Gość: mat28 IP: *.interserwer.pl 29.10.03, 09:14 Czy ktoś coś wie o nowym cenniku biletów MPK. Ten obecny ważny jest do 2 listopada, czyli tylko do niedzieli. A co później? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ukalo Re: Nowy cennik biletów MPK 29.10.03, 09:27 Gość portalu: mat28 napisał(a): > Czy ktoś coś wie o nowym cenniku biletów MPK. Ten obecny ważny jest do 2 > listopada, czyli tylko do niedzieli. A co później? Drożeją bilety 10-minutowe na odpowiednio 1,50 i 0,75 zł. Pozostałe bez zmian. Pozdrawiam, Łukasz Odpowiedz Link Zgłoś
krzyskup Re: Nowy cennik biletów MPK 29.10.03, 19:43 "Panie Boże spuść bombę" - powiedziałaby moja fizyczka (serdecznie ją pozdrawiam:) Toż to horror! I za tę cenę mamy jeździć w zamrażarkach? To już pewna przesada... Sam na szczęście jestem posiadaczem migawki, więc 10-minutówki mnie nie obchodzą (tak samo jak inne jednorazówki), ale niedługo bardziej będzie się opłacało przerzucić na przykład z Retkini do Ronda Lotników Lw. 4 osoby taksówką! Przecież to absurd! Już benzyna do własnych 4 kółek mniej wychodzi! Odpowiedz Link Zgłoś