Dodaj do ulubionych

Poszukuje wspólnika - IT

17.02.09, 21:11
Witam

Poszukuje wspólnika (partnera biznesowego) do otworzenia spółki, mam już działająca firmę jednak nie wszystko da się zrobić samemu i często powinienem być w dwóch miejscach na raz a tak się nie da...
Coś o mnie : 27 lat absolwent studiów informatycznych, kreatywny pracoholik :) informatyk z zamiłowania i powołania :)
Coś o firmie : firma komputerowa, usługi, naprawy, sprzedaż części, w planach sklep internetowy

Poszukuje osoby :
- wiek do 30 lat (po studiach lub student zaoczny)
- osoba powinna być kreatywna i chętna do wspólnej pracy (cóż jak się przekonałem prowadzenie firmy często nie pozwala iść do domu o godzinie 16.00 ) a przede wszystkim musi mieć chęć prowadzenia własnego biznesu i zbudowania czegoś fajnego.
- wymagam 100% uczciwości to jest warunek konieczny którego niestety nie da się sprawdzić od razu :(
- najlepiej po studiach informatycznych, a jak nie to z bardzo dobra znajomościa budowy komputera, systemów Windows, linux, sieci komputerowe LAN,WAN, WLAN etc. podstawowa wiedza z zakresu tworzenia stron, grafiki komputerowej etc.

Jeśli uważasz że byłbyś dobrym wspólnikiem napisz do mnie na mejla mareklodz82@gmail.com, oczekuje poważnych propozycji a w liście miło byłoby zobaczyć coś więcej niż "jestem zainteresowany" :)
Obserwuj wątek
    • dziad_borowy Re: Poszukuje wspólnika - IT 17.02.09, 22:58
      Jestem zainteresowany bardzo.

;-)
      Poszukiwanie wspolnika na takiej randce w ciemno to szalenie ryzykowna sprawa.
      Ja bym na to chyba nie poszedl. Powodzenia.
      Dzierżżż!!!
      • przyslowie Re: Poszukuje wspólnika - IT 17.02.09, 23:03
        Najlepszymi wspólnikami są przyjaciele od dzieciństwa. Przykład:
        Jacek K.
    • Gość: jawa Re: Poszukuje wspólnika - IT IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.02.09, 02:20
      jakis regon, nip, do weryfikacji Twojej firmy? moze podrzucisz, co?
      A potem przemysle, czy wykladac pieniazki czy traktowac watek jako
      dowcip.
    • 2014jansz Re: Poszukuje wspólnika - IT 08.08.14, 13:09
      Jestem z Kijowa - zainteresowany wspolnym otwarciem firmy IT w Polsce. Gotowy rozmawiac - prosze o podanie adresy e-mailowej.
      Jan
      • Gość: Mariusz Re: Poszukuje wspólnika - IT IP: *.ostnet.pl 23.11.14, 08:25
        Witam jestem zainteresowany wspolpraca prosze cos wiecej napisac i podac telefin do suebue orzysoieszy kontakt.Pozdrawiam
      • Gość: Ania Re: Poszukuje wspólnika - IT IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.05.15, 16:04
        Witam może Pan coś opisać w jaką współpracę chce Pan wejść ? czy wchodzi w grę otworzenie wspólnie Salonu fryzjerskiego ,kosmetycznego ,solarium masaże itd itp proszę o odpowiedx na maila aniamikolaj1@o2.pl Pozdrwaiam
      • Gość: Henryk Re: Poszukuje wspólnika - IT IP: *.play-internet.pl 17.07.15, 15:27
        Witam.
        Mam projekt uruchomienia produkcji nowego rodzaju podłogi z drewna na bazie zgłoszonego wynalazku w Urzędzie Patentowym .Są to podłogi w których wzory układają się ze struktur drewna a obrazy z elementów podłogowych , wszystko razem tworzy niepowtarzalne efektu.
        Produkcja z wyłącznością na cały świat.
        Propozycja moja jest poważna ale wymaga sporo nakładów finansowych .
        Podłogi będą wielką konkurencją dla obecnie wytwarzanych oraz dla intarsji.
        Proponuję wielki Biznes.
        Pozdrawiam Sosnowiec 17 Lipiec 2015 r.
    • o6stka Re: Poszukuje wspólnika - IT 28.11.14, 00:56
      niektórych warunków nie spełniam, ale reszta jest dla mnie do przyjęcia. Bardzo się polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka