Dodaj do ulubionych

Szkoła O!mega

31.05.19, 13:43
Czy możecie mi coś powiedzieć o szkole O!mega w Poznaniu? Zwłaszcza o prowadzeniu zajęć w starszych klasach? Jak z atmosferą w szkole, przygotowaniem do egzaminów? Szkoła funkcjonuje już jakiś czas, a trudno znaleźć opinie o niej.
Obserwuj wątek
    • Gość: Anna Re: Szkoła O!mega IP: *.icpnet.pl 23.09.22, 13:57
      Trudno znaleźć opinię, bo wszystkie negatywne opinie na FB czy portalach oceniających edukację nie są akceptowane przez właścicieli szkoły, a ci za tym idzie nie pojawiają się publicznie. Dam fakt niewielkiej ilości pozytywnych komentarzy f powinien dać do myślenia. avatarAmnaTylko nie ta szkoła!!!Córka spędziła w szkole tylko rok, otrzymując ofertę pracy w Poznaniu szukałam dobrej szkoły. Kierując się wynikami edukacyjnymi i kilkoma opiniami wybrałam Omegę. Praca w firmie projektów nie godzin wykładowych, w teorii brzmi dobrze, w praktyce projekt tworzy kilka osób, reszta zostaje zepchnięta do funkcji operatorów techniczny - przepisywanie, naklejanie itp. Kiedy córka z koleżankami zrealizowała projekt, który ich zadaniem lepiej pasował do tematu, analizując go w szerszym aspekcie otrzymałam informację, że działania grupy, pod przewodnictwem córki zakłóciły system pracy przyjętej w szkole. Dzieci rodziców "głośno topiących" zawsze mają rację.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka