Gość: Olo IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.10.08, 20:52 ŁKS My Wierzymy ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic Czy Chojnacki odejdzie z ŁKS? IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.10.08, 21:32 Marek Chojnacki ZAWSZE !!! Goszczyński wyp......aj z ŁKS-u !!!! Dość k...a tego !!!! Won raz na zawsze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Czy Chojnacki odejdzie z ŁKS? IP: *.altec.pl 29.10.08, 21:41 Jak już nie ma o czym pisać to zawsze można odgrzać temat odejścia Chojnackiego.Ciekawe co na to w przerwie zimowej powie red. Michnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzych Dobry trener, czy tylko sympatyczny.....? IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.10.08, 01:12 Marek Chojnacki to z pewnością bardzo sympatyczny człowiek, ikona klubu! Na pewno ! Jednak obserwując mecze z udziałem jego drużyn ( z ub. sezonu z nieodżałowanymi: Milą i Szczotem również ), mam wrażenie, że zespół nie miał i nie ma swojego stylu - dużo przypadkowości w zawiązywaniu akcji, chaos, brak płynności w grze. Wiem, że zespół broniący się przed spadkiem i drużyna, która co pół sezonu wymienia skład w 90%, trudniej im w wypracowywaniu własnego stylu i charakteru gry. Jednak nie do końca tak musi być ! Przykład Polonii Bytom, Śląska Wrocław, czy Znicza Pruszków - polot i radość w ich grze jest widoczny ( nie mam na myśli tylko "szarańczy" ). Jakby piłkarzom z tych klubów chciało się właśnie tak grać ..........Owszem, też mają braki natury rzemiosła futbolu, organizacyjne i finansowe również, to jednak jest to "coś" co różni ich od drużyny ŁKS - solidarność i solidność kolektywu !!! Jeden za wszystkich, wszyscy za jednego!!! Trenerze Marku, może warto podpatrzeć wzorce? Zarazić i zaszczepić je? Nie może być tak, że Marek Wasiluk tupnie nogą, a wszystkim piłkarzom ŁKS odbiera CHĘĆ DO GRY ( ponoć w selekcji psich szczeniąt otwarcie parasolu eliminuje najbardziej płoche małe pieski ze służby np. w policji )............ Teraz wygląda to tak - byle do przodu i byle jak! ..... i strach u pupy!!!!! Wierzę w Pana, Panie Marku i drużynę też !!! Odpowiedz Link Zgłoś