xanaka 01.03.06, 16:31 Kto chodził? Kto ma zamiar iść? Jak uczą? Jaka jest szkoła, atmosfera? Nauczyciele? Proszę o wszelkie OPINIE!! :) www.lo11.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
erotyka.poznan Re: OPINIE o XI LO ?? 08.03.06, 15:33 własnie koncze tą szkołe. Moze poziom nie jest jakis bardzo wielki, ale jesli jestes aktywny/a to w zupelnosci wystarcza do zdania matury na wysokim poziomie. Co najwazniejsze, atmosfera w szkole jest swietna, ludzie sa dobrze nastawieni, nie ma zadnej rewii mody jak w wiekszosci szkol, jest luz. nauczyciele ok, niektorzy lepsi niektorzy gorsi. Ogolnie polecam, chociaz bedziesz musiala sama chciec sie uczyc, bo szkola cie wszystkiego sama nie nauczy. -- erotyka.poznan.pl Odpowiedz Link Zgłoś
xanaka Re: OPINIE o XI LO ?? 08.03.06, 17:09 Dziękuję...erotyko (?) ;) Nareszcie ktoś mi odpisał. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani magister Re: OPINIE o XI LO ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 18:59 kończyłam tę szkołę 6 lat temu. Polecam polonistów i historyków... natomiast pewna matematycznka i fizyczka nieźle utruły życie wielu ludziom. Nawet teraz z perspektywy czasu mamy uraz:) (taka refleksja po niedawnym spotkaniu klasowym) Szkołę polecam - mimo wszystko. Jeśli nie trafisz na panią B. od fizyki, nic złego nie może Cie spotkać;) Po maturze, bez kursów dostałam się od razu na studia. Odpowiedz Link Zgłoś
milana Re: OPINIE o XI LO ?? 09.03.26, 20:33 Co z tą panią od matematyki? Bo jak mi nauczyciele nie tlumaczą to czego nie zrozumiem to nie rozumiem matmy a na dla matury mi bardzo zalezy Odpowiedz Link Zgłoś