Dodaj do ulubionych

Do sądu za "Śmierć żydzewskiej..."

IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.09, 15:04
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: 123 Re: Do sądu za "Śmierć żydzewskiej..." IP: 195.149.64.* 15.04.09, 15:11
      posłużę się cytatem: "ty sam z siebie taki głupi jesteś czy ci za to płacą ??"
    • Gość: l4m3rk4 Do sądu za "Śmierć żydzewskiej..." IP: 212.191.172.* 15.04.09, 15:13
      a przepraszam bardzo Mysona jest analfabetą..?? na to wychodzi skoro nie wiedzial co jest napisane na koszulce.. żenada...
      • Gość: aqq Re: Do sądu za "Śmierć żydzewskiej..." IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.09, 20:23
        No oczywiście że inteligentny to on nie jest. Czytać pewnie umie. Ale bez
        zrozumienia czytanego tekstu. Jak to żul z łks.
    • Gość: asd Do sądu za "Śmierć żydzewskiej..." IP: 212.160.172.* 15.04.09, 15:14
      Dożywotnia dyskwalifikacja.
    • Gość: damiano Re: Do sądu za "Śmierć żydzewskiej..." IP: *.p.lodz.pl 15.04.09, 15:16
      I bardzo dobrze,dziadostwo trzeba zamykać niby i tak nie zmądrzeje ale inni będą
      się bać!!!
    • Gość: A Do sądu za "Śmierć żydzewskiej..." IP: 217.153.157.* 15.04.09, 15:16
      Chamstwo i prostactwo trzeba karać. Bardzo dobrze że ktoś się tym zajął.
    • Gość: asd Do sądu za "Śmierć żydzewskiej..." IP: 212.191.172.* 15.04.09, 15:18
      na zachodzie bardzo prowdopodobne u nas - nie ma szans
      • Gość: sers Re: Do sądu za "Śmierć żydzewskiej..." IP: *.astral.lodz.pl 15.04.09, 15:38
        za zydow-inwalidow tez im wypada pogratulować. Naprawde niewiem juz
        jak na Łksie czują sie ludzie z poza Łodzi których wyzywa sie
        normalnie od wiesniakow, lub tymbardziej osoby niepelnosprawne.
        Chcecie miec swoja rase aryjska? >smieje sie<
        • Gość: terro Konfidenci IP: *.sttb.pl 15.04.09, 15:54
          Panie redaktorze dlaczego nie napiszesz o "oprawie" kibicow widzewa mowiacej o
          tym ze ŁKS i jego kibice to zydzi ?
        • Gość: Muniek Re: Do sądu za "Śmierć żydzewskiej..." IP: *.smrw.lodz.pl 16.04.09, 00:59
          Najdziwniejsze w tej całej historii jest to że ŁKS założyli żydowscy prominenci
          Taubwurcel Hirschberg Heiman.Łódź obok Krakowa jest najbardziej żydowskim
          miastem ale,takiego dziadostwa jak tutaj aktualnie to nie ma chyba w całej
          Polsce.Piszę to ze smutkiem bo sam jestem łodzianinem od trzech pokoleń.
    • Gość: Historyk Do sądu za "Śmierć żydzewskiej..." IP: *.smrw.lodz.pl 15.04.09, 16:08
      Bardzo zatrważające jest to, że kibice łódzkiego klubu sportowego nie potrafią
      się pogodzić z faktem, że to ich klub został założony przez Żydów. Nie wiem
      dlaczego tak się dzieje, może wstydzą się tego faktu... ??- Tego nie wiem.
      Nie rozumiem też tego jak można odwracać kota ogonem... Nie znalazłem nigdzie
      żadnych informacji, o tym aby drugi łódzki klub Widzew Łódź miał jakieś
      żydowskie korzenie.

Pozdrawiam wszystkich, którzy mają za grosz wiedzy w swoich głowach !
      • Gość: gosc Re: Do sądu za "Śmierć żydzewskiej..." IP: *.smrw.lodz.pl 15.04.09, 23:17
        kiepski z Ciebie historyk
        gdyby nie Zydzi a stanowili 1/3 mieszkancow Lodzi to byc moze powstalyby oba
        kluby tylko o wiele lat pozniej
        zamiast pisac bzdury poczytajcie ksiazki albo zajrzyjcie do archiwum
        • Gość: adas Re: Do sądu za "Śmierć żydzewskiej..." IP: *.astral.lodz.pl 16.04.09, 00:27
          a to powiedz mi specjalisto w czym Widzew zawdziecza powstanie??
          TMRF zakładali polacy, a ze na terenach nalezacych do fabrykanta
          zyda to nie znaczy ze klub powstal dzieki niemu.?
    • Gość: Red Army No tak Mysona nie wiedział co na siebie kładzie... IP: *.gprs.plus.pl 15.04.09, 16:41
      a jakby mu dali koszulkę wysmarowaną gównem to też by założył...?! Skoro miał
      odwagę ją założyć to wypadałoby żeby miał odwagę się również przyznać ale z
      drugiej strony skoro mowa jest o grzybach z bazaru to nie wypada wypowiadać
      słowa "odwaga" bo oni raczej nie wiedzą co to jest. Ale nie przejmuj się Arek
      przyjedziesz kiedyś na Widzew to Cię odpowiednio przywitamy!!! Bóg wybacza,
      Widzew nigdy...
    • Gość: p Troglodyci i kibole WON Z ŁODZI! IP: *.toya.net.pl 15.04.09, 16:50
      • Gość: gość WON Z ŁODZI! Kibole do kibla! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 20:55
        Tak jest! Kibole-na wysypisko śmieci!

To zakały Łodzi, szczury i śmieci tego miasta!
        Przynoszą wstyd miastu poza granicami kraju, bo to przez takich debili Polacy
        nazywani są antysemitami.

KIBOLE DO KIBLA!!!
    • 0u Do sądu za "Śmierć żydzewskiej..." 15.04.09, 17:10
      I wreszcie jakaś sensowna reakcja na totalne zgłupienie bezmózgowia, tak trzymać!
    • Gość: massimo [...] IP: *.cable.ubr05.wolv.blueyonder.co.uk 15.04.09, 17:32
      • Gość: fan Re: Do sądu za "Śmierć żydzewskiej..." IP: 82.160.128.* 15.04.09, 17:36
        gdybyś nie był żulem z bazaru to byś wiedział że żydowski to jest twój będziński twór
    • Gość: massimo [...] IP: *.cable.ubr05.wolv.blueyonder.co.uk 15.04.09, 17:40
      • Gość: fan Re: Do sądu za "Śmierć żydzewskiej..." IP: 82.160.128.* 15.04.09, 17:43
        taaaaaaa bez stadionu bez pieniędzy a dzisiaj znów strajk wasz koniec jest bliski hahhaha
      • Gość: Ajajaj Re: Do sądu za "Śmierć żydzewskiej..." IP: *.os1.kappa.pl 15.04.09, 18:14
        Widać nadal jesteś dzieckiem i nikt Ciebie z tej błogiej nieświadomości jeszcze
        nie wyciągnął.
        Mówisz Łódź - myślisz Widzew!;]
        • Gość: www Re: Do sądu za "Śmierć żydzewskiej..." IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.04.09, 11:28
          mówisz widzew-myslisz korupcja
    • Gość: hz Do sądu za "Śmierć żydzewskiej..." IP: *.toya.net.pl 15.04.09, 18:11
      to klasyczny przykład kształtowania miłości do żydostwa poprzez
      represje, tak samo robili hitlerowcy i komunisci. Dlaczego zły żyd
      to przestępstwo a wyzwiska i zbrodnie przeciwko polsce sa bezkarne
    • wybitnie-obiektywny WSTYD 15.04.09, 18:21
      Wedlug mnie przede wszystkim powinien byc ukarany Mysona.Jako
      uczestnik "widowiska" powinien miec swiadomosc ze miedzy innymi na
      nim skupiona jest uwaga publicznosci i wypadaloby dawac dobry
      przyklad.Nie wierze ze nie znal tresci hasla.
      Ponadto irytuje mnie fakt,ze podczas meczu derbowego fani obrzucaja
      sie wyzwiskami.Panowie,bluzgacie na swoich kumpli,ktorzy przez
      chwile stoja po drugiej stronie barykady.Nie musimy sie lubic
      podczas meczu,ale szacunek powinnismy sobie okazywac.Jako
      zdeklarowany sympatyk Łódzkiego Klubu Sportowego siadam po meczu
      przy piwie z sympatykami Widzewa i dyskutujemy jak cywilizowani
      ludzie.Czy podczas meczu nie moze byc podobnie? Pozostawiam do
      przemyslenia,bo wierze ze derby w ekstraklasie juz wkrotce.
      Pozdrawiam wszystkich sympatykow lodzkiego futbolu.
      • Gość: 99 wystarczy Re: WSTYD IP: *.netburg.pl 15.04.09, 18:34
        no, tylko szkoda ze w Łks takich jak ty, jest jeden na 500. 499 nosi tego typu koszulki i uprawia doping anty-widzew.mi to bardzo pasuje, bo sami w ten sposob usuwacie sie na w cień.
      • Gość: adas Re: WSTYD IP: 188.33.8.* 15.04.09, 22:20

Zgadzam się w 100%. Ja stoję po tej drugiej stronie (Widzewa). Jedni nie są
        lepsi od drugich tylko powiem szczerze łks ma jakieś większe ciśnienia na to.
        Ich sprawa ich kompleksy. Mam kolegów z łks i nie ma miedzy nami zawiści.
        Zmawiamy się tak, że po każdym meczu osoba, której drużyna przegrała dzwoni do
        wygranej z gratulacjami. Szkoda, że wszyscy tak nie myślą ale mam nadzieje, że
        kiedyś tak będzie.

Pozdrowienia dla kibiców piłki z łodzi w szczególności dla Widzewskich braci.
        Pokażmy swoją wielkość.
      • adam81w Re: WSTYD 17.04.09, 03:46
        wybitnie-obiektywny napisał:

> Wedlug mnie przede wszystkim powinien byc ukarany Mysona.Jako
        > uczestnik "widowiska" powinien miec swiadomosc ze miedzy innymi na
        > nim skupiona jest uwaga publicznosci i wypadaloby dawac dobry
        > przyklad.Nie wierze ze nie znal tresci hasla.
        > Ponadto irytuje mnie fakt,ze podczas meczu derbowego fani obrzucaja
        > sie wyzwiskami.Panowie,bluzgacie na swoich kumpli,ktorzy przez
        > chwile stoja po drugiej stronie barykady.Nie musimy sie lubic
        > podczas meczu,ale szacunek powinnismy sobie okazywac.Jako
        > zdeklarowany sympatyk Łódzkiego Klubu Sportowego siadam po meczu
        > przy piwie z sympatykami Widzewa i dyskutujemy jak cywilizowani
        > ludzie.Czy podczas meczu nie moze byc podobnie? Pozostawiam do
        > przemyslenia,bo wierze ze derby w ekstraklasie juz wkrotce.
        > Pozdrawiam wszystkich sympatykow lodzkiego futbolu.

Ja w ogóle nie wiem czemu kibice dwóch polskich klubów mieliby się nie lubić.
    • Gość: kibic Do sądu za "Śmierć żydzewskiej..." IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.09, 18:57
      nie sadze zeby pilkarz moglby do tak niskieg poziomu sie znizyc,mog
      pod wplywem emocji ta koszulke wlozyc nie wiedzac co jest na niej
      napisane,co do kibicow to nawet nie wiedza co to jest smierc bo dla
      nich zycie to meka zazwyczaj sa to osoby z patologii gdzie nie
      wpojono im ludzkich zachowan.
    • Gość: aqq Icku Ty piszesz oi! hahahaha IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.09, 19:40
      Ty piszesz oi! hahahaha To tak, jakby Murzyn nazwał kogoś "czarnuchem" hahaha.
      Aleś głupi.
    • Gość: fAnW. A co z tym co to wyprodukował? IP: *.gprs.plus.pl 15.04.09, 22:08
      Ten bydlak za pieniądze zrobi wszystko! On też powinien za to
      odpowiedzieć!
      W łodzi powinie być tylko jeden klub. To by byl coś!? A może te
      szczury w rynsztoku nas tak motywują i dlatego jesteśmy najlepsi?!
      Tak czy siak w Łodzi liczy się tylko jeden prawdziwie Polski klub
      Widzew RTS!
      Pozdrowienia i do zobaczenia w sobote.
    • Gość: ANTLRZ Do sądu za "Śmierć żydzewskiej..." IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.04.09, 22:35
      Ciekawe czym wg. Sądu jest żydzew ???
    • Gość: agrest Do kamieniołomów z kibolami IP: *.wroclaw.mm.pl 16.04.09, 07:02
      Z tego juz nic nie będzie tego co nie umie czytac też.
      Rozumiem że można nienawidzic systemu i krzyczec 'walic system"- bo też nieprzepadam ale pisac rzeczy których sensu brak? Może ktos wytłumaczy jaki ma sens taki napis?
    • Gość: Ender bandy głupców IP: 212.160.172.* 16.04.09, 09:21
      Jedno miasto - jeden klub sportowy (dobrze finansowany) i nie było
      by problemu z burdami na stadionach, walk na ulicach, ani
      obrażliwych haseł na murach. Ale dla debili jakimi są kibole sam
      mecz nie ma znaczenia wazne jest pranie sie po pyskach.
      • drzejms-buond Re: bandy głupców 16.04.09, 09:30
        "nie wiedzieli co zakładają..."

oj, tak . mnie też sie często zdarza taka amnezja.
        idę na mecz siatkówki...a tu nagle pływaczki w stylu dowolnym?

to u sportowców normalka

ciekawe, czy jakby im na talerzu położyć g... to tez nie wiedzieliby co jedzą?

• adkalin 10 lat ciężkich robót!! 16.04.09, 09:44
    • Gość: *ru Wojewódzki i Figurski, bezkarni? Święte krowy? IP: *.ru 16.04.09, 14:09
      miasta.gazeta.pl/lodz/1,35145,5546587,U_Wojewodzkiego_i_Figurskiego_Widzew_to_Zydzew.html
    • Gość: kibic Do sądu za "Śmierć żydzewskiej..." IP: *.cdma.centertel.pl 16.04.09, 14:55
      jak zaczną sadzić za groźby to stadiony będą puste a kryminały pękną w szwach
      np. taka przyśpiewka J...ć j...ć PZPN to też coś strasznego nawołuje do gwałtu
      itd proponuję zamknąć wszystkich co chodzą na mecze bo wykrzykują groźby i
      nawołują do przestępstw
    • patriota51 Do sądu za "Śmierć żydzewskiej..." 16.04.09, 22:13
      o czo chodzi,ze niby ku... czuja sie urazone?
      • Gość: drojb Re: Wszystkie kobiety czują się urażone słowem k.. IP: *.aster.pl 16.04.09, 22:48
        a jeśli tego nie wiesz, patrjełopo, to spytaj swojej mamy.
      • Gość: ada Re: Do sądu za "Śmierć żydzewskiej..." IP: *.adsl.inetia.pl 17.04.09, 07:59
        Pewnie chciałeś byc dowcipny...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka