cassani 26.09.08, 10:59 mogę z kims porozmawiać, uraczyć ciepłą dyskusją, a jak zejdzie ponad 22 na noc - bez podtekstów - aktualnie własnie taka moja systuacja. Chętnie podyskutuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaa202 A to ci oferta! 26.09.08, 11:45 Masz jakieś obcykane tematy? Tak podbijam, bo jak dotąd nikt się nie łaszczy na Twój czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cassani Re: A to ci oferta! IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.08, 11:56 żadnychj obcykanych tematów, ot zwyłu ja. Choć tak naprawdę to na nieczym specjalnym mi nie zakeży - tak po prostu sobie piszę - kiedyś był "weekend" - teraz jest "pristytucja". Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Ale to będzie takie 26.09.08, 13:14 "Warto rozmawiać" Pospieszalskiego, czy zielona szkoła dla wielbicieli modulowanej mowy Wildsteina? Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Ale to będzie takie 26.09.08, 14:25 Jestem za spędzeniem wieczoru na naśladowaniu modulowanej mowy Wildsteina! Swojego czasu radiowa Trójka nadawała codziennie czytanie fragmentu książki Wildsteina w wykonaniu autora. Dzięki temu zacząłem słuchać Radia Łódź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigbzdet Rzucam temat. IP: *.toya.net.pl 26.09.08, 14:26 Dupa Dupę wynalazł uczony radziecki Wołow. Dlatego mówimy: ' dupa Wołowa '. Inni twierdzą, że dupę wynalazła Marynia. Ci z kolei rozmawiają o '' dupie Maryni ''. Dupa pełni ważną rolę w ruchu obrotowym. Wszystko kręci się wokół dupy. Dupa służy również do przekazywania zdecydowanych sygnałów niewerbalnych. Dobrze wymierzony, solidny kopniak w dupę jest wyrażeniem uczuć negatywnych wobec adresata takiego gestu. Dupie można również przekazać emocje pozytywne, Np. '' całując kogoś w dupę ''. Dupa może spełniać też rolę lizaka. Szczęśliwie nie wszyscy są ''dupolizami''. Uniwersalność dupy nie kończy się na tym, jest ona bowiem zadziwiająco skutecznym pojemnikiem: '' w dupie '' można mieć całe osoby, a nawet całe społeczności. Dupa służy nieraz jako etalon: wiele rzeczy jest '' do dupy '', tym samym dupa spełnia rolę uniwersalnego wzorca porównawczego. ''W dupę'' ( lub '' Po dupie '' ) można również dostać. Czynność at umacnia więzi emocjonalne między rodzicami I dziećmi. Prócz tego, dupa spełnia rolę siedziska, powiadamy bowiem: 'siadaj na dupie , często z dodatkiem poleceń uzupełniających, Jak np. '[...] I siedź cicho '. Określenie 'dawać (dać) dupy' funkcjonuje w dwóch znaczeniach: erotycznym I wartościującym, jednak 'ściągnąć kogoś z dupy' tylko w tym pierwszym. Można również ''chronić swoją (lub czyjąś) dupę'', co kolejny raz potwierdza ważność dupy w otaczającym nas świecie. Zabrać się do czegoś do '' dupy strony " oznacza podejście niewłaściwe, do końca; dupa funkcjonuje TU jako synonim odwrotności. Dupa pełni również rolę uchwytu, można bowiem '' trzymać się czyjejś dupy ''. Określenie to nie oznacza braku równowagi, ale samodzielności. Prof. J. Miodek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: Rzucam temat. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.08, 15:18 Co jest przeciwnieństwem egzystencjalizmu? Dupizm. Odpowiedz Link Zgłoś
p8 delikatne rozwinięcie 26.09.08, 15:51 Wypada nadmienić że prawda jest jak dziura w dupie, każdy ma swoją a wszystkie inne śmierdzą... Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: delikatne rozwinięcie 26.09.08, 16:13 Jest prowda, tyz prowda i gowna prowda. No bo z dziury w dupie? Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 To i ja rozwinę, korzystając ze swojej 26.09.08, 21:52 znajomości tematu. Coś jest potrzebne jak druga dupa do srania - o rzeczy absolutnie zbędnej; Nie wiesz, kto ci dupę zasrał - szukasz winnego skutków własnego postępowania; Ciemno jak w dupie (u Murzyna /po czarnej kawie) - bardzo ciemno; Wyglądać jak pół dupy zza krzaka - mieć wygląd niekorzystny. Dupochron - rzecz/fakt przemiawiający na naszą korzyść *mieć dupochron, szukać dupochronu; dupowłaz - p. dupoliz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: To i ja rozwinę, korzystając ze swojej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.08, 23:02 Dupny czyli do dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: dziś wieczorem mam czas! 26.09.08, 18:01 Donek zawsze ma wolne,ale i tak za to zapłaci;-) wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Kwasniewski-to-skandal-Tusk-za-to-zaplaci,wid,10400831,wiadomosc.html?ticaid=16ad9 To takie strachy na lachy i POd publikę...wiadomo że dni rządów PO to zmarnowane dni...może się mylę? i to jest temat:-) Odpowiedz Link Zgłoś
jelonek72 eeeee 26.09.08, 18:50 Longeta , jak zwykle przerwałeś tak obiecująco brzmiący temat... Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: eeeee 26.09.08, 18:56 ok...możemy porozmawiać o łódzkich "dupach" w zamian nooo...fajne są;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Longeta-dupa Re: eeeee IP: *.toya.net.pl 26.09.08, 19:12 Z Brzezin, to oczywista oczywistość Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: eeeee 26.09.08, 19:14 Gość portalu: Longeta-dupa napisał(a): > Z Brzezin, to oczywista oczywistość Też niezła,pedalstwo w Łodzi nie raz i nie dwa do mnie mrugało:-) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: eeeee 26.09.08, 20:43 lavinka napisała: > Widać się na Tobie poznali :) Też ich POznałem,bez wzajemności,jak dla mnie mało szkodliwe mimo zboczenia Odpowiedz Link Zgłoś
jelonek72 Re: eeeee 26.09.08, 21:55 Longi :) ale tak na wszelki słuczaj nie schylaj się po mydło... Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: eeeee 26.09.08, 22:00 jelonek72 napisała: > Longi :) ale tak na wszelki słuczaj nie schylaj się po mydło... owszem,jest pewne niebezpieczeństwo w miejscach publicznych,oto do czego prowadzi tolerancja dla zboków Odpowiedz Link Zgłoś
jelonek72 Re: eeeee 26.09.08, 22:03 pierwszy raz się z Tobą zgadzam , tolerancja dla Longi-zboków jest u nas zbyt duża :) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: eeeee 26.09.08, 22:07 jelonek72 napisała: > pierwszy raz się z Tobą zgadzam , tolerancja dla Longi-zboków jest u nas zbyt > duża :) dorzuć do tego pedofilii,pedały i inne części składowe Populacji i mamy to co mamy...węgiel PO 670zł;-) Odpowiedz Link Zgłoś
atreck Re: eeeee 26.09.08, 23:01 > mamy...węgiel PO 670zł;-) daj komuś dupy, to bedzie cie stać. A jak nie to do brzezińskiego lasu po chrust zasuwaj Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: eeeee 26.09.08, 23:03 Tona brykietu taniej wychodzi i mniej powietrze zatruwa. Odpowiedz Link Zgłoś
atreck Re: eeeee 27.09.08, 16:32 Ale dziś longeta jednak idzie do lasu. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=85228028 Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: eeeee 27.09.08, 17:12 A mozna brac chrust z lasow panstowych bez zgody gajowego? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: eeeee 27.09.08, 18:19 nett1980 napisała: > A mozna brac chrust z lasow panstowych bez zgody gajowego? Oczywiście że nie... Odpowiedz Link Zgłoś
big_cassani Re: dziś wieczorem mam czas! 26.09.08, 22:43 Mam Cię, to czy ze mną też podyskutujesz chętnie bo jakby tak wyglądało, że mnie nie lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś