Gość: gosc IP: 81.168.185.* 27.07.09, 21:17 My sie grypy nie boimy...... Nie wiem dlaczego Anglia, Francja i inne "zacofane" kraje boja sie jak pioruna dawniej na wsiach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xx Świńska grypa: pacjentów przybywa IP: *.toya.net.pl 27.07.09, 22:29 jak to mozliwe PANIE REDAKTORZE ZE W REGIONIE JEST 8 PRYPADKOW - JAK PAN NAPISAL POD KONIEC ARTYKULU..A W SAMEJ LODZI 9 - JAK PISZE PAN W PIERWSZYCH ZDANIACH ????? ILU CHORYCH JEST W LODZI....TE 9 TO WSZYSCY CHORZY W NASZYM MIESCIE CZY 9 + POPRZEDNIE 3 ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Świńska grypa: pacjentów przybywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 23:30 Nie ma przypadków choroby bo nikt sie nie bada. Który lekarz pierwszego kontaktu zleci na "swój" koszt badanie jak kosztuje ono 350 zeta. Myślę, że chorych jest wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
zbylbyt Świńska grypa: pacjentów przybywa 28.07.09, 07:52 Świńska grypa na pewno jest poważną chorobą, ale wiecej zła czyni wokól niej ten histeryczny szum w prasie radiu czy telewizji. I nie tylko w polskich madiach. Jest to "towar", który się dobrze sprzedaje.Wpływa na miejsce w rankingach ogladalności czy sprzedanych gazet. TO TAKI W OSTATNIM CZASIE NEWS NA TOPIE zbylbyt@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pr0fes0r Re: Świńska grypa: pacjentów przybywa 28.07.09, 13:31 zbylbyt napisał: > Świńska grypa na pewno jest poważną chorobą, ale wiecej zła czyni > wokól niej ten histeryczny szum w prasie radiu czy telewizji. I nie > tylko w polskich madiach. Jest to "towar", który się dobrze > sprzedaje.Wpływa na miejsce w rankingach ogladalności czy > sprzedanych gazet. TO TAKI W OSTATNIM CZASIE NEWS NA TOPIE > zbylbyt@o2.pl Gdzie Ty widzisz histeryczny szum? Z mediów idzie jeden, skoordynowany przekaz - choroba ma łagodny przebieg, nie ma powodów do paniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewangielista Świńska grypa: pacjentów przybywa IP: *.ip.netia.com.pl 28.07.09, 08:50 Kaczyńscy są zdrowi, Bogu i Benedyktowi dzięki. Oni nas obronią. Zwyciężyli komuchów. Pokonują tych od Tuska. Grypa też polegnie. Odpowiedz Link Zgłoś