Dodaj do ulubionych

Gafa czy nie?

13.12.03, 20:46
Według włoskich dyplomatów Berlusconi, słynący z gaf i nie zawsze trafnych
dowcipów, na szczycie w Brukseli podzielił się z premierem Leszkiem Millerem
i innymi uczestnikami szczytu żartem.

Lecę - powiada - helikopterem nad Rzymem i chcę rzucić banknot sto euro, ale
dochodzę do wniosku, że jeśli rzucę dwa banknoty po 50 euro to uszczęśliwię
dwóch ludzi zamiast jednego, a jeśli sto monet po 1 euro - to stu ludzi. Na
to pilot: jeśli sam się pan rzuci, uszczęśliwi pan wszystkich.
Obserwuj wątek
    • pawel-strzalka Re: Gafa czy nie? 13.12.03, 20:50
      ciekawe czy Miller się śmiał
      • Gość: Maruda Re: Gafa czy nie? IP: *.widzew.net / *.widzew.net 13.12.03, 23:14
        Jesli się śmiał to tylko z grzeczności (?) bo i tak pewnie nie zrozumial...
    • Gość: trzezwy jaka gafa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 22:56
      To jasne, ze wlasnie dlatego Berlusconi opowiedzial ten dowcip Millerowi (o ile
      w ogole to prawda), bo ten mial niedawno wypadek. czy naprawde wierzysz, ze
      Berlusconi nie slyszal o wypadku Millera albo o nim zapomnial i przypadkiem
      opowiedzial mu akurat ten kawal??? Zadna gafa, co najwyzej dyskusyjne poczucie
      humoru...
      • lennon1 Re: jaka gafa? 13.12.03, 23:05
        Myślę, że opowiedzenie takiego dowcipu w tym momencie obrazuje stosunek
        niektórych przywódców Europejskich do Millera. Oni doskonale orientują się w
        nastrojach społecznych.
        Dlatego uważam, ze heroiczny wyjazd Millera do Brukseli był zupełnie
        niepotrzebny. Zrobił to tylko żeby jeszcze na chwile podratować swoje notowania
        w Polsce. Zachód ma już go ......
        Oni poczekają na dalszy rozwój wydarzeń w Polsce.
        • Gość: vladip Re: jaka gafa? IP: *.lodz-retkinia.sdi.tpnet.pl 13.12.03, 23:55
          hmm o gafie słyszałem, mniej mnie dziwi że to był berlusconi.. bo mnie ktos
          mówił że chirac
          a co do millera.. to akurat całkiem nieźle mu poszło... nicea zachowana na
          następne 6 iesięcy min... a to póki co jest dla nas układ korzystny, a tyle
          pochwał z ust rokity co dziś słyszałem w tvn, to sie już chyba miller w życiu
          nie doczeka...
          smao hasło "nicea albo śmierć" jest dość bzdurne, tyle ze nie powinismy mieć
          oporów przed obronom pozycji polski.. a nicea daje nam na to jednak wieksze
          szanse
          pzdr
          vladip
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka