jacek.killman 18.06.09, 17:50 Ciekawi mnie, skąd śpiący pijak miał przy sobie 2400 złotych? Pewnie przedtem okradł komendę policji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prababka44 Na każdym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 17:56 znajdzie sie jakis głupek od zadawania pytań :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żenada Okradli zmarłego, brali łapówki. Policjanci IP: *.tcc-chemnitz.de 18.06.09, 18:01 lódź już dawno powinni zaorać. jak nie pijani lekarze, łowcy skór to teraz jeszcze policja. a kto tym miastem rządzi ???? katolicy od siedmiu boleści ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysiek Okradli zmarłego, brali łapówki. Policjanci IP: *.altec.pl 18.06.09, 21:13 miastem Lodz rzadzi katolik "gdzie masz ku... czapke " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwek Re: Okradli zmarłego, brali łapówki. Policjanci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 21:22 Nie "ku..." tylko "Gdzie masz ch... czapke?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Znowu ta Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 18:55 ale to przecież w każdym mieście tak jest, nie tylko w Łodzi, tam tylko wyszło to na jaw Odpowiedz Link Zgłoś
ja_biedronka_pstra W Olsztyńskim sądzie grodzkim lepsze numery. 18.06.09, 20:55 Tam nawet się nie kryją z podobnymi numerami. Bo i po co? Odpowiedz Link Zgłoś
pamejudd Ciekawe, czy mieli czapki? 18.06.09, 18:13 Bo jeśli mieli, to wszystko w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AaaAAaa Okradli zmarłego, brali łapówki. Policjanci IP: *.chello.pl 18.06.09, 18:15 mnie bardziej zastanawia skąd wiedza, że przyjęli od 117 kierowców łapówki itp dokladne dane?? Najbardziej rozbraja mnie w łodzi piotrkowska pełno kamer, straży miejskiej, policji.. a spokojnie można przejść całą ulice w godzinach południowych!! sącząc browara z butelki:)) Bo po zmroku to norma, że pełno ludzi chodzi tam z browarkami. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Okradli zmarłego, brali łapówki. Policjanci 18.06.09, 21:35 Gość portalu: AaaAAaa napisał(a): > a spokojnie można przejść całą ulice w godzinach południowych!! > sącząc browara z butelki:)) ******************* jeżeli spokojnie to kou to przeszkadza ... Odpowiedz Link Zgłoś
scyg Okradli zmarłego, brali łapówki. Policjanci 18.06.09, 18:24 Okradli zmarłego, brali łapówki. Policjanci Zabrali pieniądze zmarłemu, okradli straszą panią i pijaka śpiącego na ławce. Brali łapówki od pijanych kierowców i handlarzy trefnymi papierosami. Kto? Łódzcy policjanci Ciekawe, że "dziennikarze" GW już przesądzili sprawę, zanim sąd miał się okazję nią zająć. == O tym i owym Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Okradli zmarłego, brali łapówki. Policjanci 18.06.09, 21:38 scyg napisał: > Okradli zmarłego, brali łapówki. Policjanci > Zabrali pieniądze zmarłemu, okradli straszą panią i pijaka > śpiącego na ławce. Brali łapówki od pijanych kierowców i handlarzy > trefnymi papierosami. Kto? Łódzcy policjanci ******************** każdy chce do pensji dorobić ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pirat Kaskader Okradli zmarłego, brali łapówki. Policjanci IP: 83.136.224.* 18.06.09, 18:40 Ja często wręczam łapówki policjantom przeważnie za przekroczenie prędkości a zdarzyło mi się zapłacić ale to większą łapówkę za jazdę po pijaku. Policjanci są w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek.killer Re: Okradli zmarłego, brali łapówki. Policjanci IP: *.chello.pl 18.06.09, 18:41 miał 3000 ale 600 przepił - i już jasne Odpowiedz Link Zgłoś
burakpl4 Re: Okradli zmarłego, brali łapówki. Policjanci 18.06.09, 20:51 kredyt wziął po prostu na chlanie. Cała historia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypies Okradli zmarłego, brali łapówki. Policjanci IP: *.range86-150.btcentralplus.com 18.06.09, 18:48 mety milicyjne rece obciac Odpowiedz Link Zgłoś
