Dodaj do ulubionych

ŁKS kontra mocna defensywa

24.04.09, 20:08
Niech w tym lesie zostaną jak najdłużej! Łodzianie mają już dość łksu!!!
Niech wracają do swego Będzina!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: rdg ŁKS kontra mocna defensywa IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.04.09, 20:08
      Wygramy ! Lodzianie w poniedzialek beda mogli chodzic z podniesionymi glowami !
    • Gość: zax na wpis debila, nie trzeba było długo czekać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.09, 20:19
      wassercug_fajwel napisał:

> Niech w tym lesie zostaną jak najdłużej! Łodzianie mają już dość łksu!!!
      > Niech wracają do swego Będzina!!!
    • Gość: mgr ŁKS kontra mocna defensywa IP: *.pai.net.pl 24.04.09, 21:19
      ŁKS! wygramy! wygramy! wygramy!!!
      wassercug-fajfus co ty wiesz o pragnieniach Łodzian, podmiejski
      buraku z Koluszek!
      Łódzki tylko KS!
    • Gość: Przygoda Pierwszy oddal glos, czekamy na pedofila z grzybem IP: *.gprs.plus.pl 24.04.09, 21:59
      Ciesz sie ze jest, tylko dzieki temu w Lodzi gosci futbol w najlepszym wydaniu!
      • Gość: fan Re: Pierwszy oddal glos, czekamy na pedofila z gr IP: 82.160.128.* 24.04.09, 22:53
        buhahaha w najlepszym wydaniu walka o utrzymanie z Piastem co za żałosne żulo-żydostwo
        • Gość: lodzianin Re: Pierwszy oddal glos, czekamy na pedofila z gr IP: *.lodz.mm.pl 25.04.09, 10:14
          co ty wiesz smieciu o zydach? co ty wiesz o historii swojego miasta? krew mnie zalewa, obrazasz mnie jako lodzianina swoimi ksenofobicznymi tekstami, zalosny smieciu
          • Gość: fan Re: Pierwszy oddal glos, czekamy na pedofila z gr IP: 82.160.128.* 25.04.09, 12:03
            śmieciu odpowiadam wam na wasze wyzywanie Widzewa(żydzew) chociaż to wasze korzenie, pierw naucz tych żuli co są za KAŁesem historii ich własnego klubu dopiero pouczaj innych parchu
            • Gość: olej Re: Pierwszy oddal glos, czekamy na pedofila z gr IP: *.gprs.plus.pl 26.04.09, 00:51
              poucza Ciebie prostaku, bo trzeba zaczynac od korzeni... ale pewnie
              i tak nie wiesz o czym pisze, bo jestes zaslepiony nienawiscia,
              wspolczuje, powaznie :)
    • Gość: Zgierz ŁKS IP: *.net-partner.pl 25.04.09, 08:46
      Klubem ŁODZI jest ŁKS!!! widzew nie pokazuje nic innego poza
      fartownymi zwycięstwami np. 2:1 1:0...niech wygrają 3:0 hahaha
      śmiechu warte!!!
      • Gość: waldzio_lodz Re: BKS 1909 IP: *.dsl.alice.nl 25.04.09, 10:49
        No pewnie lks to chluba Lodzi... tyle sezonow i zawsze walka o majstra. Ogarnij
        sie chlopie. W waszej historii oprocz dwoch mistrzostw (jak glosi wiesc
        kupionych) i paru lepszych sezonow to w wiekszosci walka o przetrwanie. Ja nie
        chce zeby was kojarzono z Lodzia bo jestescie zwyklymi miernotami.
        • Gość: Przygoda Re: widzew 1922-2004 IP: *.gprs.plus.pl 25.04.09, 13:24
          "jak glosi wiesc" czyli wasze zalosne komentaze, boli was ze nie trzeba kupowac
          i mozna byc mistrzem, ale wy jestescie specjalistami od kupowania! Ciagle tylko
          zydzi i bedzin, nic nie potraficie na Lodzki klub konkretnego napisac! Cala
          wasza historia to oszustwa, przekrecanie i kupowanie wiec czekam na wasze
          wejscie, ten jeden sezon pokaze wam jak wyglada pilka w ekstraklasie a p tych
          derbach sie nie pozbieracie!
    • Gość: mac Re: ŁKS kontra mocna defensywa IP: *.4web.pl 25.04.09, 11:07
      wassercug_fajwel...nuuuuda, nie wnosisz nic nowego, żyjesz we własnym zakompleksionym świecie, nie możesz znieść że wszyscy mamy cię po prostu w d..pie?

