Gość: pikuś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 17:52 On woli słuchac chóru z Moskwy...czastuszki, te rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Ciekawe, za co radny Makowski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 18:05 ...kupił sobie swój terenowy wozik. Z diet radnego? Może warto go zapytać jak kolejny raz będzie śmigał Zachodnią?(tam go w tym aucie widziałem za kierownica) Hm, a może jeździ autem żony? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Jest kamera, jest dęta afera 07.03.09, 18:14 Czy ci ludzie zastanawiają się co wyprawiają? W imię partykularnych interesów partyjnych, są skłonni wieszać psy na naszym mieście! ŻENUJĄCE! Żenująca jest TVN z Marzanna Zielińską, która uwielbia oczerniać Łódź, ale jeszcze gorsi są aktorzy występujący w tych przedstawieniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driverlodz Re: Jest kamera, jest dęta afera IP: *.grs-k0.g1.pl 07.03.09, 18:25 a nie jest zenujaace ze zaamyka sie szkole ktora uczy i ksztalci tych ktorzy kiedys uratuja zycie i dajacą prace ,tylko po to by zablyszczec przez chwile we fleszach ,jako wydaarzenie,ja nie mam nic przeciwko wystempom pod warunkiem ze miast na to stac i jest to dla wszystkich łodzian a nie wystep dla elity,ktora mowi co innego a robi co innego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Jest kamera, jest dęta afera IP: *.retsat1.com.pl 07.03.09, 18:33 Przychylam się do opinii. Nie należy rezygnować z kultury, ale nie można też zamykać szkół, przedszkoli, domów kultury itp.Poczytajcie raport o biedzie w Łodzi, to dla tych ludzi ten koncert? To rodowici łodzianie, oni nawet do kina nie chodzą :( Na koncercie ceniącego się artysty będzie elita i w większości nie z Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: Jest kamera, jest dęta afera IP: *.cust.tele2.pl 07.03.09, 23:06 Pieniądze wydane na popis maesta Placido Domingo się zwrócą: za prawa do transmisji; od sponsorów i widzów z Łodzi, Polski i okloicznych państw (Wielu melomanów przyjedzie bo to jedyny koncert w Europie Środkowo-wschodniej) a ludzi z tej szkoły przeniosą do drugiej wiekszej i lepiej wyposazonej placówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Jest kamera, jest dęta afera IP: *.4web.pl 08.03.09, 08:50 Właśnie! Chcemy być czasem dumni z naszego miasta! Najpierw trzeba zorientować się jakie są fakty, a potem ew. wieszać psy! Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Jest kamera, jest dęta afera 07.03.09, 18:19 Ja rozumiem chęć zabłyśnięcia przed kamerami, ale przecież trzeba do tego jeszcze myśleć! <brak mi słów> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalina Bo to lanser IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 18:25 Doskonały tekst! GW tym razem trafiła w sedno. Makowski to lanser, dałby się zabić za występ w telewizji. W jego partii mówi się, że potrafi się obrazić na współpracowników, gdy są pokazywani częściej niż on. To on wymyśla co rusz nowe, nietrafione tematy konferencji prasowych, byleby tylko znów się gdzieś pokazać. A sam - poza krytyką - nic nie potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Zgadza się: Bo to lanser IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 18:28 Makowski już dawno był lanserem i nadętym bufonem. Jest jeszcze drugi taki na lewicy: pewien radny, adwokat i doktor prawa w jednym. :) Obaj po prostu uwielbiają media. Powinni być prezenterami tv a nie politykami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek_revolta Heh.. IP: *.toya.net.pl 07.03.09, 18:33 Czyżby Raq jr? No, ulubieńcem studentów to on też chyba nie jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: Zgadza się: Bo to lanser IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 18:34 I krew mnie zalewa, że przez tego bufona znów mówi się o Łodzi w ZŁYM KONTEKŚCIE! Dla wielu będzie to ogromne wydarzenie artystyczne, bilety sprzedadzą się w wysokich cenach jak gorące bułeczki, na koncert przyjadą melomani z zagranicy (bo Placido wcale nie tak często koncertuje), a nasz Teatr Wielki jeszcze na tym zarobi. Ale Pan Makowski chciał się pokazać, więc zrobił aferę z niczego. Autor artykułu logicznie podpowiada: jeżeli makowski chciał zapoznać się z dokumentami, mógł to zrobić poza obiektywami kamer. Mam nadzieję, że przypomnimy mu to, gdy za rok będzie się nam przypochlebiał startując do fotela prezydenta Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: Zgadza się: Bo to lanser IP: *.cust.tele2.pl 07.03.09, 23:14 Makowski pewnie jeszcze pierwszy stanie w kolejce po bilet albo juz rezerwuje przez internet albo bedzie interpelował by bilety przyznano też radnym (czyt. jemu) lub waruje pod Teatrem Wielkim (niby sprawdzając czy nie bedzie kolejnych koncertów prawdziwych gwiazd a naprawde wyczekując na otwarcie kas biletowych) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meloman Makosiu to lubi Boysow dlatego nie podoba mu sie IP: *.lodz.mm.pl 07.03.09, 18:30 Kolega towarzysz Makosiu zapomnial jak za kase z panstwowych firm organizowal wielkie festyny z okazji kolejnej wizyty w Lodzi towarzysza premiera Millera. Niech lepiej pomoze splacic dlugi po 1 edycji festiwalu dialogu 4 kultur zorganizowanej pod parasolem Millera, po ktorej do dzis niektorzy nie moga wyjsc z dlugow, a na ktorej koledzy Makosia calkiem fajnie imprezowali za nasza kase. No wielu tez fajnie zarobilo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty TVn Wierni sludzy KM IP: *.lodz.mm.pl 07.03.09, 18:34 Makowski trzyma w roznych stacjach tv kilku uzytecznych dziennikarzyn. Zawsze kiedy trzeba doskonale się sprawdza. Towarzyszka ze Sztandaru Młodych Marzanna Zielińska, tow. Tomasz Lasota w TVP Lodz, kilka mniej znaczacych nazwisk w TV TOYA. Na tym jada rowniez koledzy Jonski i Beger latajacy po redakcach z roznymi sensacajami Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Jak się niczego nie zrobilo, to... 07.03.09, 19:21 ... trzeba zrobić wrzawę wokół siebie. Nie ważne, czy z sensem, byleby glośno było. W czerwcu wybory i dlatego to "wiele hałasu o nic". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalina Re: Jak się niczego nie zrobilo, to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 19:30 Ale przecież on nie kandyduje. Makowski niedawno mówił w Wyborczej, że na liście będzie - skądinąd sympatyczny Olejnczak i jakiś gościu z Samoobrony, tzn europoseł, który chyba był w Samoobronie, ale wyszedł. Swoją drogą to śmieszne, on nie mają już kogo wsadzać na te listy, że z Samoobrony biorą? Może jeszcze z LPR? Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Re: Jak się niczego nie zrobilo, to... 08.03.09, 09:40 Makowski nie kandyduje, ale SLD startuje. Trzeba pokazać jacy to towarzysze ważni są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj tak bardzo dobre spostrzeżenie GW IP: *.gprs.plus.pl 07.03.09, 19:28 Lewacka anarchia podzieliła się rolami nastepująco: - radni (z małej litery) miejscy w imię niby potrzeby budowy parkingów dążą do kompromitacji Łodzi z okazji rocznicy likwidacji Łódzkiego Getta - afera miałaby wielką międzynarodową publiczność, głównie żydowską i według SLD to mogłoby pogrzebać na lata prawicę - radny (z małej literki) wojewódzki w imię ratowania szkoły ratownictwa (czy to ta zakładana przez łowców skór?) dąży do kompromitacji dużego wydarzenia kulturalnego, które ma się odbyć na tym samym placy tylko wcześniej. Czy to jest zbieg okoliczności ? Oceńcie sami. Z przykrością stwierdzam, że jest jeszcze w Łodzi szczątkowy elektorat, który głosuje na skompromitowaną do granic niemozliwości lewicę wsadzającą na listy wyborcze najgorszy pomiot swojego ugrupowania. Spytam zatem pana Teodorczyka, Janowską i innych poważnych oraz wykształconych ludzi na poziomie jak się czują w tak nędznym towarzystwie i oczym ze sobą rozmawiają ? Czy do twarzy im z nimi, twarz ma się jedną. Panie Makowski, zapomniał pan włożyć prezerwatywy do butonierki, najlepiej używanej, kiedyś kombinował pan coś z nimi przed szkłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Jest kamera, jest dęta afera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 21:27 A co On umie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driverlodz czy to forum jest tylko zwoleników podroznika IP: *.grs-k0.g1.pl 07.03.09, 21:40 nie bylo by zadnej afery gdyby koncert za 1,5banki byl dla wszystkich wjazd za free dla wszystkich lodzian a wszegolosci dla uczniów szkoly ratownictwa, a nie kropy i kolegow zjakies obłódnej partii chrzescijanskiej i elyyty z wawy i przyjaciól z ziemi swietej i armenji,tak to jest w tum naszym miescie ze jak ktos krytykuje to patrzy na etykiet z jakiej partji jest,ja nie jestem z zadnej partji,tylko czasy ZE IGRZYSKA JAK JEST ZLE to sie skonczyly chociaz kiedys byly dla prostego ludu(cesarstwo rzymskie nie komuna) a teraz igrzyska dla elyty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalina Re: czy to forum jest tylko zwoleników podroznika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 22:04 > nie bylo by zadnej afery gdyby koncert za 1,5banki byl dla wszystkich wjazd za > free dla wszystkich lodzian a wszegolosci dla uczniów szkoly ratownictwa, a nie > kropy i kolegow zjakies obłódnej partii chrzescijanskiej i elyyty z wawy i > przyjaciól z ziemi swietej i armenji, Coś Ci się pokręciło - przecież kasę wyłożył Urząd Marszałkowski czyli PO, a nie Kropa. Najpierw doczytaj, a potem komentuj. Gratuluję pomysłu i wyobraźni - wjazd za free do Teatru Wielkiego dla wszystkich Łodzian. Jest nas prawie milion, więc jak mielibyśmy się zmieścić w budynku teatru??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driverlodz Re: Jest kamera, jest dęta afera IP: *.grs-k0.g1.pl 07.03.09, 21:44 a co do lansu to jest jeden co sie lansuje ,ale wczoraj jeszcze go przebil jeszcze bardziej p.M.O caly kraj i wszystkie tv go lansowaly i Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodek Brawo Makowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 22:02 Pan Makowski jako jedyny pokazuje nonsens tego koncertu. Jak widać rzucono przeciw jego osobioe całą urzędniczą armię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Za naszą kasę robią sobie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 22:09 My pracujemy ciężko a goście wydają naszą kasę na głupie wyustępy. Na zachodzie za takie decyzje wylewają z pracy. A u nas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kitty Re: Za naszą kasę robią sobie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 22:28 Na Zachodzie polityk nie opluwa swojego miasta i nie czycha na pierwsza lepszą okazje by popisywac sie przed mediami z takiego powodu. Przeciez Makowski nic nie udowodnil tylko sie lansowal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: Brawo Makowski IP: *.cust.tele2.pl 07.03.09, 23:26 dodek napisał(a): > Pan Makowski jako jedyny pokazuje nonsens tego koncertu. Jak widać > rzucono przeciw jego osobioe całą urzędniczą armię Nonsensem było,że sie urodziłeś 1 Koncert pomoże w zdobyciu nam tytułu Europejskiej Stolicy Kultury 2 Pieniądze wydane na niego się zwrócą 3 Jaka urzędnicza armia?? My jesteśmy Łodzianami studentami, szwaczkami, mechanikami, lekarzami, itp. Pewnie urzędnicy też są ale ani oni ani inni nie są armią najętą by nakać panna Makowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driverlodz odp. IP: *.grs-k0.g1.pl 07.03.09, 22:51 a czy taki koncert musi sie obywac w teatrze,a nie morze na wolnym powietrzu, prosze was nie wiem w ktorym miejscu oplul swoje miasto,wiem ze napewno w armenji nie sciognie sie biznesmenów chyba ze na balucki rynek i na giełde sam.,proponuje jeszcze boliwie,tanzanie,moldawie tam sa jeszcze nie otkryte poklady biznesu.prosze was ja chce zeby bylo normalnie by kosciuszki po 1 roku remontu nie wyglodala jak dojazd do poligonu,bym czul sie normalnie nie jak matrixsie i mi jest obojetnie czy rzadzil bedzie miastem wojewodzwem czerwony ,czarny zielony czy wroclaw robi elitarne koncerty czy sped dla ludzi w sylwestra ale wszyscy sie bawia,pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: odp. IP: *.4web.pl 08.03.09, 08:54 Dla tych, co nie kupili biletów ma być telebim - wystarczy przyjść... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: Jest kamera, jest dęta afera IP: *.cust.tele2.pl 07.03.09, 22:58 Nie chóru z Moskwy bo to jest koncert w Teatrze Wielkim tylko koncertu "Holly-Łódzkie Love Story" tego badziewia za milion bo tego nie oprotestował a może nie zdążył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profes79 Re: Jest kamera, jest dęta afera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.09, 23:16 Dokladnie - wole juz Domingo w Lodzi niz pozal sie boze wydarzenie "artystyczne" transmitowane przrz POlsat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driverlodz Jest kamera, jest dęta afera IP: *.grs-k0.g1.pl 07.03.09, 23:21 a ja wole szkoly nie zamykane z braku kasy,normlne drogi i wiele innych normalnych rzeczy w innych miastach tylko nie w moim ,gdzie wystepuje artysta i bilet 1000zl wiazd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalina A ja.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 00:37 A ja wolę polityków i działaczy samorządowym, którzy promują się przez swoją pracę i jej efekty, a nie przysrywanie innym. Wybieram tych, którzy coś robią, próbują coś zmienić, a nie tych, których jedyną receptą jest opluwanie i krytykowanie innych. Pan Makowski od lat szuka szansy na zaistnienie w mediach poprzez krytykowanie. Sam od lat nic nowego nie zaproponował. Jako psuj dał się również zapamiętać z czasów swoich rządów, ale to było dawno (na szczęście). Kris dość jasno wyjaśnił: Łódź jeszcze na tym zarobi. A ja chcę, b o Łodzi wreszcie mówiono w Polsce w dobrym kontekście, tak jak o Wrocławiu czy Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma Jest kamera, jest dęta afera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 01:24 Smutne,biedne,brudne,chore miasto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: Jest kamera, jest dęta afera IP: *.4web.pl 08.03.09, 08:59 To miasto ma wspaniałych mieszkańców, piękne, choć zaniedbane zabytki i jedne z najpiękniejszych parków... i gó...anych rządzących! A smutne jest, bo za rzadko są w nim organizowane takie koncerty :) Rozejrzyj się, człowieku, popatrz czasami wyżej niż na witrynę sklepu na zdobienia kamienic, kute balkony, dzielone okna... Świątynie indyjskie są brudne, obesrane przez ptaki a takie piękne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolibra Jest kamera, jest dęta afera IP: *.centertel.pl 08.03.09, 02:44 nie lubię makowskiego,ale przyznaje mu racje.ciekawe kto organizuje ten koncert, ile bierze domingo a ile zarabiają prezesi agencji bądź fundacji która to organizuje? Bufonie makowski pokażte jak się wydaje publiczna kasę!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: Jest kamera, jest dęta afera IP: *.4web.pl 08.03.09, 09:00 Wolę jednego Domingo niż Krawczyka, Mandarynę, Feela i Dodę. Nareszcie koncert promujący ŁESK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula TVN a sprawa łódzka IP: *.4web.pl 08.03.09, 08:48 Czy to była p. Marzanna Zielińska? W TVN to specjalistka do spraw łódzkich czyli, zdaniem TVN-u tylko afer. Chętnie oglądałam TVN, dopóki nie zauważyłam, że żadna korzystna dla Łodzi informacja nie ma tam szans być wyemitowana? Czy TVN jest ślepy czy celowo tak pokazuje nasze miasto? Koncert Placido Domingo w W-wie byłby wydarzeniem, a w Łodzi aferą? Czy dlatego, że jeden jedyny raz warszawiacy muszą ruszyć tyłki, bo prawdziwa gwiazda przyjechała do Łodzi? Nienawidzę Kropy - ale ten koncert to prawdziwa promocja miasta, wstyd, panie Makowski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Placido D. Retorsja ! IP: *.toya.net.pl 08.03.09, 09:05 Czuję się urażony. Proponuję Gazecie napisanie tekstu o p. Makowskim - np. co zrobił za pieniądze wypłacane mu przez nijakiego Golika z Samoobrony jako jego płatny doradca ? Czyją własnością są samochody którymi jeździ on i jego żona. Z wyrazami złości - Placido Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Finito Re: Retorsja ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 12:17 Gazeta napisała właśnie, że to Golik z Samoobrony może się znaleźć na liście SLD. Więc Pan Makowski mu dobrze doradził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbig1113 Jest kamera, jest dęta afera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.09, 09:17 Smutne jest to, że od czasu "łowców skór" w głowach tzw. dziennikarzy ugruntował się obraz łodzi jako polskiej stolicy afer. W serwisach ogólnopolskich pozytywne informacje o naszym mieście praktycznie się nie pojawiają (przykładowo przenosiny Della z Irlandii były pokazywane w kontekście kłopotów Irlandczyków). Tak samo jest z koncertem Plcido Domingo, który, jak ktoś już tu napisał, organizowany w Warszawie za 5mln zł. byłby wydarzeniem artystycznym natomiast u nas jast skandalem. Trzba jednak przyznać, że debilizny wyprawiane przez włodarzy naszego miasta jak też przez lanserów pokroju tow. Makowskiego nie stanowią przesłanek, aby miało się to zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrkowianin Jest kamera, jest dęta afera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 09:24 To są pieniądze całego w o j e w ó d z t w a , a nie tylko Łodzi. Za taką fortunę np. w biednym powiecie piotrkowskim można by zbudować dziesiątki kilometrów dróg lub doposażyć placówki zdrowia. Tak, aby można było do nich bezpiecznie dojechać i doczkać się wlaściwej opieki medycznej. Myślcie w ten sposób szanowni dziennikarze z Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mezzo Jest kamera, jest dęta afera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 09:41 Ten człowiek pogrąża nasze miasto. Wymyśla jakieś wydumane afery i nakręca dziennikarzy tylko po to, żeby ciągle lansować się w mediach. Podobno na sejmiku dał do zrozumienia, że Łódź i tak nie wygra europejskiej stolicy kultury...ręce opadają..i on chciał być prezydentem??? Kropa przynajmniej nie donosi na swoje miasto !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dp Koncert za 1,5miliona dla wybranych IP: *.toya.net.pl 08.03.09, 09:41 jest skandalem a nie wydarzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oil of Olaz Ile ci dali Krzysiu? IP: *.86.rev.vline.pl 08.03.09, 09:52 Gdyby ten koncert zorganizowano na błoniach dla 100 tys osób to miałoby sens. A tak mamy szopkę dla elity, z wierchuszka PO w roli głównej. A na koniec wiedzie na scenę skarpeciarz Fisiak na białym koniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazi Jest kamera, jest dęta afera IP: *.toya.net.pl 08.03.09, 10:03 Ja proponuję, żeby radny Makowski wytłumaczył publicznie kulisy zakupu terenu pod i wybudowania stacji paliw w Pabianicach... Jeżeli będzie miał z tym problem, niech wytłumaczy się z rozlewni octu pod Koluszkami... Ciekawy jestem jaką będzie wtedy miał minę przed kamerami TNV... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cmr Jest kamera, jest dęta afera IP: *.4web.pl 08.03.09, 11:23 Ja myślę, że ten pan właśnie pozbawił się głosów w wyborach na prezydenta miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dp Ta, chyba głosów tysiąca wybranych szczęśliwców, IP: *.toya.net.pl 08.03.09, 11:34 którzy dostaną lub uda im się kupić bilety na ten koncert.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homer Nie zagłosuję na donosiciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 12:15 Na szczęście ludzie do wyborów nie zapomną pozytywnej promocji miasta i regionu z powodu koncertu Placido Domingo. I będą również świetnie pamiętali, że Krzysztof Makowski donosi na swoje miasto i źle mu życzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszkin Re: Nie zagłosuję na donosiciela IP: *.gprs.plus.pl 08.03.09, 13:34 Jednak wolę występ Placido Domingo za 1,5 mln zł niż Makowskiego za darmo, a nawey z dopłatą. Co to za czasy, że panu o mentalności woźnego udostepnia się czas antenowy - tak źle nawet za jego komuny nie było. Ani nie potrafi zaśpiewać, ani posłuchać, ani nawet pozwolić na to innym - no poprostu prosty prostak, znaczy pustak. "... nie samym chlebem żyje CZŁOWIEK...", w dalszej części tego znanego cytatu znajduje się odniesienie do boskiej natury człowieka i niecielesnych jego potrzeb, dostępnych także w sztuce natchnionej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Jest kamera, jest dęta afera IP: *.toya.net.pl 08.03.09, 14:21 Wiadomo jakie ugrupowanie musi mieć korzyści z istnienia w/w szkoły. Nie wiem czemu Makowski tak lansuje sie w tv, przecież wygląda jak: gnom, a powinien wiedzieć, że wyborcy w przytłaczajacej większości zwracają uwagę na wygląd polityka. Ta dama z tvn, nazywająca się Marzanną, też wyglada jak miss sabatu czarownic i to w kategorii "modelowego zgryzu". Pewnie dlatego tak szybko mówi, bo chce zdążyć zanim szczęka zrośnie się jej z nosem. Odpowiedz Link Zgłoś