Gość: Aksi IP: *.crowley.pl 02.02.05, 14:56 CZy są tu jacyś absolwenci Jedenastki? Odezwijcie się. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sebaw471879 Re: absolwenci XI LO 05.02.05, 14:01 Gość portalu: Aksi napisał(a): > CZy są tu jacyś absolwenci Jedenastki? Odezwijcie się. slucham:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: absolwenci XI LO IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.05, 21:21 sprzed 22 lat Odpowiedz Link Zgłoś
anchesenamon Re: absolwenci XI LO 05.05.05, 15:48 Cześć. Ja jestem absolwentką "jedenastki". To super liceum skończyłam nie aż tak dawno temu - w czerwcu 2004r. :-). Ale nie odwiedzam tej szkoły. Jedyną fajną tam osobą jest p. dyr.; moja wychowawczyni - nauczycielka chemii (Lesia) niestety nie należy do osób, które chętnie się odwiedza. Może i znalazłoby się jeszcze paru nauczycieli, którzy byli całkiem do rzeczy, ale...mam swoje powody, żeby tam nie przyjeżdżać. Może pojawię się na jakimś większym zjeździe absolwentów, za jakieś - bagatelka - 25 lat ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonimus Re: absolwenci XI LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 20:58 jestem tegorocznym absolwentem...... XI LO jest w miare wporzadku..... fajna wiara... nauczyciele (nieliczni) tez wporzo :P no i na maturze mozna łatwo sciagac i nauczyciele podpowidaja:) Odpowiedz Link Zgłoś
anchesenamon Re: absolwenci XI LO 10.05.05, 23:27 Oj tak - podpowiadają :-). Pisemna matura z historii to był niezły cyrk ;-)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lady Choc Ice Re: absolwenci XI LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 01:07 I tak najlepszy jest pewnien nauczyciel,niejaki Krzysztof Ch. pseudonim Haker hehe Odpowiedz Link Zgłoś
anchesenamon Re: absolwenci XI LO 27.06.05, 00:04 Co jest - nie ma więcej absolwentów tego jakże fajnego liceum ;) ? A może nikt się nie chce przyznać, hehe ;) ? Odpowiedz Link Zgłoś
pavlo2804 Re: absolwenci XI LO 08.04.25, 14:51 Właśnie. Ostatnie wpisy są sprzed 20 lat. Czy ktoś tu jeszcze zagląda? Odpowiedzcie! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś