Gość: Bart IP: *.tpnets.com 24.12.03, 14:07 Jak napisał Express Il. po Pabianicach będzie się można przejechać gimbusem. Ponoć ma też być jakiś zabytkowy tramwaj. Kto to wszystko zrozumie. Może chodziło o to samo? Wesoły Świąd i Szczęśliwe Gwizdki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: STUDI Re: 1 stycznia z gimbusem IP: *.prokom.pl 24.12.03, 14:23 Juz raz byl ten gimbus ze swita oficjeli. A i pewnie dla nich gimbus to to samo co zabytkowy tramwaj. Czo sie dziwic jak ****** sa u wladzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mch Re: 1 stycznia z gimbusem IP: *.lodz.dialog.net.pl 24.12.03, 14:37 Wg EI gimbus to też zabytkowy tramwaj, dlatego sądzę, że to o niego chodziło. Obym się mylił, bo mam jeszcze kilka klatek na drugim filmie z parady i właśnie zastanawiam się na co by tu je zużyć... Może "enki" by tak pojechały... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STUDI Re: 1 stycznia z gimbusem IP: *.prokom.pl 24.12.03, 14:50 Kiedys mial zawitac zabytkowy tramwaj w PAbianicach. Pojechal zwykly 805BN i robial za juz zlikwidowana linie 41 bis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mch Re: 1 stycznia z gimbusem IP: *.lodz.dialog.net.pl 24.12.03, 14:55 No wiesz, to już konstrukcja wiekowa. ;) Ale by zrobili frajdę, gdyby pierwszym tramwajem na linii 11 w dniu 1 stycznia był skład 337 + 644... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: 1 stycznia z gimbusem IP: *.tpnets.com 24.12.03, 15:00 owszem, enki w Pabianicach to byłby jubel niesamowity. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STUDI 5 lat od liwkidacji 41 bis IP: *.prokom.pl 24.12.03, 15:06 Fajna okazja no nie? Mi sie marzy aby 41 bis wrocila. Bo w cetrum miasta jedynie tramwaj wozi ludzi. I jest nie raz wypchany po brzegi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STUDI Re: 1 stycznia z gimbusem IP: *.prokom.pl 24.12.03, 15:01 Nie sadze, malo kto zauwazy ze takowy tam pojedzie. A tu pewnie bedzie chodzic o to zeby z wielka pompa powiedziec jak tanio bedzie mozna jezdzic do Lodzi 11'tka. Raz na poczatku grudnia juz byli. A ze po sylwestrze kac, i glowa ciezka wiec przed poludniem bedzie pusto ... Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: 1 stycznia z gimbusem 24.12.03, 15:16 No, napisano, że o 13, więc już głowa może będzie lżejsza. ;) A wiecie, że jakieś mam przeczucie, że MPK może będzie się chciało pochwalić błyszczącym Lilpopem... No, ale nie zapeszajmy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STUDI Re: 1 stycznia z gimbusem IP: *.prokom.pl 24.12.03, 15:23 I go od razu wykonczyc na tych uskokach i ubytkach. Toz to celowy sabotaz ..... Proponuje duzo gwozdzi pod kola trambusa. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: 1 stycznia z gimbusem 24.12.03, 15:27 Wystarczy, że dokonano sabotażu na Herbrandzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STUDI Re: 1 stycznia z gimbusem IP: *.prokom.pl 24.12.03, 15:28 Czas na rewanz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: 1 stycznia z gimbusem IP: *.p.lodz.pl 24.12.03, 17:20 > A wiecie, że jakieś mam przeczucie, że MPK może będzie się chciało pochwalić > błyszczącym Lilpopem... Ktory nigdy tam nie jezdzil zreszta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STUDI Re: Flip - miałem dobre przeczucie IP: *.prokom.pl 02.01.04, 11:57 eheś..... Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: 1 stycznia z gimbusem 24.12.03, 15:13 Gość portalu: mch napisał(a): > Wg EI gimbus to też zabytkowy tramwaj, dlatego sądzę, że to o niego chodziło. Zwracam honor, bo czytałem artykuł i wyraźnie napisano o trambusie i prawdziwym tramwaju. Oby tylko nie była to kaczka dziennikarska... Trzeba będzie ponapastować MPK, żeby coś więcej zdradzili. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STUDI Re: 1 stycznia z gimbusem IP: *.prokom.pl 24.12.03, 15:19 Ja chcialbym wiedzec jaki bedzie rozklad 41 w sylwestra i ktorej godzinie pojawi sie w Pabianicach pierwsza 11-tka. (rano do Pabianic zasuwal zielony Zuk z napisem MPK). Odpowiedz Link Zgłoś