19.07.09, 12:40
Czy Wyzsza Szkola Kupiecka w Lodzi sie zamyka?
Obserwuj wątek
    • Gość: LoMe Re: Kupiecka IP: 212.51.205.* 20.07.09, 07:48
      Skąd te wieści?? Jeśli to prawda to nastapi wielka radość w moim
      sercu.
      • Gość: XDA Re: Kupiecka IP: *.brnt.cable.ntl.com 20.07.09, 09:07
        Strona www nie dziala, pracownicy nie otrzymali pensji...
        • Gość: lukascube Re: Kupiecka IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.07.09, 00:39
          czyli nic nowego z tymi pensjami. oni zadko kiedy placa wykladowca.
          niestety
          • Gość: LoMe Re: Kupiecka IP: 212.51.205.* 21.07.09, 08:20
            nie wspominając o pracownikach.
            • Gość: Lukas Re: Kupiecka IP: *.lodz.dialog.net.pl 21.07.09, 11:38
              Wchodze i strona Kupieckiej działa.Nie wiem w czym problem i skąd te spekulacje.Jak zwykle ktos musi mieszać(chyba dla hecy).Jestem studentem zarządzania i nie wiem czy wykładowcy dostają pieniądze czy nie ale są w porządku i nic złego powiedzieć na nich nie moge(no może z jednym wyjątkiem).
              • Gość: LoMe Re: Kupiecka IP: 212.51.205.* 21.07.09, 14:02
                Dzień w którym skończyły się moje kontakty z tą instytucją był
                jednym z najszczęśliwszych w moim życiu. Jako student nie wiesz o
                wszystkim - tak więc żyj dalej w nieświadomości:)
                Multum pracowników pouciekało z tej instytucji rok - dwa, trzy lata
                temu. Życzę powodzenia w pobieraniu nauki w tejże Szkole:)
                • Gość: XDA Re: Kupiecka IP: *.brnt.cable.ntl.com 21.07.09, 19:17
                  Tak jak jej wlasciciel... ktory karze sie nazywac per Prezydent ;-)
                  miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,3257910.html
                  • Gość: LoMe Re: Kupiecka IP: *.smrw.lodz.pl 21.07.09, 23:30
                    Och Sławomir - te maniery i megalomania:)
                • Gość: Lukas Re: Kupiecka IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.07.09, 15:18
                  LoMe! Jesteś absolwentem czy wykładowcą?Dzieki za życzenia pomyślności dla
                  mnie.Mam nadzieje,że szczere.Tak jak napisałem na razie jest nieżle jeśli chodzi
                  o studiowanie.Tylko parking mogłby być lepszy.A co do właściciela to mnie nie
                  wzrusza.Nie mam z nim kontaktu więc rybka. Niektórych wykładowców widzę od 2
                  lat-tych samych jak zasuwają po korytarzach to na szczęście nie wszyscy dali w
                  długą tak jak piszesz(mówie o zarządzaniu bo na innych kierunkach to nie mam
                  wiedzy).A zresztą teraz wakacje więc luzik!Za rok kończe studia to wtedy zrobie
                  podsumowanie i może bedę miał okazje podzielić się z tobą wrażeniami na mecie.
                  • Gość: LoMe Re: Kupiecka IP: 212.51.205.* 23.07.09, 09:05
                    Szczere, szczere. O instytucji zdania nie zmienię bo zbyt ją
                    poznałem. Tam co persona to większa "indywidualność" :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka