wassercug_fajwel 24.04.09, 20:08 Niech w tym lesie zostaną jak najdłużej! Łodzianie mają już dość łksu!!! Niech wracają do swego Będzina!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rdg ŁKS kontra mocna defensywa IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.04.09, 20:08 Wygramy ! Lodzianie w poniedzialek beda mogli chodzic z podniesionymi glowami ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zax na wpis debila, nie trzeba było długo czekać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.09, 20:19 wassercug_fajwel napisał: > Niech w tym lesie zostaną jak najdłużej! Łodzianie mają już dość łksu!!! > Niech wracają do swego Będzina!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgr ŁKS kontra mocna defensywa IP: *.pai.net.pl 24.04.09, 21:19 ŁKS! wygramy! wygramy! wygramy!!! wassercug-fajfus co ty wiesz o pragnieniach Łodzian, podmiejski buraku z Koluszek! Łódzki tylko KS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przygoda Pierwszy oddal glos, czekamy na pedofila z grzybem IP: *.gprs.plus.pl 24.04.09, 21:59 Ciesz sie ze jest, tylko dzieki temu w Lodzi gosci futbol w najlepszym wydaniu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Pierwszy oddal glos, czekamy na pedofila z gr IP: 82.160.128.* 24.04.09, 22:53 buhahaha w najlepszym wydaniu walka o utrzymanie z Piastem co za żałosne żulo-żydostwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodzianin Re: Pierwszy oddal glos, czekamy na pedofila z gr IP: *.lodz.mm.pl 25.04.09, 10:14 co ty wiesz smieciu o zydach? co ty wiesz o historii swojego miasta? krew mnie zalewa, obrazasz mnie jako lodzianina swoimi ksenofobicznymi tekstami, zalosny smieciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Pierwszy oddal glos, czekamy na pedofila z gr IP: 82.160.128.* 25.04.09, 12:03 śmieciu odpowiadam wam na wasze wyzywanie Widzewa(żydzew) chociaż to wasze korzenie, pierw naucz tych żuli co są za KAŁesem historii ich własnego klubu dopiero pouczaj innych parchu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olej Re: Pierwszy oddal glos, czekamy na pedofila z gr IP: *.gprs.plus.pl 26.04.09, 00:51 poucza Ciebie prostaku, bo trzeba zaczynac od korzeni... ale pewnie i tak nie wiesz o czym pisze, bo jestes zaslepiony nienawiscia, wspolczuje, powaznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zgierz ŁKS IP: *.net-partner.pl 25.04.09, 08:46 Klubem ŁODZI jest ŁKS!!! widzew nie pokazuje nic innego poza fartownymi zwycięstwami np. 2:1 1:0...niech wygrają 3:0 hahaha śmiechu warte!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldzio_lodz Re: BKS 1909 IP: *.dsl.alice.nl 25.04.09, 10:49 No pewnie lks to chluba Lodzi... tyle sezonow i zawsze walka o majstra. Ogarnij sie chlopie. W waszej historii oprocz dwoch mistrzostw (jak glosi wiesc kupionych) i paru lepszych sezonow to w wiekszosci walka o przetrwanie. Ja nie chce zeby was kojarzono z Lodzia bo jestescie zwyklymi miernotami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przygoda Re: widzew 1922-2004 IP: *.gprs.plus.pl 25.04.09, 13:24 "jak glosi wiesc" czyli wasze zalosne komentaze, boli was ze nie trzeba kupowac i mozna byc mistrzem, ale wy jestescie specjalistami od kupowania! Ciagle tylko zydzi i bedzin, nic nie potraficie na Lodzki klub konkretnego napisac! Cala wasza historia to oszustwa, przekrecanie i kupowanie wiec czekam na wasze wejscie, ten jeden sezon pokaze wam jak wyglada pilka w ekstraklasie a p tych derbach sie nie pozbieracie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: ŁKS kontra mocna defensywa IP: *.4web.pl 25.04.09, 11:07 wassercug_fajwel...nuuuuda, nie wnosisz nic nowego, żyjesz we własnym zakompleksionym świecie, nie możesz znieść że wszyscy mamy cię po prostu w d..pie? ŁKS jedziemy z Piastem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do wasser fajfusa Re: ŁKS kontra mocna defensywa IP: *.centertel.pl 25.04.09, 11:11 Brak mózgu, ogólny debilizm i żałosna egzystencja...oto charakterystyka typowego, czerwonego żulika jakim jesteś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan ŁKS kontra mocna defensywa IP: 82.160.128.* 25.04.09, 12:05 śmieciu odpowiadam wam na wasze wyzywanie Widzewa(żydzew) chociaż to wasze korzenie, pierw naucz tych żuli co są za KAŁesem historii ich własnego klubu dopiero pouczaj innych parchu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olej Re: ŁKS kontra mocna defensywa IP: *.gprs.plus.pl 26.04.09, 00:53 powtarzasz sie, smutne... powaznie! Odpowiedz Link Zgłoś
antygrzybiarz ŁKS kontra mocna defensywa 25.04.09, 12:45 Dajcie spokój pejsom, oni swojej historii nie znają, 100 lat niczego nie zmieni, biel (ze śladami brązu) zawsze będzie zerem przy czerwieni:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny jakie kompleksy??? IP: 195.117.116.* 25.04.09, 13:02 najbardziej smieszy mnie jak lkaesiacy mowia ze widzew i widzewiacy sa zakompleksieni! ciekaw na jakiej podstawie tak pisz moze nie znaja znaczenia pewnych slow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przygoda ŁKS kontra mocna defensywa IP: *.gprs.plus.pl 25.04.09, 13:16 LKS jest w ekstraklasie, jest najlepsza druzyna wiosny i utrzymanie juz dawno sobie zapewnil wiec wasze komentarze sa juz nawet nie smieszne, sa zalosne jak wy! Jak zaczniecie wygrywac z prawdziwymi druzynami a nie jakims np. dolcanem zabki (gdzie sa zabki??) pogadamy bo jak na razie nawet z miernota z 1 (czyli 2) ligi udaje sie wam wygrywac najwyzej jedna bramka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: ŁKS kontra mocna defensywa IP: 82.160.128.* 25.04.09, 13:34 no toż to "duma" Łodzi, zapewnione utrzymanie haha, ach jak ja wam zazdroszcze waszej historii i sukcesów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przygoda Re: ŁKS kontra mocna defensywa IP: *.gprs.plus.pl 25.04.09, 14:39 Lepiej walczyc z podbeskidziem lub innym klasowym zespolem w nizszej lidze! LKS nie walczy o utrzymanie, to ma pewne i choc w tym sezonie na wieksze sukcesy nie ma co liczyc jest zespolem na ktorego gre patrzy sie z przyjemnoscia a mecze sa najlepiej komentowane np. swietny mecz z lechem gdzie prowadzili do 93 minuty lub trzymajacy do konca w napieciu mecz z cracovia wygrany 4:3! Odpowiedz Link Zgłoś
antygrzybiarz Re: ŁKS kontra mocna defensywa 25.04.09, 14:47 KS Polesie nadal walczy o utrzymanie, popatrz w tabelę..... Od kiedy na antyfutbol patrzy się z przyjemnością???? Z Lechem to był fart, bo cały mecz strzelali w Bodzia 05 Wyparłę.....A mecz z Cracovią, gdyby nie pomoc sędziego, zakończyłby się wynikiem 3:3, z Polonią, gdyby nie "błędy" sprawiedliwych, może byście zremisowali, to samo w Wodzisławiu... Przestań pisać głupoty, OK??? W większości komentarzy po waszych w/w meczach pisało się o błędach sędziów, a czy zamierzonych, czy nie to już Wrocław wyjaśni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do antymiernoty Re: ŁKS kontra mocna defensywa IP: *.centertel.pl 25.04.09, 15:10 Mieszkam koło stadionu Widzewa...Większej żulerni niż w dniu meczu rozgrywanego na Widzewie nie można zobaczyć...Do tego trzeba dodać chłopstwo, które zjeżdża się ze wsi woj. łódzkiego...czuć wtedy gnojówkę w powietrzu...poważnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: ŁKS kontra mocna defensywa IP: 82.160.128.* 25.04.09, 15:56 mieszkam na kozinach i takiej żulerni i "delegacji" z chechła, felicjanowa i włocławka nie widziałem nigdzie, śmierdzi szambem i zatęchlizną poważnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olej Re: ŁKS kontra mocna defensywa IP: *.gprs.plus.pl 26.04.09, 00:49 takie teksty doprowadzaja mnie do szewskiej pasji, jak mozna byc takim tlukiem?! a jednak! po przeczytaniu takich wypocin nie odpisuje zeby nie znizac sie do tego poziomu, dzis mam slabszy dzien, moja empatia = 0, ...Gość portalu: fan napisał(a): > mieszkam na kozinach i takiej żulerni i "delegacji" z chechła, felicjanowa i wł > ocławka nie widziałem nigdzie, śmierdzi szambem i zatęchlizną poważnie.... zupelnie jak u Ciebie w domu, Twoja matka mi powiedziala, powaznie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: ŁKS kontra mocna defensywa IP: 82.160.128.* 26.04.09, 09:04 pejsie u ciebie w melinie jest tak samo jak na zagrzybionym bazarze gdzie na walącej się trybunie śmierdzi szczynami żuli po tanich winach i denaturatach a twoją matkę posuwają bezzębni menele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przygoda Re: ŁKS kontra mocna defensywa IP: *.gprs.plus.pl 25.04.09, 23:49 Zalosny pedofilu, ogladales inne mecze! Zetrzyj sperme z oczu to zobaczysz prawde, nikt normalny nie wierzy w twoj klubik! Jak gramy dobrze to tylko pomylki sedziego? Jak Wyparlo broni to inni zle strzelaja?? Widze tabele i wiem ze LKS jest na 8 pozycji, w 1 polowie tabeli, strefa spadkowa jestbduzo nizej pajacu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunpower Do antygrzybiarz IP: *.toya.net.pl 25.04.09, 23:17 No właśnie jak można patrzeć na antyfutbol? Jak możesz oglądać mecze w wykonaniu widzewa jak choćby z Łęczną lub dzisiaj ze Stalą...A jeśli chodzi o komentatorów to oni razem z dziennikarzami mówią że wasza gra jest beznadziejna i gdyby nie Robak to bylibyście w głębokiej d**ie a nie na drugim miejscu w tabeli. Odpowiedz Link Zgłoś
antygrzybiarz Re: Do antygrzybiarz 26.04.09, 10:48 Tylko ten nasz antyfutbol pokazują w TV i to chętnie, w rundzie wiosennej więcej naszych meczy było w TV niż waszych.... A na zawodnika typu Robak to was nie stać i nigdy nie będzie stać, to nie są piłkarze, których nikt nigdzie nie chce i na bazar grać za darmo nie przyjdą... Wiem, że zazdrościcie..... Posłuchaj komentatorów waszych meczy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gunpower Re: Do antygrzybiarz IP: *.toya.net.pl 26.04.09, 13:55 Pokazują...w TVP 3, zresztą kogo mają tam pokazywać skoro w lidze są może 4 w miare grające zespoły. Awansujecie to waszych meczów też nikt nie będzie pokazywał, chyba że te z Legią Lechem itp ...A co do Robaka to zobaczymy co będzie pokazywał w ekstraklasie. Odpowiedz Link Zgłoś