pitunia2005 13.04.09, 10:50 kto sie obecnie odcdudza?prosze o wsparcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bryzolin Re: odchudzanie 13.04.09, 11:05 Ja się odgrubiam, odradzam odchudzanie prócz przypadków chorobliwie drastycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: odchudzanie 13.04.09, 12:25 NTF. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=93120691 Odpowiedz Link Zgłoś
longbzdeta Re: odchudzanie 13.04.09, 13:38 sie nie odchudzaj bo zawsze masz na to czas a zgrubiec bidnemu trudno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: outstandingxd Re: odchudzanie IP: *.box3.pl 07.03.14, 13:07 Witam ! Pozostając w temacie odchudzania.. czy korzystał może ktoś z usług Q- Institute? Interesuje mnie zabieg kriolipolizy.. nie wiem czy powinnam ryzykować, ale opis tego zabiegu brzmi kusząco. Słyszałam, że to najtańsza klinika w Warszawie... Proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
brokolama Re: odchudzanie 12.03.14, 15:03 Ja akurat nie, ale wspieram duchem wszystkich, którzy sie odchudzają, bo to czesto nie lada wyzwanie jest:) w każdym razie - dietetyk, dobra siłownia, basen, a w cięższych przypadkach choćby ossamed (gabinet leczenia otyłości w Łodzi) - to rzeczy, od których na pewno trzeba zacząć. Samemu zawsze trudniej, choć znam parę dzielnych przypadków, którym udało sie bez wsparcie schudnąć, chociaż trwało to dłuuugo że ho ho Odpowiedz Link Zgłoś