11anetta 04.04.09, 22:56 Co z tym spotkaniem?Dolaczajcie sie dziewczyny.Tolka pisala,ze byloby miejsce.Robi sie cieplo i fajowow by bylo no nie?pozdr Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tolka11 Re: DZIOLSZKI ZE SLASKA 05.04.09, 17:44 Ja też na tak. Czekam jeszcze na miłośćmamy. W tej chwili jest nas 5 rodziców na już. Jak wystarczy to umawiamy termin. Odpowiedz Link
u_brzoska Re: DZIOLSZKI ZE SLASKA 05.04.09, 19:55 dziewczyny ja z Bielska ale tez na tak tylko czy to bedzie weekend czy dzien powszedni? bo w powszedni to ja mam troche klopot, bo mam 2 corcie na "głowie" a z 10 mies. MArta to bede miec klopot przyjecac... w weekend "zdala" bym ja mezowi ) Odpowiedz Link
mama_janka007 Re: DZIOLSZKI ZE SLASKA 05.04.09, 20:13 a moze fryzzia by sobie zrobila chwilke przerwy od szpitalnej codziennosci? jak dla mnie weekend tez bardziej pasuje. a chlopine to ja bym dla wygody chocby wziela ze soba moze jak bedzie ladna pogoda to gdzies na dworze na sloneczku?? piekne miejsce wczoraj odkrylismy! Odpowiedz Link
mama_janka007 Re: DZIOLSZKI ZE SLASKA 06.04.09, 00:12 cos mi sie ubzduralo, ze fryzzia ze slaska... wlasnie doczytalam ze ma do nas jednak troche dalej... Odpowiedz Link
mama_oliwki1 Re: DZIOLSZKI ZE SLASKA 05.04.09, 20:37 nie odzywam sie tu ostanio zbyt często ale czytam i jestem chetna na spotkanie tylko napiszcie gdzie i kiedy to wpadniemy z Oliwka na pogaduchy Odpowiedz Link
tolka11 Re: DZIOLSZKI ZE SLASKA 06.04.09, 14:04 Ok. Sprawdze jak to w weekend wyglada. Najlepiej chyba w jakąś sobotę? Tylko termin przez to nam się oddali na połowę maja: teraz świeta, potem egzaminy gimnazjalne, weekend majowy, a od 8 do 12 maja jestem egzaminatorem. Dowiem się, wpiszę daty i zdecydujemy. Ok? Odpowiedz Link
mama_janka007 Re: DZIOLSZKI ZE SLASKA 06.04.09, 14:07 jasne! polowa maja nawet lepsza, bo jeszcze cieplej bedzie i spotykamy sie u Ciebie w szkole? Odpowiedz Link
tolka11 Re: DZIOLSZKI ZE SLASKA 06.04.09, 15:09 Chyba w szkole byłoby najwygodniej, bo i herbatę/kawę zrobic mozna, dzieci przebrać i nie martwiłybysmy się o pogodę, ubikacja dostępna Mozna policzyc ile bedzie starszych dzieci i zapewnic im małą salę gimnastyczną. Odpowiedz Link
11anetta Re: DZIOLSZKI ZE SLASKA 06.04.09, 18:14 super super nie moge sie doczekac.Buzie nam sie nie beda zamykaly.Fajnie,ze troche dziewczyn do nas dolaczylo.pozdr Odpowiedz Link
mama_oliwki1 Re: DZIOLSZKI ZE SLASKA 08.04.09, 18:47 Jeżeli to druga polowa maja to u mnie odpada od 9 bedziemy na turnusie ..... ale jak to bedzie koniec maja to może się załapiemy Odpowiedz Link
tolka11 Re: DZIOLSZKI ZE SLASKA 08.04.09, 23:12 Po świetach ustalę z dyrekcją terminy, wrzucę na forum i podejmiemy decyzję Odpowiedz Link