Gość: ja IP: *.net / *.net 21.09.04, 21:36 jest mi źle!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fnoll Re: ... mać! 21.09.04, 21:41 o! to już masz niezły początek! jak byś chciał/chciała go rozwinąć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grip Re: ... mać! IP: *.petrus.com.pl 21.09.04, 22:04 mi tez "co nas nie zlamie, to nas wzmocni" prubuje w to wierzyc Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: ... mać! 21.09.04, 22:22 No ale jest ci jakos delikatnie źle. Bo tylko samo "...mać" Może trzeba upuścić trochę pary, może co źle bo nie pozwalasz sobie na wyrażanie prawdziwych uczuć w całej ich rozciągłości?? Dlaczego ci źle?? Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: ... mać! 21.09.04, 22:25 może skończyła się benzyna do piły motorowej... Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: ... mać! 21.09.04, 22:37 fnoll napisał: > może skończyła się benzyna do piły motorowej... Fnollu jak ty mnie umiesz rozśmieszyć! "Opowieści z krypty" mi się przypomniały. Czarny humor czasem to najlepszy humor. No może wisielczy go przebije..hehe.. Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: ... mać! 21.09.04, 22:44 ciekawe, skąd wzięła się nazwa "wisielczy humor"... nie znam żadnego kawału o wisielcu Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: ... mać! 21.09.04, 22:58 fnoll napisał: > ciekawe, skąd wzięła się nazwa "wisielczy humor"... nie znam żadnego kawału o > wisielcu ŻARTUJESZ?! A ten: - Jasiu, nie bujaj wujka, nie po to sie powiesił!! :P Odpowiedz Link Zgłoś
sorocco Re: ... mać! 21.09.04, 22:27 Ciesz się,że nie masz gorzej. Bo to gorzej może nadejść, w każdej chwili. Odpowiedz Link Zgłoś