zero-na-koncie To własnie nasza Policja {milicja}...szambo. 18.06.09, 18:50 miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,6439520,Sprzatanie_psich_kup_to_jak_mycie_zebow.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Piosenka o policji IP: 212.160.172.* 19.06.09, 10:58 Mundor niebieski Orzeł żelazny Zabiłeś dziecko Jesteś odważny Nie odpowiadasz Za swoje czyny Polska policja To sku...syny! Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Zmarły zaskarzyl Ludzkich Policjantów. 18.06.09, 18:55 Ludz jest znana z demokratycznych ruchów ciemnej propagandy. Latwo puszczac bujdy jak je udowodnic, a jeszcze gorzej temu zaprzeczyć. Byle stare Żydowskie miasteczko, o którym spiewaja ponos Niemcy jeszcze dzis stare piesni, jest w rekach syndykatu?. Odpowiedz Link Zgłoś
podkanclerzy świat w TV jest lepszy niż ten na komendzie 18.06.09, 19:04 trudno się dziwić że funkcjonariusz chce żyć na poziomie bogaczy z ekranu albo tych , których pociesza po włamaniu że niech dziękują Bogu że ich nie zabito..albo te bachory przeklęte coraz to nowe komputery i gry im w głowie a skąd na to brać..Powszechnie znanemu cudotwórcy ryby,chleb i wino nie chcą się rozmnażać a pieniędzy i tak nie dodrukuje żeby więcej było..no to co robić ? pytanie retoryczne ? Odpowiedz Link Zgłoś
soyokaze Re: świat w TV jest lepszy niż ten na komendzie 18.06.09, 19:49 Iść do pierdla, jak każdy (nie)uczciwy obywatel w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yakinta Równiejszym nieuczciwym udaje się nie pójść do... IP: 217.17.37.* 18.06.09, 22:01 pierdla. Przykłady na pierwszej stronie dzienników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100JprocentP Re: świat w TV jest lepszy niż ten na komendzie IP: 217.153.148.* 18.06.09, 22:00 ciekawe co byś pisał jakby złapali ludzi "z biedniejszych czesci miasta? a ty bronisz niebieskich (trzeba bylo się uczyć, życiowi nieudacznicy) jestes takim samym zerem jak ci przestepcy w mundurach, było pewne że predzej czy pozniej skonczy sie to kozaczenie na mieście nie wiem jak jest w innych miastach dokladnie ale w łodzi rozpanoszyla się ta zaraza strasznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HA! Okradli zmarłego, brali łapówki. Policjanci IP: *.elk.net.pl 18.06.09, 19:18 "Ciekawi mnie, skąd śpiący pijak miał przy sobie 2400 złotych?" może ten pijak, genialny detektywie, zanim się upił odebrał np.wypłatę? Odpowiedz Link Zgłoś
zero-na-koncie W całej Polsce pełno takich "policjantów"..Tfu !!! 18.06.09, 19:23 miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,6439520,Sprzatanie_psich_kup_to_jak_mycie_zebow.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Okradli zmarłego, brali łapówki. Policjanci IP: *.chello.pl 18.06.09, 19:42 Nie ma co się gorączkować, ten troll i tak nie zrozumie. Mnie kiedyś zgarnęli na wytrzeźwiałkę (no cóż, takie dziwne potrafi być życie) i przemiły pan policjant w ramach premii pobrał sobie z mojego portfela 100 zł. Zastanawiam się jak nisko trzba upaść żeby tak się zachować? A może lepiej: jak nisko trzeba upaść żeby zostać policjantem? Właściwie od złodzieja odróżnia ich tylko to, że czują się nietykalni. Panie Boże... spraw, żeby żaden mój potomek nie został policjantem - uchroń nas od hańby :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex-cop polska policja = najwieksza organizacja przestepcz IP: *.vodafone-net.de 18.06.09, 19:22 a w kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
zero-na-koncie Sprzedajne gliny powinni dostać podwójne wyroki... 18.06.09, 19:25 mieli ułatwioną robote... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: captiva Okradli zmarłego, brali łapówki. Policjanci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 19:31 A dlaczego nie będą mieli zarzutu działania w zorganizowanej grupie przestępczej?Bo to policjanci i należy im ulżyć w niedoli?Zwykli ludzie od razu mieliby grupę i zaostrzone kary.Co za kur..wskie państwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Łodzi Re: Okradli zmarłego, brali łapówki. Policjanci IP: *.toya.net.pl 18.06.09, 19:31 A może coś mądrzejszego byś napisał, jeżeli już musisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Łodzi Okradli zmarłego, brali łapówki. Policjanci IP: *.toya.net.pl 18.06.09, 19:38 Jaki Prezydent taka policja miejska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Słusznie, że zabrali pijakowi IP: 95.108.17.* 18.06.09, 19:45 przynajmniej nie będzie więcej chlał w tym miesiącu, żony i dzieci bił. Odpowiedz Link Zgłoś
burakpl4 Re: Słusznie, że zabrali pijakowi 18.06.09, 20:53 oczywiście, teraz pochleją policjanci (MO) i dzieci i żony spiorą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Zawsze powtarzam do Policji idą nienormalni ludzie IP: 79.139.97.* 18.06.09, 19:46 Najgorsza swołocz !! lenie i nieudacznicy życiowi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Jak to nienormalni? 18.06.09, 19:55 Poślizga się taki 15 lat po krawęzniku, pokradnie, jak kolesie z artykulu, i w wieku 35 lat przechodzi na zasłużoną emeryturę. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_biedronka_pstra Nabór po szkołach specjalnych to norma. 18.06.09, 21:06 Zawsze zastanawia mnie sposób selekcji tych "orłów"? I jak zgromadzić taką rzeszę ludzi o krańcowo zaniżonej inteligencji. Znam dwóch kolegów z szkoły średniej będących tzw.klasowymi matołami i jawnym pośmiewiskiem obaj są oficerami. Przecież w trzy minuty psycholog trafnie oceni ich przydatność intelektualną. Zatem wypada tylko stwierdzić że to celowe działanie,by policjantów reprezentowały jednostki ograniczone umysłowo. Schemat jest ten sam ,oni po prostu nie mogą konstruktywnie myśleć,oni mają wykonać jak najbardziej głupi rozkaz. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Okradli zmarłego, brali łapówki. Policjanci 18.06.09, 19:54 jacek.killman napisał: > Ciekawi mnie, skąd śpiący pijak miał przy sobie 2400 złotych? Hrabia mu dol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tetradrachma skąd to Wasze zdziwienie !!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 19:55 Policjanci, sędziowie, posłowie to sublimacja narodu i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
ludwigvanbeethoven Okradli zmarłego? Brali łapówki? 18.06.09, 20:01 A po co zmarlemu kasa? Na przeprawe przez Styks czy to faraon byl? Prawidlowo sie policja zachowala...Po co starszej pani pieniadze? Albo trza bylo do banku zaniesc tudziez wnukom dac.Prawidlowo sie policja zachowala...Pijak jak juz spal to musial byc zalany w 3 dupy wiec powinien byc jeszcze wdzieczny policji,ze uratowali mu kasiore bo ktos dla tych paru zlotych moglby pijaka uciuckac.A wogole to byl napewno zlodziej bo kazdy pijak to zlodziej,a kazdy zlodziej to pijak...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Oni widzieli że uczciwa praca nie popłaca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 20:04 wiedzieli jak ludzie kradną mając układy w oragnach skarbowych, jak przestępcy handlują prochami i szmuglują wóde i porywają ludzi mając oparcie w UOP i innych służbach "specjalnych", wiedzieli sedziów wypucszczjących za łapówki każdego kto miał układ z wpływowymi adwokatami. Musiała być przyczyna dla której przestali wierzyć w to co robili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja24 Re: Oni widzieli że uczciwa praca nie popłaca IP: *.icpnet.pl 18.06.09, 20:11 Przerażający jest fakt, że ci panowie musieli najpierw tyle nagrzeszyć żeby ich zgarnęli... Wcześniej, znając życie wszystkie postępowania w ich sprawie były umarzane z braku dowodów. W końcu kolega zaświadczał za kolegę a zeznanie poszkodowanego w sytuacji kiedy walczył z dwoma "stróżami prawa" automatycznie g.... znaczyło. Dramat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtas MiŚ i scena z milicją i z choinkami... :D IP: 217.98.20.* 18.06.09, 20:05 "W jednym przypadku zadowolili się skrzynką czereśni..." :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manon_lescaut Okradli zmarłego, brali łapówki. Policjanci IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.09, 20:23 Ciekawe pijak , a w kieszeni 2400 zł .Może ktoś zabalował . Odpowiedz Link Zgłoś