzew nie kupi Mariusza Zganiacza IP: *.toya.net.pl 19.08.08, 20:24 master of icek - ty to jednak jestes debil,oj przepraszam nawet nie debil,ty jestes poprostu ZERO!!!!!o jakiej wsi ty piszesz???w jakich czasach ty zyjesz?a niby twoj zagrzybialy klub to niby w centrum lodzi powstal tak?ten grzyb to ci juz na dynie wlazl.myslisz,ze tymi hebrajskimi bazgrolami nam ublizysz?tyle twoje co sobie popiszesz,a jesli masz przy tym orgazm no coz twoja to choroba i mozemy ci tylko wspolczuc.tradycyjnie juz master of icek z WIDZEWSKIMI FUCKERSAMI!!! bez odbioru!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś