Dodaj do ulubionych

Żegnajcie

22.09.06, 11:05
Przykro mi,że obojętnie co napiszę i co zrobię jest żle odbierane. Chcę
podziękować wszystkim,którzy bardzo mi pomogli jest tych osób wiele ale
przedewszystkim Lea, Basia_31,Luxfera,Niepytana,Micrea,Malgog,Ashka,Gaga,
Kaisa_dronka,Marta_bjornedalen i wiele innych wspaniałych osób. Nie kłamałam
co do swojej trudnej sytuacja,bo na to dowody były przedstawione. Z rakiem
trzustki wpadłam za szybko w panikę,ale na zapalenie choruję jak i na inne
choroby.Nie raz proponowałam,żeby oprócz basi_31 i Kaalingaty odwiedziły mnie
inne osoby,które tak mnie oczernają niestety żadna z Was tego nie zrobiła.
Tylko wiecznie czegoś szukacie. Z wielu rad danych tu na forum skorzystałam.
Za co też bardzo Wam dziękuję. Chciałam się z Wami pożegnać,bo nie ma
sensu,żebym tu nadal była jak nikt mnie nie chce.Tymbardziej,że nie pozwolę
na to,żeby moje dzieci były obrażane i wyzywane od Debili. Jeszcze raz
wszystkim dziękuję i Żegnam.Napewno już o mnie nie usłyszycie.Pozdrawiam.Ela
Obserwuj wątek
    • daria_nowak Re: Żegnajcie 22.09.06, 11:17
      Żegnaj.
      Teraz będziesz jako E_lizka76? czy może 76_liza? czy jeszcze inaczej?
      • chloe30 Re: Żegnajcie 22.09.06, 11:18
        Tylko jaki adres poda????
        Lizka ty to dobrze przemyśl tongue_outPP
    • magdalena883 Re: Żegnajcie 22.09.06, 11:46
      dziewczyny zastanowcie sie czy niemacie innej pracy tylko oczernianie ludzi
      • chloe30 Magdaleno 22.09.06, 11:50
        Wyszukiwarka przy twoim nicko pokazuje 0 (słownie - zero) postów.
        Założyłaś nicka na okoliczność napisania o niemaniu przez nas pracy???
        Że też ci się chciało.
        • olinek12 Re: Magdaleno 22.09.06, 12:19
          ale jestescie dziewczyny beznadziejne nic dodac nic ujac zwykl prostaczki
          Lizka a Ty sie nie przejmuj sa ludzie i ludziska ...
          pozdrawiam Cie serdecznie glowa do gorysmile)))
          • operka76 pa,pa 22.09.06, 12:33
            podrzucę ci kilka rad:
            zalanie mieszkania (w Opolu często rzeka wylewa no nie)
            zgubiłaś portfel z całym zasiłkiem i reklamówkę z lekami
            dzieci mają w szkole uroczystość a ty właśnie oddałaś białe bluzki
            wyłączyli gaz w całej dzielnicy więc prosisz o mikrofalę i czajnik elektryczny
            zepsuł ci się komp a to narzędzie do pracy bo dzięki niemu składasz długopisy

Dlaczego zawsze błagasz,prosisz a nigdy nie odpowiadasz na maile o zamianie?
            Pa,pa i nie będę za tobą płakać.
        • mircea do chloe30 22.09.06, 13:21
          W przypadku twojego nicka wyszukiwarka na tym forum pokazuje za to 8 (słownie:
          osiem) postów i żaden z nich nie dotyczy pomocy komukolwiek. Wychodzi więc w
          sumie na to samo - zarejestrowałaś się tylko po to, by czynić idiotyczne komentarze.

Aż zacytuję: "Że też ci się chciało".
          • mircea do pozostałych krytykantek 22.09.06, 13:25
            Powyższy post dotyczy także aktywności pozostałych pań: zarówno operka76, jak i
            daria_nowak nie mają się czym pochwalić na tym forum oprócz pyskówek, więc może
            po prostu najwyższy czas powiedzieć: tym paniom już dziękujemy??
            • daria_nowak dla scisłości 22.09.06, 16:08
              Nie muszę się przed Tobą chwalić. To po pierwsze. Po drugie nic Ci do tego komu
              pomagam - tak dla ścisłości, nawet pomagając nie mam obowiązku komentować
              posta. Po kolejne - swego czasu chciałam pomóc pewnej dziewczynie i do dziś
              jestem wdzięczna komentatorcze, która opisała (zresztą panna, której pomóc
              chciałam - potwierdziła), ze załatwiła jej pracę w sklepie (1200 zł), ale panna
              woli siedzieć w domu i wyciągać rękę. To wolny kraj, miło mi ze dziękujesz, ale
              niestety zabronić mi nie możesz. Lizkę z jej kłamliwymi opowieściami będę tępić
              jak karaluchy. Nawet, jeśli poprosisz mnie bardzo.
              • sophy.r Re: dla scisłości 22.09.06, 21:09
                czy to jest cały czas forum POMOCNE EMAMY???
                może trzeba nazwę forum zmienić, bo POMOCNE chyba w dobijaniu...
          • chloe30 Re: do chloe30 22.09.06, 13:26
            Ale ja nie piszę o tym forum tylko o całym Mircea.
            Nie pomagam tutaj - i co z tego?
            A chce mi się dyskutować z Lizką od czasów marcowego watku, w którym czynnie
            brałas udział i zgłaszałaś wątpliości co do jej uczciwości - Ty zmieniłas
            zdanie - ja nie - wolny kraj.
            Chce mi się.

PS: nie zarejestrowałam się tylko po to - w swoim forumowym żywocie popełniłam
            blisko 10 000 postów <rotfl>
            • mircea Re: do chloe30 23.09.06, 18:25
              Chloe, to, że nie pomagasz tutaj, natomiast pojawiasz się tylko w charakterze
              prowodyrek aferalnych, oznacza dla mnie jedno: bana.
              I nie interesuje mnie twoja aktywność na innych forach, możesz się udzielać np.
              na forum dla wrednych i pyskatych i tam sobie nabijać posty. Dla mnie liczy się
              to, że NA TYM FORUM nie zrobiłaś niczego, co by ciebie uprawniało do
              jakichkolwiek krytycznych uwag pod czyimkolwiek adresem.
              I wcale nie o Lizkę tutaj chodzi, ale o to, że pojawiasz się nie wiadomo skąd
              tylko po to, by napluć na kogoś. Nie bronię wcale Lizki, jedynie wkurza mnie
              takie chamskie zachowanie i nie zamierzam przechodzić nad tym do porządku dziennego.

To samo dotyczy darii_nowak i pozostałych krytykantek. Same sobie wystawiacie
              świadectwo.
              I nie zamierzam tutaj nikogo PROSIĆ o kulturalne zachowanie ani opuszczenie
              forum. Nie zniżam się do takiego poziomu. Od załatwiania takich spraw jest
              moderator.
              • daria_nowak Re: do chloe30 24.09.06, 00:07
                Szczera informacja na temat wyłudzaczy nie jest krytykanctwem, a jedynie
                stwierdzeniem faktu. Nie brakuje potrzebujacych, kazdy pomaga jak chce, ale
                warto wiedziec cos o proszacym. I nie zgadzam sie z Twoją oceną. Lizka wystawia
                sobie świadectwo. Zatem uwazasz, ze lepiej nic nei wiedzieć i dawac się naciąć.
                Ciekawy punkt widzenia.
                • mamawar Re: do chloe30 24.09.06, 09:55
                  co za wścibskie babska. Skoro ma taką potrzebę proszenia to wam nic do tego. Od
                  tego jest forum, załóżcie sobie swoje forum i ją zablokujcie, nie będziecie
                  musiały tak przeżywac, pieniaczki jedne.
                  • daria_nowak Re: do chloe30 24.09.06, 11:54
                    Nie no super, gratuluję takiego światopoglądu. Normalnie myślący ludzie wolą
                    wiedzieć, ze mają doczynienia z wyłudzaczem grającym na emocjach. Ale jesli
                    lepiej jest byc ciemnym jak tabaka w rogu, to przecież zakazu nie ma. Jakoś
                    tylko trudno to szanować... Bo głupota nie da się szanować. Zamiast pomóc komuś
                    kto tego potrzebuje lepiej jest dac sie nabierać... Jasne. Aż się uśmiałam...
                    • isabelka20 Re: do chloe30 24.09.06, 15:21
                      Nie bede komentowac zachowania lizki i tego jaka jest, nie pomagam jej bo
                      uwazam ze cos tu nie gra. Ale posta z pozegnianiem widzialam juz niejednego od
                      niej i zawsze za jakis czas powracala z postem "Pomozcie" "blagam" itp. Takze
                      nie ma co sie zegnac bo niedlugo bedziecie sie witac ponownie
                      Pozdrawiam
                      iza mama oliwki
    • ajlii od moderatora 24.09.06, 15:47
      Kłótnie proszę prowadzić na priv. Forum służy do innych celów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka