xda 19.07.09, 12:40 Czy Wyzsza Szkola Kupiecka w Lodzi sie zamyka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LoMe Re: Kupiecka IP: 212.51.205.* 20.07.09, 07:48 Skąd te wieści?? Jeśli to prawda to nastapi wielka radość w moim sercu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XDA Re: Kupiecka IP: *.brnt.cable.ntl.com 20.07.09, 09:07 Strona www nie dziala, pracownicy nie otrzymali pensji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukascube Re: Kupiecka IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.07.09, 00:39 czyli nic nowego z tymi pensjami. oni zadko kiedy placa wykladowca. niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LoMe Re: Kupiecka IP: 212.51.205.* 21.07.09, 08:20 nie wspominając o pracownikach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukas Re: Kupiecka IP: *.lodz.dialog.net.pl 21.07.09, 11:38 Wchodze i strona Kupieckiej działa.Nie wiem w czym problem i skąd te spekulacje.Jak zwykle ktos musi mieszać(chyba dla hecy).Jestem studentem zarządzania i nie wiem czy wykładowcy dostają pieniądze czy nie ale są w porządku i nic złego powiedzieć na nich nie moge(no może z jednym wyjątkiem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LoMe Re: Kupiecka IP: 212.51.205.* 21.07.09, 14:02 Dzień w którym skończyły się moje kontakty z tą instytucją był jednym z najszczęśliwszych w moim życiu. Jako student nie wiesz o wszystkim - tak więc żyj dalej w nieświadomości:) Multum pracowników pouciekało z tej instytucji rok - dwa, trzy lata temu. Życzę powodzenia w pobieraniu nauki w tejże Szkole:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XDA Re: Kupiecka IP: *.brnt.cable.ntl.com 21.07.09, 19:17 Tak jak jej wlasciciel... ktory karze sie nazywac per Prezydent ;-) miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,3257910.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LoMe Re: Kupiecka IP: *.smrw.lodz.pl 21.07.09, 23:30 Och Sławomir - te maniery i megalomania:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukas Re: Kupiecka IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.07.09, 15:18 LoMe! Jesteś absolwentem czy wykładowcą?Dzieki za życzenia pomyślności dla mnie.Mam nadzieje,że szczere.Tak jak napisałem na razie jest nieżle jeśli chodzi o studiowanie.Tylko parking mogłby być lepszy.A co do właściciela to mnie nie wzrusza.Nie mam z nim kontaktu więc rybka. Niektórych wykładowców widzę od 2 lat-tych samych jak zasuwają po korytarzach to na szczęście nie wszyscy dali w długą tak jak piszesz(mówie o zarządzaniu bo na innych kierunkach to nie mam wiedzy).A zresztą teraz wakacje więc luzik!Za rok kończe studia to wtedy zrobie podsumowanie i może bedę miał okazje podzielić się z tobą wrażeniami na mecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LoMe Re: Kupiecka IP: 212.51.205.* 23.07.09, 09:05 Szczere, szczere. O instytucji zdania nie zmienię bo zbyt ją poznałem. Tam co persona to większa "indywidualność" :) Odpowiedz Link Zgłoś