Gość: :) Re: Jakie LO najlepsze przed AMP w Poznaniu?(biol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 23:23 wykładowcy na AM mówią że najlepsza szkoła życia to 3 LO :P ale tu chodzi o strone zamęczania psychicznego :P ale tak na serio to polecam Paderka :) świetna biola i wszystko fajne Odpowiedz Link Zgłoś
karolinucha29 Re: Jakie LO najlepsze przed AMP w Poznaniu?(biol 05.11.06, 17:31 a VIII LO?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Jakie LO najlepsze przed AMP w Poznaniu?(biol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 20:35 ale w VIII jest beznadziejny plan a 3 LO na serio tylko tam krzyczą na ucznów, idź do paderka do dostaniesz ekstra 3 lata :D Odpowiedz Link Zgłoś
karolinucha29 Re: Jakie LO najlepsze przed AMP w Poznaniu?(biol 06.11.06, 21:56 dzieki. mam nadzieje ze sie dostane no i ze tak jak mowisz beda ekstra 3 lata:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t. VIII LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 15:11 Beznadziejny plan masz tylko w 1 klasie od września do maja i tylko dlatego, że połowa lekcji fizyki, biologii i chemi jest prowadzona w grupach, niezależnie od profilu klasy (jest to na prawdę bardzo przydatne). Ale od tego naboru będzie normalny plan lekcji także w I klasie, ponieważ zmniejszyli ilośc klas. Polecam biol-chemy w 8LO - E z angielskim i francuskim, F1 z angielskim i niemieckim oraz F1 z niemieckim i angielskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zal.pl Re: Jakie LO najlepsze przed AMP w Poznaniu?(biol IP: *.pub.sarocom.net 28.11.06, 20:23 Zdecydowanie 6 LO Poznan, Potezny poziom chemii i biologii jezeli trafisz na prof. Sterczale od Biologii, i na prof. Zielniewicza od chemii, to przy odrobinie Twojej pracy z pewnoscia dostaniesz sie na AM bez problemu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Jakie LO najlepsze przed AMP w Poznaniu?(biol IP: 150.254.153.* 30.11.06, 10:14 A jak w tym kontekście wygląda Liceum Marii Magdaleny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Jakie LO najlepsze przed AMP w Poznaniu?(biol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 23:56 ja na biol-chem w MM nie narzekałam:) Ci, co chcięli się dostać na medyczną się dostali i nie mają problemów. ale serio- to jak Ci pójdzie nauka zależy w największej mierze od tego na ile się przyłożysz do nauki a nie od nauczycieli. myślę, ze każda z wymienionych szkół jest na porównywalnym poziomie. np gdy ja zdawałam maturę najlepiej biologię zdali uczniowie Marii Magdaleny, a chemię uczniowie VIII LO. wszystko zalezy od Ciebie:) powodzenia życzę Odpowiedz Link Zgłoś
kuku85 Re: Jakie LO najlepsze przed AMP w Poznaniu?(biol 15.12.06, 22:48 w tym kontekscie i w kazdym innym marynka wyglada niezle :) z mojej klasy (ogolna) 1 osoba na lekarskim (nikt wiecej nie zdawal) i chyba 3 na fizjoterapii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Jakie LO najlepsze przed AMP w Poznaniu?(biol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.06, 20:27 a tak mniej wiecej np. k\ jezeli osoby sa na biol-chem to wieksz czesc idze dlatego ze chce isc na medycyne czy na nauki przyrodnicez? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania17 Re: Jakie LO najlepsze przed AMP w Poznaniu?(biol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 20:53 XXII LO w POznaniu na ulicy Starołęckiej świetny nauczyciel od Biologi dużo wymaga ale i dużo daje od siebie. Gwarancja najelpszych studiów na wydziale biol-chem. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_sniegu1 Re: Jakie LO najlepsze przed AMP w Poznaniu?(biol 11.01.07, 15:30 25 Lo najlepsze pod wzgledem bioli i chemi, oczywiście jesli traficie na Panią Małek od biologii i na Panią Bajerską od chemii.Wtedy na AMP dostaniesz się bez problemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jakie LO najlepsze przed AMP w Poznaniu?(biol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 21:46 totalnie bez znaczenia. Przynajmiej tak bylo ze starymi, tradycyjnymi egzaminami na studia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 8 Re: Jakie LO najlepsze przed AMP w Poznaniu?(biol IP: *.icpnet.pl 04.04.07, 20:03 Dzisiejszy ranking prawdę ci powie. Z 8 lo 16 osób na leku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: we Re: Jakie LO najlepsze przed AMP w Poznaniu?(biol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.07, 18:47 XXII LO na Starołęce:Pan Chiciak od biologii świetny i od chemii też jest bardzo dobry nauczyciel!!!!!Polecam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś