Gość: luki IP: *.toya.net.pl 20.11.03, 22:38 Od pewnego czasu liczba postów dziennie systematycznie spada, a ostatnio prawie w ogóle ich nie przybywa! Zapadamy w sen zimowy? :) pzdr, luki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: łażej Re: Forum "KOMUNIKACJA" zdechło! IP: *.retsat1.com.pl / *.retsat1.com.pl 20.11.03, 23:53 Może forum komunikacja wyczerpało już limit postów przyznany na ten rok?? I przędziemy tak samo cienko jak szpitale??:) Oby do wiosny!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.E. Re: Forum 'KOMUNIKACJA' zdechło! IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.03, 11:00 Ja od ponad 10 lat nie mieszkam w Łodzi i traktuję to Forum jako źródło wiedzy z "życia komunikacji miejskiej" w moim mieście. A tu ostatnio jest coraz gorzej. Szczytem była środa, gdzie był chyba tylko jeden post. Co się dzieje?!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.E. Re: Forum 'KOMUNIKACJA' zdechło! - PS. IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.03, 12:00 Nie wytykając nikogo palcami, do rytmiczności aktualizacji stron o łódzkich tramwajach też można mieć zastrzeżenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luki Re: Forum 'KOMUNIKACJA' zdechło! - PS. IP: *.toya.net.pl 21.11.03, 12:22 Gość portalu: M.E. napisał(a): > Nie wytykając nikogo palcami, do rytmiczności aktualizacji stron o łódzkich > tramwajach też można mieć zastrzeżenia. Stron jest na tyle mało, że wiadomo o kogo chodzi. Co do strony "Łódzkie tramwaje - wczoraj i dziś", to należy się cieszyć, że aktualizacje jeszcze są (a jak są to spore), bo wkrótce ich nie będzie. Z braku czasu prawdopodobnie będę musiał zawiesić prowadzenie serwisu. :( pzdr, luki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.E. Re: Forum 'KOMUNIKACJA' zdechło! - PS. IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.03, 12:59 Gość portalu: luki napisał(a): > Gość portalu: M.E. napisał(a): > > > Nie wytykając nikogo palcami, do rytmiczności aktualizacji stron o łódzkic > h > > tramwajach też można mieć zastrzeżenia. > > Stron jest na tyle mało, że wiadomo o kogo chodzi. Co do strony "Łódzkie > tramwaje - wczoraj i dziś", to należy się cieszyć, że aktualizacje jeszcze są > (a jak są to spore) I tu przyznaję Ci rację!!! , bo wkrótce ich nie będzie. Z braku czasu prawdopodobnie > będę musiał zawiesić prowadzenie serwisu. :( > To co ja będę czytał? :( > pzdr, > luki Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Forum 'KOMUNIKACJA' zdechło! - PS. 21.11.03, 13:39 Gość portalu: luki napisał(a): > Co do strony "Łódzkie > tramwaje - wczoraj i dziś", to należy się cieszyć, że aktualizacje jeszcze są > (a jak są to spore), bo wkrótce ich nie będzie. Z braku czasu prawdopodobnie > będę musiał zawiesić prowadzenie serwisu. :( No chyba sobie żartujesz. Nie strasz więcej ludzi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ingo Re: Forum 'KOMUNIKACJA' zdechło! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.11.03, 13:33 To z tym forum jest dokładnie tak jak z naszą komuikacją. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Forum "KOMUNIKACJA" zdechło! 21.11.03, 13:46 Ja tam nie śpię. Problem w tym, że w chwili obecnej w domu jestem chwilowo wyłączony z sieci. Ma awaryjny zjazd do zajezdni. :) Teraz udało mi się dostać do komputera na uczelni, ale czasami jest taki tłok, że nie ma szans. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Forum "KOMUNIKACJA" zdechło! 21.11.03, 18:39 no cóż.. tematy się wyczerpały,ostatnio nie było większych afer... pamiętajmy,że w wakacje tez było martwo, a póxniej Forum przezyło odrodzenie..może jakies przesilenie?chwilowe zmęczenie tematu?zobaczymy... łódzka komunikacja na pewno z czasem dostarczy ciekawych tematów do dysput. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Forum 'KOMUNIKACJA' zdechło! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.03, 19:18 Po prostu wszystko, co lokalne władze mogły spitolić zostało już spitolone i nie ma za bardzo o czym dyskutować:/ A tak na serio, to trochę pewnie ma związek z kończącymi się remontami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Po kryzysie zawsze nastepuje odrodzenie (no txt):) IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.03, 18:29 Odpowiedz Link Zgłoś
brekowy Re: Forum "KOMUNIKACJA" zdechło! 25.11.03, 03:17 Gość portalu: luki napisał(a): > Od pewnego czasu liczba postów dziennie systematycznie spada, a ostatnio > prawie w ogóle ich nie przybywa! Zapadamy w sen zimowy? :) > > pzdr, > luki Wróciłem! Obiecuje obudzić borsuki i niedźwiedzie. Na razie robie inwentaryzacje, niektóre wątki super. Mam dużo czasu, zwolniłem hamulec. Pozdr brekowy Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Forum "KOMUNIKACJA" zdechło! 27.11.03, 11:57 Ostatnio trochę odżyło. Czyżby stosunkowo wysoka listopadowa temperatura zakręciła wszystkim misiom, świstakom i innym śpiochom w głowach? Wszyscy się obudzili. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: Forum "KOMUNIKACJA" zdechło! IP: *.p.lodz.pl 27.11.03, 11:59 Oj nie! My caly czas spimy w srodku. Odpowiedz Link Zgłoś