GoĹÄ: Aśka IP: 5.174.20.* 10.04.16, 12:41 Studiuje ktoś z Was w Poznaniu na WSB? jak wrażenia warto się tam wybrać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
santo222 Re: WSB ??? 11.04.16, 20:12 z tego co wiem od moich znajomych to studia trzymają poziom nauczania mają dobrą kadrę wykładowcza jak i ciekawe kierunki także moim zdaniem warto tam się uczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
nestiana Re: WSB ??? 12.04.16, 23:14 Uczelnia sama w sobie bardzo spoko. A na jaki kierunek się wybierasz? Mają kilka bardzo polecanych właśnie związanych od dawna z profilem uczelni. Odpowiedz Link Zgłoś
onlineekspert.wsb Re: WSB ??? 18.04.16, 21:45 Witam! Wszystkich zainteresowanych studiami w naszym poznańskim oddziale zapraszam serdecznie do zapoznania się z pełną oferta dostępnych kierunków oraz specjalizacji. Szczegóły dostępne są na stronie internetowej www.wsb.pl/poznan/kandydaci/studia-i-stopnia/kierunki-i-specjalnosci. Dodam, że zapisując się do 30 kwietnia, można oszczędzić aż 1000zł: na czesnym, które wynosi od 195zł (zamiast 245zł) miesięcznie na pierwszym roku studiów oraz na darmowym wpisowym. Pozdrawiam, Renata Mazur Online Ekspert WSB Studia I stopnia Odpowiedz Link Zgłoś
askamolek Re: WSB ??? 19.04.16, 14:45 Słyszałam co nie co o tej szkole może nie akurat o Poznaniu ale o Gdańsku i koleżanki bardzo sobie chwaliły, wiem że często mają różne promocje na czesnym. Odpowiedz Link Zgłoś
santo222 Re: WSB ??? 21.04.16, 19:47 warto się zastanowić nad kierunkiem Psychologia w biznesie mim zdaniem jest to ciekawy kierunek i przyszłościowy. Odpowiedz Link Zgłoś
kierunekrozwoju.pl Re: WSB ??? 08.05.16, 19:15 Witajcie! Wybór kierunku studiów to z pewnością nie łatwa decyzja. Jednak można ją sobie ułatwić wypełniają test predyspozycji zawodowych. W tym celu zapraszam na stronę kierunekrozwoju.pl, gdzie jest on dostępny. Jego wyniki pomogą wybrać najlepszy kierunek studiów, zgodny m.in. z zainteresowaniami czy indywidualnymi predyspozycjami. Pozdrawiam Przedstawiciel serwisu Kierunek Rozwoju Odpowiedz Link Zgłoś
onlineekspert.wsb Re: WSB ??? 13.05.16, 18:01 Witam! Ceny studiów I stopnia na uczelniach Wyższej Szkoły Bankowej poznasz na naszej stronie internetowej www.wsb.pl/kandydaci/studia-i-stopnia/ceny-studiow. Wspomnę także, że nasza promocja zniżkowa - czesne na pierwszym roku studiów od 195zł oraz 0 zł wpisowego została przedłużona do 31 maja. Zapraszam! Pozdrawiam, Renata Mazur Online Ekspert WSB Studia I stopnia Odpowiedz Link Zgłoś
student007007 Re: WSB ??? 21.06.16, 23:54 Mam informacje świeże i z pierwszej ręki bo od własnego przyjaciela, który studiuje zarządzanie na WSB w Toruniu. Teraz będzie się bronił, bardzo sobie szkołę chwali wykładowcy są fajni, plan studiów dopasujesz pod siebie no, a ocenę sprawdzisz o każdej porze dnia i nocy na wirtualnej platformie. Odpowiedz Link Zgłoś
onlineekspert.wsb Re: WSB ??? 13.07.16, 19:44 Cieszą mnie pozytywne opinie o naszej uczelni w Toruniu. Wspomnę, że nasza promocja zniżkowa nadal obowiązuje. Do 15 lipca można nadal liczyć na darmowe wpisowe oraz obniżone czesne, których ceny zaczynają się już od 195zł miesięcznie (w zależności od wybranego oddziału WSB). Pozdrawiam, Renata Mazur Online Ekspert WSB Studia I stopnia Odpowiedz Link Zgłoś