ŁKS jedziemy z Piastem!!!
    • Gość: do wasser fajfusa Re: ŁKS kontra mocna defensywa IP: *.centertel.pl 25.04.09, 11:11
      Brak mózgu, ogólny debilizm i żałosna egzystencja...oto
      charakterystyka typowego, czerwonego żulika jakim jesteś...
    • Gość: fan ŁKS kontra mocna defensywa IP: 82.160.128.* 25.04.09, 12:05
      śmieciu odpowiadam wam na wasze wyzywanie Widzewa(żydzew) chociaż to wasze korzenie, pierw naucz tych żuli co są za KAŁesem historii ich własnego klubu dopiero pouczaj innych parchu
      • Gość: olej Re: ŁKS kontra mocna defensywa IP: *.gprs.plus.pl 26.04.09, 00:53
        powtarzasz sie, smutne... powaznie!
    • antygrzybiarz ŁKS kontra mocna defensywa 25.04.09, 12:45
      Dajcie spokój pejsom, oni swojej historii nie znają, 100 lat niczego nie
      zmieni, biel (ze śladami brązu) zawsze będzie zerem przy czerwieni:)
    • Gość: obiektywny jakie kompleksy??? IP: 195.117.116.* 25.04.09, 13:02
      najbardziej smieszy mnie jak lkaesiacy mowia ze widzew i widzewiacy sa
      zakompleksieni! ciekaw na jakiej podstawie tak pisz moze nie znaja znaczenia
      pewnych slow?
    • Gość: Przygoda ŁKS kontra mocna defensywa IP: *.gprs.plus.pl 25.04.09, 13:16
      LKS jest w ekstraklasie, jest najlepsza druzyna wiosny i utrzymanie juz dawno
      sobie zapewnil wiec wasze komentarze sa juz nawet nie smieszne, sa zalosne jak
      wy! Jak zaczniecie wygrywac z prawdziwymi druzynami a nie jakims np. dolcanem
      zabki (gdzie sa zabki??) pogadamy bo jak na razie nawet z miernota z 1 (czyli 2)
      ligi udaje sie wam wygrywac najwyzej jedna bramka!
      • Gość: fan Re: ŁKS kontra mocna defensywa IP: 82.160.128.* 25.04.09, 13:34
        no toż to "duma" Łodzi, zapewnione utrzymanie haha, ach jak ja wam zazdroszcze waszej historii i sukcesów
        • Gość: Przygoda Re: ŁKS kontra mocna defensywa IP: *.gprs.plus.pl 25.04.09, 14:39
          Lepiej walczyc z podbeskidziem lub innym klasowym zespolem w nizszej lidze! LKS
          nie walczy o utrzymanie, to ma pewne i choc w tym sezonie na wieksze sukcesy nie
          ma co liczyc jest zespolem na ktorego gre patrzy sie z przyjemnoscia a mecze sa
          najlepiej komentowane np. swietny mecz z lechem gdzie prowadzili do 93 minuty
          lub trzymajacy do konca w napieciu mecz z cracovia wygrany 4:3!
          • antygrzybiarz Re: ŁKS kontra mocna defensywa 25.04.09, 14:47
            KS Polesie nadal walczy o utrzymanie, popatrz w tabelę.....
            Od kiedy na antyfutbol patrzy się z przyjemnością????
            Z Lechem to był fart, bo cały mecz strzelali w Bodzia 05 Wyparłę.....A mecz z
            Cracovią, gdyby nie pomoc sędziego, zakończyłby się wynikiem 3:3, z Polonią,
            gdyby nie "błędy" sprawiedliwych, może byście zremisowali, to samo w
            Wodzisławiu... Przestań pisać głupoty, OK??? W większości komentarzy po waszych
            w/w meczach pisało się o błędach sędziów, a czy zamierzonych, czy nie to już
            Wrocław wyjaśni :)
            • Gość: do antymiernoty Re: ŁKS kontra mocna defensywa IP: *.centertel.pl 25.04.09, 15:10
              Mieszkam koło stadionu Widzewa...Większej żulerni niż w dniu meczu
              rozgrywanego na Widzewie nie można zobaczyć...Do tego trzeba dodać
              chłopstwo, które zjeżdża się ze wsi woj. łódzkiego...czuć wtedy
              gnojówkę w powietrzu...poważnie...
              • Gość: fan Re: ŁKS kontra mocna defensywa IP: 82.160.128.* 25.04.09, 15:56
                mieszkam na kozinach i takiej żulerni i "delegacji" z chechła, felicjanowa i włocławka nie widziałem nigdzie, śmierdzi szambem i zatęchlizną poważnie
                • Gość: olej Re: ŁKS kontra mocna defensywa IP: *.gprs.plus.pl 26.04.09, 00:49
                  takie teksty doprowadzaja mnie do szewskiej pasji, jak mozna byc
                  takim tlukiem?! a jednak! po przeczytaniu takich wypocin nie
                  odpisuje zeby nie znizac sie do tego poziomu, dzis mam slabszy
                  dzien, moja empatia = 0,

