Dodaj do ulubionych

Ciepłe brązy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 22:53
a co z bladą dziewczyną- typ lata, której nie pasują ciepłe odcienie
zaprezentowanych brązów i bordowa szminka?
Obserwuj wątek
    • Gość: jojo Re: Ciepłe brązy IP: 82.52.66.* 30.10.04, 12:17
      kurcze, 900 zl na taki makijaz... chyba podziekuje... czy naprawde nie ma
      dobrych tanich kosmetykow?
      • Gość: telewidzka Re: Ciepłe brązy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 18:39
        Gość portalu: jojo napisał(a):

> kurcze, 900 zl na taki makijaz... chyba podziekuje... czy naprawde nie ma
        > dobrych tanich kosmetykow?

900 jesli oliwka i bordo, jesli zas miedziane brazy to bagatela 1145zl. Czasami
        mam wrazenie, ze piszacym te rady i porady wydaje sie, iz czytaja ich sami
        kulczykopodobni.
    • inecita Re: Ciepłe brązy 30.10.04, 13:46
      jestem latem oczy szarozielone włosy ciemny blond i dobrze mi w ciemnych
      ciepłych (!!!) fioletach - śliwkach, usta jezeli czerwone to ciepła ruda
      czerwien, jesli nie to jasne, np złote
      • Gość: tos To nie jestes latem. IP: *.botany.gu.se 12.11.04, 14:34
        Albo tylko ci sie wydaje ze pasuja :-) Ale wszystko zalezy od odcieni. Nawt
        braz moze byc "zimny". Nie mowiac juz o fiolecie.
    • Gość: Czarna Ciepłe brązy IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 30.10.04, 22:17
      Pokazujecie wszystkie makijaże na pięknych kobietach. Ja do takich piękności
      nie należe i to wcale nie dlatego, że mam jakieś kompleksy. Poza tym nie wydam
      tyle pieniędzy na kosmetyki. Nie stać mnie!
    • Gość: Vienna Re: Ciepłe brązy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 10:42
      Najpiękniejsze są ceny, po zsumowaniu cen gadzetów do makijażu można dostać
      zawrotu głowy :(
    • Gość: Mona Re: Ciepłe brązy IP: 80.72.38.* 31.10.04, 13:17
      Faktycznie reklamowane tutaj kosmetyki troche..... kosztuja, i na dodatek nie
      wiemy czy opisane tonacje beda pasowaly do naszych kolorów naturalnych czyli
      czy tak duzy wydatek bedzie trafnym zakupem. Moze najpierw zainwestowac w sesje
      u Stylistki? Napewno bedzie taniej i zakupy pozniejsze trafne. Polecam sie.
    • odett Re: Ciepłe brązy 10.11.04, 10:06
      to wlasnie to - moda...... przeciez nie wszystko do wszystkich pasuje. na
      szczescie, czytajac Wasze wypowiedzi, sa kobiety, ktore zdaja sobie sprawe, co
      im pasuje a co nie i nie chodza potem po ulicach jak dziwolagi.

drogie to wszytsko, ale mozna przeciez znalesc podobne odcienie tanszych firm,
      i tez dobrych.
      • Gość: Ania Można... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 07:33
        ... i nieźle sobie z tym radzę od bardzo wielu lat.

Tylko jak mam traktować taki artykuł?
        Jako dyskryminacyjny w stosunku do mnie?
        Czy może to naigrywanie się z przeciętnych Polek.
        Napisane to tak, jakby każda była piękna, młoda i bogata.
        Jestem ładna, ale nie mam 20lat.
        Moja uroda nie nadaje się do takiego makijażu, więc co? Nie liczę się? Nawet
        jak sobie zrobie taki, w którym wyglądam najlepiej?
        Pieniądze może powoli bym zdobyła, ale i tak nie wydałabym na takie kosmetyki

Zresztą wszystkie pisma kobiece nie zauważają trochę starzych, przeciętnych
        kobiet - niekoniecznie starszych.
        • Gość: hopik Re: Można... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.04, 08:06
          taaaa... mnie to tez rozwala jak w magazynie, niekoniecznie tzw "luksusowym"
          pod sesja mody sa zamieszczone ceny: buty apia 799 zł, marynarka maxmara 1200
          zł, spodnie simple 350 zł (o!! coz za okazja, wyprzedaz?), płaszcz cos tam -
          2000 zl. wtedy mysle, na jakim ja swiecie zyje... czasem sie zastanawiam, czy
          gdybym nawet miala kupe kasy, to czy bym kupowala takie rzeczy.
      • Gość: Pomozna Re: Ciepłe brązy IP: *.kepno.sdi.tpnet.pl 12.11.04, 13:18
        Taki sam zestaw (tzn.podkład,puder pyłkowy,kuleczki,korektor pod oczy,kredka do oczu,pomadka,cienie,tusz do rzęs) można mieć w Oriflame za 230 zł,a jeśli ma się kartę stałego klienta można to mieć za 180zł.Co do odcieni,są i oliwki,brązy miedziane i bardzo modne w tym sezonie odcienie fioletu.Polecam,a w razie czego zapraszam na stronke: www.abike.prv.pl
      • Gość: Pomozna Re: Ciepłe brązy IP: *.kepno.sdi.tpnet.pl 12.11.04, 13:18
        Taki sam zestaw (tzn.podkład,puder pyłkowy,kuleczki,korektor pod oczy,kredka do oczu,pomadka,cienie,tusz do rzęs) można mieć w Oriflame za 230 zł,a jeśli ma się kartę stałego klienta można to mieć za 180zł.Co do odcieni,są i oliwki,brązy miedziane i bardzo modne w tym sezonie odcienie fioletu.Polecam,a w razie czego zapraszam na stronke: www.abike.prv.pl
    • Gość: jel Re: Ciepłe brązy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 14:19
      czy nie można by wybrać "trochę" tańszych kosmetyków !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka