Gość: Jrena IP: *.in-addr.btopenworld.com 07.11.03, 01:17 Poszukuje Edwarda i Romana Dopierala, mieszkancy Lodzi. Moze ktos ich albo jejch rodzin zna. Jakby oni jeszcze zyli to by oni mieli okol 70 lat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Impresja Re: Dopierala IP: *.4web.pl 07.11.03, 22:11 Dopierała Piotr jest mi znany. Ma prawie lat 40. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jrena Re: Dopierala IP: *.in-addr.btopenworld.com 08.11.03, 23:37 Jak Piotr mieszka na ul. Lisciastej to niestety nie nalezy do mojej rodzinny. A jak on mieszka gdzies indziej to prosze zapytac sie jego czy jest Roman albo Edward (moze Edmund) w jego rodzinie. Jak tak to on powinien wiedzic jak sie Romana siostry nazywaja. Prosze napisz jak cos sie dowies. Pozdrawiam Jrena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Dopierala IP: *.toya.net.pl 08.11.03, 18:41 Taki Dopierała ok.siedemdziesiątki mieszka w Kwiatkowicach (5 km.za Lutomierskiem)z zawodu jest studniarzem. Może to On !? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jrena Re: Dopierala IP: *.in-addr.btopenworld.com 08.11.03, 23:39 Witam Nie napisales jakie imie twoj Dopierala ma. Czy Edward (moze Edmund) czy Roman. Prosze napisz jak sie cos dowiesz. Pozdrawiam Jrena Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Dopierala 08.11.03, 22:04 Irena, podaj jakiś swój adres mailowy. Jest dwóch Dopierałów w książce telefonicznej, ale nie mogę podać na forum. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jrena Re: Dopierala IP: *.in-addr.btopenworld.com 08.11.03, 23:41 Witam Prosze napis na e-mail: teczapolska@gazeta.pl Dziekuje za pomoc. Pozdrawiam, Jrena Odpowiedz Link Zgłoś