...Gość portalu: fan napisał(a):

> mieszkam na kozinach i takiej żulerni i "delegacji" z chechła,
                  felicjanowa i wł
                  > ocławka nie widziałem nigdzie, śmierdzi szambem i zatęchlizną
                  poważnie....

zupelnie jak u Ciebie w domu, Twoja matka mi powiedziala,
                  powaznie....
                  • Gość: fan Re: ŁKS kontra mocna defensywa IP: 82.160.128.* 26.04.09, 09:04
                    pejsie u ciebie w melinie jest tak samo jak na zagrzybionym bazarze gdzie na walącej się trybunie śmierdzi szczynami żuli po tanich winach i denaturatach a twoją matkę posuwają bezzębni menele
            • Gość: Przygoda Re: ŁKS kontra mocna defensywa IP: *.gprs.plus.pl 25.04.09, 23:49
              Zalosny pedofilu, ogladales inne mecze!
              Zetrzyj sperme z oczu to zobaczysz prawde, nikt normalny nie wierzy w twoj
              klubik! Jak gramy dobrze to tylko pomylki sedziego? Jak Wyparlo broni to inni
              zle strzelaja?? Widze tabele i wiem ze LKS jest na 8 pozycji, w 1 polowie
              tabeli, strefa spadkowa jestbduzo nizej pajacu!
    • Gość: gunpower Do antygrzybiarz IP: *.toya.net.pl 25.04.09, 23:17
      No właśnie jak można patrzeć na antyfutbol?
      Jak możesz oglądać mecze w wykonaniu widzewa jak choćby z Łęczną lub dzisiaj ze Stalą...A jeśli chodzi o komentatorów to oni razem z dziennikarzami mówią że wasza gra jest beznadziejna i gdyby nie Robak to bylibyście w głębokiej d**ie a nie na drugim miejscu w tabeli.
      • antygrzybiarz Re: Do antygrzybiarz 26.04.09, 10:48
        Tylko ten nasz antyfutbol pokazują w TV i to chętnie, w rundzie wiosennej więcej
        naszych meczy było w TV niż waszych.... A na zawodnika typu Robak to was nie
        stać i nigdy nie będzie stać, to nie są piłkarze, których nikt nigdzie nie chce
        i na bazar grać za darmo nie przyjdą... Wiem, że zazdrościcie..... Posłuchaj
        komentatorów waszych meczy.....
        • Gość: gunpower Re: Do antygrzybiarz IP: *.toya.net.pl 26.04.09, 13:55
          Pokazują...w TVP 3, zresztą kogo mają tam pokazywać skoro w lidze są może 4 w
          miare grające zespoły. Awansujecie to waszych meczów też nikt nie będzie
          pokazywał, chyba że te z Legią Lechem itp ...A co do Robaka to zobaczymy co
          będzie pokazywał w ekstraklasie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka