keridwen 08.11.03, 13:53 - macie juz jakies plany? ja tak z ciekawosci :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ixtlilto Re: sylwester 08.11.03, 13:56 żartujesz? Ja jeszcze nie wiem co będę robiła za 2 tygodnie, a Ty się pytasz co będzie za prawie 2 miesiące! :0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Re: sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.03, 14:07 tak...ja juz mam zaplanowane co bede robil na sylwestra.wyjezdzam z siostra do Italii-na COOL imprezke-a ty cio bedziesz porabial???Adrian ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: sylwester 08.11.03, 14:13 neochuan napisał: > porabiała. KELTOI je ona!!! :) Hm... zastanawia mnie gdzie Ty w tym wątku widziałeś już odpowiedź Keltoi ;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan Re: sylwester 08.11.03, 14:15 no cóż... pomyłka w sensie osobowym, albo do sylwestra na pewno zdąży się wpisać! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gray offtopic 08.11.03, 14:16 natomiast we wszystkich hipermarketach dokładnie wszystko wiedzą przez co można się już teraz obkupić w choinki, bombki i anielskie owłosienie. zauważyłem (bo żywo interesowałem się tematem), że święto zmarłych trwa tak na prawdę od 2 tygodnia października do święta zmarłych a zaraz po nim rozpoczyna się boże narodzenie, gwiazdka i te sprawy.. jakoś niebawem będzie się w to musiał wmieszać sylwester i urywające palce chińskie bomby - mieszkam blisko leclerca to mogę sobie sprawdzać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto (gray) 08.11.03, 14:22 gray napisał: >natomiast we wszystkich hipermarketach dokładnie wszystko wiedzą przez co można >się już teraz obkupić w choinki, bombki i anielskie owłosienie.[...] Polecam uwadze wątek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=8882262 Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: (gray) 08.11.03, 14:40 o, faktycznie. ale wątek jest z 4-5.11 a ja wtedy odsypiałem i nie zauważyłem :D Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: sylwester 08.11.03, 14:17 ja nie wiem co bedzie wieczorem :))) ale coz, nie chcialabym powtorzyc sylwestra 2002, ktorego spedzilam sama w cabarecie ;) tak wiec z checia poczytam o waszych planach i moze sama cos obmysle ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hitlernazista prawie się zakochałem w Tobie 08.11.03, 15:11 mam nadzieję że to nie będzie zauroczenie Odpowiedz Link Zgłoś
gray keri, odpuść głupkowi, nie karm trolla... 08.11.03, 15:17 ...tym bardziej, że to zaczyna być niesmaczne :/ Odpowiedz Link Zgłoś