Dodaj do ulubionych

Słuchajcie, mam kłopot z piórem kulkowym :-)

04.11.03, 19:31

Jestem prostym człowiekiem. Kupiłem sobie pióro kulkowe firmy STAEDTLER. No i tak myślę, myślę i wymyśleć nie mogę. Jak się kuźwa w nim wymienia naboje? Czy w ogóle wymienia? :/ Dałem za to 8 zł i gdyby okazało się, że to jednarazówka, to.....no.
Jakieś sugestie, jak można wymieniac naboje??
Póki co walczę z nim. Gorsze niż matematyka.
Obserwuj wątek
    • al-ki Naboje czy tam wkłady... 04.11.03, 19:37

• Gość: fleurette Re: Słuchajcie, mam kłopot z piórem kulkowym :-) IP: 81.219.160.* 04.11.03, 19:38
      jak to jak??rozkreca się pióro i wymienia wkład... ala ale moze właśnie
      jednorazówka?? jeśli mam widoczny stan zbiorniczka to bardzo możliwe, że tak.
      Może spytaj w sklepie.
      • al-ki Re: Słuchajcie, mam kłopot z piórem kulkowym :-) 04.11.03, 19:41

Ma widoczny stan zbiorniczka :/
        Więc idę się powiesić :(
        • Gość: fleurette Re: Słuchajcie, mam kłopot z piórem kulkowym :-) IP: 81.219.160.* 04.11.03, 19:45
          nie wieszaj sie. to nie koniec świata.
          • al-ki Re: Słuchajcie, mam kłopot z piórem kulkowym :-) 04.11.03, 19:50

Jestem abstynentem, ale muszę to powiedzieć:

8zł = 4 piwa!!!! ( Książe)
            • teufel Re: Słuchajcie, mam kłopot z piórem kulkowym :-) 04.11.03, 19:59
              Książ, a nie Książę
              • al-ki Re: Słuchajcie, mam kłopot z piórem kulkowym :-) 04.11.03, 20:04

Chodziło mi, że 4 Książe :)
            • uerbe Re: Słuchajcie, mam kłopot z piórem kulkowym :-) 05.11.03, 11:49
              al-ki napisał:

> 8zł = 4 piwa!!!! ( Książe)

Gdzie jest piwo po 2 złote? Na Słowacji?
              • al-ki Re: Słuchajcie, mam kłopot z piórem kulkowym :-) 05.11.03, 11:51

Uerbe, Książ jest po 2 zł. A jak na 2 zł to bardzo dobre piwo moim zdaniem.
                • uerbe Re: Słuchajcie, mam kłopot z piórem kulkowym :-) 05.11.03, 11:56
                  Miód na serce spragnionego bikera dysponującego (niestety) studenckim budżetem.
                  Dotychczas w tej cenie trafiały mi się tylko napoje "piwopodobne" i inne
                  świństwa...

Offtopik
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka