antygrzybiarz 06.07.09, 18:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :( To raczej koniec nadziei ŁKS-u IP: 212.91.27.* 06.07.09, 18:46 Żenująca decycja !!! Kraków z Wami eŁKaeSiakami !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzewiak78 szkoda DERBÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 20:45 Choć jestem kibicem Widzewa, to szkoda ŁKS i derbów - święta wszystkich Łodzian....a prostaki cieszace się z tej zenady PZPN, niech pamietaja ze lepszy swoj wrog niz jakas wies z Bytomia, Gdyni czy Warszawy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: szkoda DERBÓW IP: 82.139.30.* 06.07.09, 22:44 Ale będziesz miał derby wielkomiejskiej Łodzi!W I lidze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gol Re: szkoda DERBÓW IP: 88.220.105.* 07.07.09, 06:26 buhaha! wielkie Państwo z brudnej Łodzi, zbudujcie sobie tam jaki stadion, nareszcie wspomnienie lat 90. ŁKS przestanie się ślizgać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kefir To raczej koniec ŁKS-u IP: *.centertel.pl 06.07.09, 18:53 No i niestety miałem racje pisząc że odwołanie ŁKS samo w sobie nie sprezentuje klubowi licencji. Hurraoptymizm rodowitych przypominał koncert życzeń. Zapychanie skrzynek mailowych też było skazane na odwrotny skutek od zamierzonego. Tak naprawdę w klubie już dawno wiedzieli że licencji nie będzie. Ucieczki Geworgiana i Czerkasa (pomimo ważnego kontraktu) wiele mówią. Ciekawie teraz będzie gdy utrzymać drużynę trzeba będzie własnymi siłami a nie kasą z Canalu. Panie Wszechmogący Klejman, teraz możesz się Pan wykazać, wszak wszyscy rodowici patrzą na Pana jak na Ikonę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smulsko za RTS Re: To raczej koniec ŁKS-u IP: *.4web.pl 06.07.09, 18:59 nie śmiejmy się z "RODOWITYCH",kolegom widzewiakom chcę przypomnieć , że i my jesteśmy w niezłym gó...e i nie wiadomo gdzie będziemy grać. Coś mi się widzi, że nadal w I lidze niestety. Mimo, że sportowo awansowaliśmy, ale przeszłość nas dopadła i możemy mieć pozamiatane. A co do "rodowitych" to trudno, może kiedyś... z widzewskim pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucyfer To raczej koniec ŁKS-u IP: *.chello.pl 06.07.09, 19:01 OOOOOOOOOOOOO tak panie klejman!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.Liczymy na panską chojność.DAJ DAJ DAJ nie odmawjaj DAJ!!!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość To raczej koniec nadziei ŁKS-u IP: *.4web.pl 06.07.09, 19:00 Cychol i spółka żyją chyba w jakimś innym świecie. Od tej decyzji sądu nie ma odwołania, bo jak powiedział przedstawiciel wymiaru sprawiedliwości, ich zażalenie nie spełnia wymogów formalnych. KOniec i kropka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azazel [...] IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.07.09, 19:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manieksc To KONIEC nadziei ŁKS-u IP: *.net.autocom.pl 06.07.09, 19:03 łks się juz ośmiesza tymi odwołaniami mogli by chociaż opuścić tą lige z honorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Łódzka piłka IP: *.smrw.lodz.pl 06.07.09, 19:08 Jeśli prezydent miasta jeździ do pzpn tylko po to by przełożyć derby, to obawiam się że niedługo w mieście będzie tylko okręgówka. A łodzianie będą chodzić na obchody rocznicy wyzwolenia getta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek 66 To raczej koniec nadziei ŁKS-u IP: 94.254.201.* 06.07.09, 19:18 wielka szkoda ŁKS ale bardzo ciekawe co zrobią z widzewem bo jego miejsce jest w pierwszej lidze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTS Retkinia Kibice miejcie jaja! IP: *.toya.net.pl 06.07.09, 19:18 Jedźcie do Wszawy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egas To raczej koniec nadziei ŁKS-u IP: *.pilsudskiego.petroinform.com 06.07.09, 19:20 ...."Czekamy na pisemne uzasadnienie sądu, które pozwoli na złożenie odwołania"- hehe jaja normanie!!! to ile jeszcze razy beda sie odwolywac od odwolan odwolan.... POLSKIE PRAWO hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dree Re: To raczej koniec nadziei ŁKS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 19:53 Widać jakich kompetentnych działaczy ma ŁKS. Ciekawe od czego chcą się odwoływać i jakie pisemne uzasadnienie chcą uzyskiwać? Sprawa dopiero będzie rozpatrywana, teraz jedynie była decyzja czy zawiesić wykonanie nieprzyznania licencji (?) cokolwiek to oznacza, bo nie wiem jak można zawiesić nieprzyznanie licencji. Ciekawi mnie dlaczego nie wypowiada się ten świetny prezes, który miał załatwić sponsorów jakich nie ma żaden polski klub, niejaki Gałuszka, czyżby nie obchodził go klub? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁODZIANIN Derby Lodzi w Ekstraklasie IP: *.wroclaw.mm.pl 06.07.09, 19:22 Co prawda kibice LKSu jak my byliśmy w podobnych sytuacjach cieszyli sie z tego i propagowali nasz upadek,ale ......... Derby Lodzi w ekstraklasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yosemitesam To raczej koniec nadziei ŁKS-u IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.09, 19:26 Czy to jest ten sam Dariusz Cychol, który kiedyś pisał dla tygodnika "NIE" ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex kolego Smulsko za RTS IP: *.skierniewice.vectranet.pl 06.07.09, 19:27 A ja ci chcę przypomnieć,że "Widzewiakom" zawsze piszemy z Wielkiej litery... ______________________________________ Pase lo que pase WIDZEW siempre :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smulsko za RTS Re: kolego Smulsko za RTS IP: *.4web.pl 06.07.09, 19:39 sorki za literówkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: To raczej koniec nadziei ŁKS-u IP: *.toya.net.pl 06.07.09, 19:30 widzew kupił, widzew sprzedał, status zmienił wszystkich oje...ł.ŁKS nie kupił, nie sprzedał statusu nie zmienił , PZPN go oje..ł. ot cała prawda o harnasiach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: To raczej koniec nadziei ŁKS-u IP: *.4web.pl 06.07.09, 19:36 A co Harnasie mają do licencji ŁKS? Że to niby Widzewa wina? hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
wojcikmarcin Re: To raczej koniec nadziei ŁKS-u 06.07.09, 20:23 A jak! I Bońka też :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqq Icku mecz z Olimpią pamiętasz? IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.09, 21:20 jeśli tak, to nie pier..l że "łks nie kupił" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: mecz z Olimpią pamiętasz? IP: *.toya.net.pl 06.07.09, 23:02 spytaj listka Odpowiedz Link Zgłoś
sirseb to oprocz tzw. ekstraklasy (hyhyhy), jest jeszcze 06.07.09, 19:38 I. liga??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przygoda Re: To raczej koniec nadziei ŁKS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 19:43 trudno, niech bedzie ta I liga. moze byc II. byle ficef tez polecial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bury LKS Odpowiedzialnośc leży po stronie naszego IP: *.chello.pl 06.07.09, 19:52 pseudoprezesa nie ma co sie doszukiwac winy teraz PZPN itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bury LKS Odpowiedzialnośc leży po stronie naszego IP: *.chello.pl 06.07.09, 19:53 pseudoprezesa a nie PZPN itd niestety taka jest prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: A na lksfans pięknie wyją :) IP: *.toya.net.pl 06.07.09, 19:55 poczekamy na wasze werdykty... może jak nie będą po waszej myśli (Trybunał Arbitrażowy ds. Sportu przy PKOl)sami pomalujecie trochę prześcieradeł, spalicie PZPN i TA....co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTS Re: A na lksfans pięknie wyją :) IP: *.4web.pl 06.07.09, 19:58 niezły pomysł!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic To raczej koniec nadziei ŁKS-u IP: 77.236.0.* 06.07.09, 20:20 Nie masz kasy, nie jesteś wypłacalny i wiarygodny nie grasz w ekstraklasie!!!! Tak jest na całym świecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIREK 60 To raczej koniec nadziei ŁKS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 20:40 Jest mi smutno,jest mi bardzo smutno.BYŁEM JESTEM I POZOSTANĘ KIBICEM ŁKS ŁÓDŹ!!!!!!!!!!!!!! Do prześmiewców(większość to chyba dzieci)zza miedzy uważajcie bo się posikacie z radości a jakie będą dalsze losy MOJEGO ŁKS-u nie wasza sprawa.JA ZAWSZE BYŁEM JESTEM I POZOSTANĘ EŁKAESIAKIEM! Odpowiedz Link Zgłoś
mr_reaper Re: To raczej koniec nadziei ŁKS-u 06.07.09, 21:49 A ja zawsze pozostanę Widzewiakiem, ale jak czytam niektóre wpisy kolegów po szalu, to jest mi wstyd. Masz rację, dzieci. Dzieci, które nie zdają sobie sprawy, że na 60% Widzew też wyląduje w I lidze. Wtedy im będzie łyso, ala teraz się napinają. POzdro dla normalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewiatan137 Re: To raczej koniec nadziei ŁKS-u IP: *.toya.net.pl 06.07.09, 23:07 Jako kibicowi Widzewa nie bedzie mi lyso bo kare trzeba poniesc.Tylko widzisz my po roku wrocimy do ex a ich nie bedzie.Najswierzsza wiadomosc Lks nieprzystapi do rozgrywek pierwszej ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poziom Re: To raczej koniec nadziei ŁKS-u IP: *.toya.net.pl 06.07.09, 20:41 po pierwsze: czy Ty aby nie nazywasz się Lato:)? bo gadasz jak potłuczony. Kto powiedział, że ŁKS jest niewypłacalny? chodziło o zbyt późne dostarczenie wymaganych dokumentów. Gdyby chodziło o 'wypłacalność' to jeszcze co najmniej 4 kluby nie powinny grać w Eklasie. po drugie: Ty chcesz ligi najlepszych zespołów, czy tych, które mają kasę?? wolisz kwadratowo grające arkę czy craxę? Bo my zajęliśmy 7. miejsce i graliśmy znacznie lepiej niż te dwa twory. po trzecie: uważasz, że w innych ligach tak po prostu 'uwala' się kluby, czy im pomaga? zresztą, nawet jeśli się uwala to: patrz pkt 1 po czwarte: generalnie najbardziej d.py dali nasi działacze, choć szopka pzpn-u też niczego sobie. walić ich wszystkich. Póki istnieje godzina 19:08, póty będzie istniał ŁKS :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yosemitesam Re: To raczej koniec nadziei ŁKS-u IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.09, 21:21 > po drugie: Ty chcesz ligi najlepszych zespołów, czy tych, które mają > kasę?? wolisz kwadratowo grające arkę czy craxę? Bo my zajęliśmy 7. > miejsce i graliśmy znacznie lepiej niż te dwa twory. Czy graliście lepiej? Cóż, bardzo dyskusyjny osąd - otóż między 7 a 16, ostatnim zespołem było zaledwie 6 punktów różnicy. Jest to kwestia 3-4 opłaconych/nieświadomych pomyłek sędziowskich na korzyść/niekorzyść np. ŁKS-u czy Cracovii (tak na marginesie - 4:3 z Craxą to był niezły przekręt). Albo prościej: to raptem 2 kupione mecze więcej, 2 na 30. Wszystkie te kluby grały niemal jednakową padakę i każdy z nich miałby kłopoty z utrzymaniem nawet w lidze cypryjskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poziom Re: To raczej koniec nadziei ŁKS-u IP: *.toya.net.pl 06.07.09, 22:07 ubawiłem się setnie :)hahahahahahahaha. O czym Ty piszesz? Byłeś na meczu z Craxą? Bo ja byłem. Ale niech Ci będzie, przekręt. No to połowa spotkań w rundzie była ustawiona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek To raczej koniec nadziei ŁKS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 20:46 Jesteście wszyscy beznadziejni. Wyzywacie się nawzajem, a leśnym dziadkom właśnie o to chodzi. Bo tam gdzie zgody nie ma , łatwiej "panować" i lody kręcić można. Czy wy wszyscy myśleć czasem potraficie. Wyobraźcie sobie taką sytuację gdy zjednoczeni kibice z całego kraju jasno wyrażają swoją dezaprobatę w PZPN-ie!!! Ale Oni was się nie boją , bo doskonale wiedzą że stać was jedynie na okrzyk "J..ać PZPN". A ja się pytam dlaczego np. kibice nie mają prawa głosu na walnym, dlaczego nie mają swoich przedstawicieli w Związku? Dlaczego dwie ostatnie drużyny nie spadają obligatoryjnie, automatycznie.Nie może być tak że drużyna spadkowa pozostaje w lidze, bo ktoś inny dostał sraczki lub czkawki. Ludzie przecież to jest paranoja. Spadają i koniec tematu. A jeżeli komuś faktycznie przytrafi się biegunka, to wtedy awansuje 3 drużyna z I ligi. W innym wypadku zawsze będzie podstawa do przekrętów. Brońcie się ŁKS-acy , bo inaczej to ograbią was te hieny ze słusznie zarobionych pieniędzy w sezonie(7 miejsce),i ciężko wam będzie utrzymać w lidze i wrócić do ekstraklasy. Szanujcie się ludzie wzajemnie i nie pozwólcie, aby kiwali was stare przekrętasy!!! Pozdrawiam całą normalną Łódż. Normalny Kielce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek kalinowski Re: To raczej koniec nadziei ŁKS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 21:40 zgadzam się w 100% KIBIC ŁKS FOREVER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luke Re: To raczej koniec nadziei ŁKS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 15:22 @A ja się pytam dlaczego np. kibice nie mają prawa głosu na walnym, dlaczego nie mają swoich przedstawicieli w Związku? Bo kibice nie są członkami PZPN. Potrafią wykrzyczeć byle "jeb... PZPN", ale żeby wstąpić w struktury drogą oficjalną (może wstąpić każdy, PZPN nie może nikogo odrzucić), płacić co roku składkę członkowską 40 złotych to już dla kibica polskiej piłki jest nieosiągalne. Twoje pytanie tylko podtrzymuje tezę, że kibice w Polsce nie mają pojęcia o funkcjonowaniu piłki i dlatego nie potrafią na nią wpłynąć. Bo gdyby jeden z drugim złożyli deklarację członka PZPN, wyrobili legitymacje, objęli jakieś funkcje (na początek zawsze zaczyna się od najniższego szczebla), płacili składkę roczną - to mieliby wpływ na piłkę. A tak mogą jedynie narzekać i nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matrix1910 To raczej koniec nadziei ŁKS-u IP: *.Red-217-125-196.dynamicIP.rima-tde.net 06.07.09, 20:48 uuuuu ale mi was szkoda... To oczywiście żart ;) Nareszcie jesteście gdzie wasze miejsce. TYLKO WIDZEW RTS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: To raczej koniec nadziei ŁKS-u IP: *.itfutura.com 06.07.09, 21:19 w I lidze Odpowiedz Link Zgłoś
maz-46 To raczej koniec nadziei ŁKS-u 06.07.09, 20:49 No i odbędą się derby Łodzi! Co prawda tylko w 1 lidze, ale zawsze to derby. ŁKS nie ma już szans na jakąkolwiek zmianę decyzji w sprawie licencji. Nie wiem jaka naprawdę jest sytuacja finansowa spółki, ale jeśli chodzi o stadion to nie spełnia on nawet 1 ligowych norm. Jakże przygnębiające wrażenie robi ta obskurna trybuna, gdy wychodzi się obok z pięknej nowoczesnej hali... Jeśli chodzi o Widzew, to też będzie musiał niestety odcierpieć karę za zaległe grzechy i wyrok TA przy PKOl nic w tej kwestii nie zmieni. No cóż, spuszczono oba Łódzkie kluby, trochę w tym przypadku, ale to bardzo przykre, jeden zajmuje 7 m-ce w lidze i spada, drugi w pięknym stylu wywalcza awans i też spada. Jakby się ktoś uwziął na Łódzki futbol, jakby ktoś chciał się zemścić za jakieś nieznane sprawki i z wielką zajadłością i nieprzejednaniem tępił Łódź z piłkarskiej mapy Polski. Co na to pan Potok i jego ŁOZPN? Czyżby nic już nie znaczył w PZPN?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Ekstraklas: To raczej koniec nadziei ŁKS-u IP: *.cust.tele2.pl 06.07.09, 21:27 Szkoda ŁKSu Szkoda derbów Szkoda dla Łodzi Szkoda dla polskiej piłki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katastrofa Ekstraklas: To raczej koniec nadziei ŁKS-u IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.09, 21:40 Jasne, gdzie byli nasi wspaniali parlamentarzysci? Tylko drzewiecki i kwiatkowski interesowali się sprawą , a pozostali niby fani łódzkiego sportu nawet nie stworzyli pozorow. Potem dziwimy się ze liga jest gdzie indziej. Tam wszyscy bronią swoich klubów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek kalinowski Ekstraklas: To raczej koniec nadziei ŁKS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 21:52 POKAZAŁ PZPN JAK MOŻNA ZNISZCZYĆ PONAD STU LETNI KLUB,JEGO TRADYCJE,OSIĄGNIĘCIA I HISTORIĘ(TAKŻE MIASTA ŁODZI) ALE NIECH SIĘ NIE CIESZĄ CI KTÓRZY SĄ PRZECIWKO NAM,NIGDY SIĘ NIE PODDAMY JESZCZE O NAS USŁYSZYCIE WRÓCIMY NA NALEŻNE NAM MIEJSCE PŁYNIE W NASZYCH ŻYŁACH I SERCACH BIAŁO-CZERWONO-BIAŁA KREW TO JEST NASZE MIASTO TO JEST NASZ KLUB TO JEST NASZA MIŁOŚC ŁKS ŁÓDŹ!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TS Wisła Re: Ekstraklas: To raczej koniec nadziei ŁKS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 15:30 Twój klub zniszczyli Twoi śmieszni działacze, którzy biorą się za piłkę, a nawet statutu nie znają, nie potrafią dotrzymywać terminów itp. Jakby złożyli dokumenty w terminie to ŁKS grałby pewnie warunkowo w ekstraklasie, ale Ci fachowcy nawet tego nie potrafili zrobić. Nie jestem zwolennikiem PZPNu ale uważam, że w tym wypadku winę ponoszą tylko i wyłącznie działacze ŁKSu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS Radogoszcz Re: Ekstraklas: To nie konieci ŁKS-u IP: *.toya.net.pl 07.07.09, 16:37 ŁKS dostał licencje Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś