adziunia 17.10.04, 21:42 Czy sadzicie ze bedzie tak nadawany jak Franek, Antek itd?? Czy w ogole podoba wam sie to imie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Zenek 17.10.04, 21:46 Kiedyś uważałam to imię za należąec do tej samej kategorii, co Czesiek i Zdzisiek, ale ostatnio Zenon zaczął mi się nawet podobać. Zwłaszcza od kiedy utożsamiłam to imię bardziej z Zenonem z Elei. Ciekawe, czy powróci... Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: Zenek 17.10.04, 22:20 Witaj ! Tak ma na imie moj najstarszy brat (49 lat),ale nie wiem dlaczego mojej mamie to imie sie tak bardzo podobalo? Mnie sie nie podoba.Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
wilenka Re: Zenek 18.10.04, 16:06 Mysle,ze nie jest takie siermiężne........choć sojarzenia powiny być sympatyczne,obook reczonego Zenona z elei - od dowodu lecącej strzały jest jeszcze bohater lektury Ten Obcy,ktora ciszy sie niesutanie powozeniem wsród młodych czytelnikow- widać jednak nie ma ona takich rozmiarów co by uobecnić sie w setkach małych Zeków. Odpowiedz Link Zgłoś
wij-drewniak Re: Zenek 18.10.04, 17:37 A mi się kojarzy z Zenkiem mechanizatorem z Nie ma mocnych i z Zenkiem z "Alternatywy 4" (nie pamiętam nazwiska, ale to myśliwy grany przez Wojciecha Pokorę), do którego pani nauczycielka mówiła Zenuś Więc dla mnie jest to siermiężne imię Odpowiedz Link Zgłoś
mwarszaw1 Re: Zenek 18.10.04, 22:43 Chciałam tak nazwac mojego pieseczka (czarnego labradorka - piekne zwierze), ale nazwaliśmy go Stefan, he he. Odpowiedz Link Zgłoś
rozwoodka Re: Zenek 18.10.04, 22:48 Zenek, Zeniu niestety niezbyt dobrze mi sie kojarzy. Bardziej jakos z osoba z brudna koszula w kratke wracajacego z fabryki. Odpowiedz Link Zgłoś