Gość: pasażer IP: *.smrw.lodz.pl 02.02.09, 00:36 Tak wygląda tanie latanie, podobnych przygód tez doswiadczyłem www.pasazer.com/art-3429-ile,razy,jeszcze,to,uslysze,.php Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abc Re: Tekst dla dentysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 13:05 nie wiem czy na zamowienie, ale kto czesto odwiedzal stansted ten moze potwierdzic takie przypadki w uk swego czasu lecial program dokumentalny na bbc na temat w/w tanich lini, mozemy wiec spokojnie powiedziec ze to nie spisek przeciwko polakom a dobrze przemyslana polityka firmy, zreszta o przygodach pasazerow a nawet obslugi FR mozna by spokojnie napisac niejedna trylogie Odpowiedz Link Zgłoś
protz Re: Tekst dla dentysty 02.02.09, 13:27 'Waldek latał już wielokrotnie, więc nie musiałem martwić się, że coś pójdzie nie tak. ' Piszac,ze nie martwił sie o Waldka autor wlasciwie przyznaje, ze tych dwoch inteligentów nie dostalo sie na poklad z wlasnej winy. Samolot polecial bez nich - straszne! 'Szczecin-Goleniów. Brzmi tak samo śmiesznie, jak Londyn-Luton, Londyn-Stansted. Niby Szczecin, a jednak 100 kilometrów dalej. ' To zdanie juz zupelnie kompromituje autora. Odpowiedz Link Zgłoś