Dodaj do ulubionych

Świat się kończy, gnojok ggg jako źródło wiedzy

09.05.13, 23:32
1fatum 09.05.13, 22:30 OdpowiedzKontaktowałem się ponownie z Naczelnym DZ i dostrzegam płaszczyznę współpracy. Człowiek jest zainteresowany rzeczowymi kontaktami, bo nasza wiedza wykracza poza tą szkolną. Musimy też brać pod uwagę kim jest odbiorca papierowej wersji. To o czym my piszemy, nie da się puścić do druku. Jednak możemy sami zainicjować niektóre tematy, lub podjąć te interesujące redakcję DZ. Oczywiście edukacja czytelnicza musi następować etapami, bo przedszkolaka nie będziemy edukować seksualnie tak, jak dorosłego chłopa, ale stopniując wiedzę. Najważniejsze, że Naczelny potraktował nas jak ludzi dorosłych i partnerów do dyskusji. Korzyści będą obopólne, bo gazeta może cyklicznie zamieszczać tematy nazywane umownie "drażliwymi". Tematy widziane z naszej strony. My zyskamy dowód istnienia, że to z naszych źródeł GGG były informacje czerpane. Najbardziej zyskają czytelnicy gazety i forum, bo poznają wizerunek widziany z drugiej strony. Najważniejsze, że Naczelnym DZ wydaje się być człowiek, który oprócz mózgu (który wszyscy posiadają) ma rozum i potrafi z niego korzystać. Dalej trzeba tylko czekać. Czas pokaże.
Obserwuj wątek
    • zyga_1 Re: Świat się kończy, gnojok ggg jako źródło wied 09.05.13, 23:33
      forum.gazeta.pl/forum/w,34281,144372961,,Projzba_.html?v=2
      • erka-4 Re: Świat się kończy, gnojok ggg jako źródło wied 10.05.13, 13:46
        zyga_1 napisała:

> forum.gazeta.pl/forum/w,34281,144372961,,Projzba_.html?v=2

fatum napisał:
        Nic w tym dziwnego, że się pojawiają jakieś takie er(k)satz persony, które za nas umrzeć nie chcą, ale nam życie pragną ustawiać. Brudnym paluchem pokazują, kim jesteś. Jeżeli nie Polakiem, to Niemcem. Ich mózgowa pojemność nie jest w stanie objąć prostej prawdy, że Ślązak jest Ślązakiem i nie musi być kimś innym. To, że bliżej mu do Niemiec niż do Polski, to jest skutkiem powojennego (nawet do dziś) traktowania ludzi, którzy nie chcą wadzić nikomu i chcą tylko żyć spokojnie i pracować na swój dobrobyt. Mają swój język (k...a, nie gwarę, tylko język!), kulturę, modlitwy i sposób na życie. Nie włażą nikomu z brudnymi buciorami do chałupy i tego samego oczekują od innych.
        Pragną żyć po swojemu.

...skoro masz swój śląski język,fatumie drogi,to czegóż to na silesiańskim forum piszesz w języku polskim.
        Mam do ciebie prośbę niewielką,mniemam,że nie będziesz miał wielkiej trudności,napisz to co com zacytował powyżej w swoim języku śląskim,a ja dam sąsiadowi swemu śląskiemu czy zrozumie coś z tego,bo onże także jest Ślązakiem,jedynie takim pod opolskim.
        I proszę,nie wkur..aj się bo to żle świadczy o tobie.
        • erka-4 do fatumka... 10.05.13, 13:59
          ...a z ciebie co niby za persona,jakiś graf czy von baron ? ( er(k)satz persony)
          • Gość: janzBezJaj do erki...fatum tego forum IP: *.free.aero2.net.pl 10.05.13, 14:06
            Da da,jom jezd hrabi szczy_do-Niecki,na czasowym erholungu pod Bendzynem na ślunckuz. Piszta kumnie na BERDYCZÓF
            • Gość: Alojz Fatum po slonsku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.13, 14:34
              On po slasku nie zna ani slowa i nawet nie wie gdzie ten Slask jest!
          • kubiss Re: do erki-4 10.05.13, 15:58
            Puki co to tylko ty dajesz im duzo pożywki !
            Dzieki tobie sie nie nudza i nie taplaja sie we własnych odchodach .
            • Gość: rico_srola_hożuf Re: do kubisa... IP: *.free.aero2.net.pl 10.05.13, 16:22
              Nie pochlibjoj mnie,bo twój mniód świencuny wunio jak doooopa kunio, na cołkim forum.
            • Gość: SzlyzjerekBoroczek Re: do erki-4 IP: *.free.aero2.net.pl 10.05.13, 17:46
              Tyż mi se zdo, co erka niypotrzebnie godo z tymi nazhiolami.
              Widza tyż, że szlyzjerstwo postarało se uo byzplatny internet spod znaku aero i se podszywo pod zocne nicki. Charkacie na Polskę psie syny to se kupujcie abonamynt a nie za 20 zuotków bydziecie sroć na Poloków. Skurwhysyny szlyzjerskie.
    • firiduri2 Re: Świat się kończy, gnojok ggg jako źródło wied 11.05.13, 03:25
      To fatumczysko jest popaprańcem, jak i cała reszta gnojaka GGG, który osiągnął spory stopień zdebilenia, co rzeczywiście może budzić zainteresowanie, ale na pewno nie historyków. Oni sami dla siebie są źródłem wiedzy. Uważają siebie za przedstawicieli niezwykłego narodu, który jest pierwszy we wszystkim. Bez trudu potrafią udowodnić, że "uone", jako naród, to już chrzest przyjęli na sto lat przed Chrystusem. W Dzienniku Zachodnim i GW szkriflają pod różnymi nickami, ale zawsze można ich poznać po stylu, chociaż trudno nazwać to stylem, bo taki miewają ludzie o pewnym umysłowym poziomie. Do nich pasuje raczej określenie "modus operandi" odnoszące się do sposobu działania różnych zboczeńców, dziwolągów, złodziei, seryjnych morderców, ku...szonów, itd. Wspomniany tu fatumczyński straszył mnie kiedyś na forum, że dowodzi oddziałem śląskich pedziów, którzy gwałcą na jego rozkaz. Główną cechą modus operandi gnojaka GGG jest charkanie na Polskę i Polaków. Z tej nienawiści nie potrafią skryć swoich naziolskich poglądów, a do czasów faszystowskich to im się oczy świecą z zachwytu.
      Chyba najlepszą metodą reagowania na gnojak GGG wymyślił Pit-Zeolit. Zawsze dedykuje im utwór muzyczny, a wiadomo, muzyka łagodzi obyczaje.
      • erka-4 a ja miałem nadzieję,że... 11.05.13, 06:41
        ... z idioty,głupka czy jakiegoś faszysty da się jeszcze zrobić normalnego człowieka a tyś mnie oświecił i doszedłem do wniosku,że płonne me nadzieje,zatem niechaj się te pseudo slonzoki taplają sami w swym gggnojoku.
        • firiduri2 Re: a ja miałem nadzieję,że... 11.05.13, 10:48
          Erka-4.
          Cały ten gnojaczek GGG nie wszystko wymyśla samodzielnie. Widać tam fascynacje takimi "historykami", jak dla przykładu Ewald Pollok, którego cechy osobowe dziwnie pasują do gnojownika GGG. Wspomniany Ewald dość późno odkrył w sobie talent historyka, bo dopiero zaczął pisać dobiegając sześćdziesiątki. Nieco później zaczął się tytułować doktorem. W swoich książkach stara się udowodnić, że Polacy byli gorsi od hitlerowców. O dowody specjalnie się nie troszczy, bo produkuje własne. Na gnojaku GGG też mają dowody własnego chowu i naukowe aspiracje. Jednak tak na oko ich wykształcenie jest nie większe, jak trzy lata zawodówki w przykopalnianej szkole. Balleścina, dla przykładu, uważa się za największego tłumacza. Na warsztacie ma obecnie Biblię. Nie wiadomo z czego i na co ją tłumaczy, bo każdy język, którego usiłuje używać na GGG, zdradza w nim tumana, nieuka i zwykłego bebloka z ledwie skończoną szkołą podstawową.
          Ostatnio gnojak GGG przeżywa zastój i brak zainteresowania, bo widuje ich jak się szwendają po różnych forach pod anonimowymi nickami. Zdradza ich jednak, jak w wypadku zboczeńców, i zwykłych opryszków, już tutaj wspomniany "modus operandi".
          • Gość: Zyfel Re: a ja miałem nadzieję,że... IP: *.play-internet.pl 11.05.13, 11:22
            A tyn Fatum skad tam sie wzial? Czytajonc go to niewiele wiy o Slonsku...
            • Gość: SzlyzjerBoroczek Re: a ja miałem nadzieję,że... IP: *.free.aero2.net.pl 11.05.13, 13:49
              Jacek to gorol, kiery dorobiył se unkla Anzylma, niby richtig Ślonzoka. Tyn Anzylm to taki mityczny smok wawylski, kiery niby istniał. Chop szuka akcyptacji i na gnojoku jom znalozł. Tyn ciul myli Zaglymbie ze Szlonzkiem.
              • Gość: Alojz Re: a ja miałem nadzieję,że... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.13, 18:40
                Ta jego slaska baba to tez wytwor chorej glowy Fatuma.
    • Gość: jokel Re: Świat się kończy, gnojok ggg jako źródło wied IP: *.plastcom.pl 11.05.13, 07:45
      Z was gorole, na GGG i tak pożytku nie było. Taplajcie sie w gnojoku biednej Silesiany.
      To wasze dzieło
      • Gość: kołtun_bendzyn_sra Re: Świat się kończy, gnojok ggg jako źródło wied IP: *.opera-mini.net 11.05.13, 08:36
        Ormowskie i Ubeckie pomioty ,parafialne śledzie i dedektywy ze Gorolowca skończą jak ta padlina pod Białą Rawską.....a genetyki nie zmienisz,hołota,dzicz i kałmuctwo zakier_zońskie w czystym wydaniu,czyli bękarty pojałtańkie na czasowym erholungu .I nie ma potrzeby ich zmieniać,i tak są tu zbyteczni, znikną jak pierdnięcie materii.
      • Gość: SzlyzjerBoroczek Re: Świat się kończy, gnojok ggg jako źródło wied IP: 78.30.80.* 11.05.13, 08:43
        Niy mosz racji jokel. Spory ze gorolami som prawie jedyną atrakcją gnojoka ggg. Na argumynty gymbalskiygo czynsto nie możecie nic pedzieć. Z innych rzeczy lubię poczytać o dawnej historii Ślonska.
        Berncik czasem wciepuje fajne koncki.
        • Gość: Qrr Re: Świat się kończy, gnojok ggg jako źródło wied IP: *.play-internet.pl 11.05.13, 09:17
          Byl niejaki brat Jakuba(chyba starszy czlowiek), ale tez odpuscil sobie to forum.
          • Gość: SzlyzjerBoroczek Re: Świat się kończy, gnojok ggg jako źródło wied IP: *.free.aero2.net.pl 11.05.13, 09:39
            Ja, tyn chop mioł wiydza i kultura.
          • firiduri2 Re: Świat się kończy, gnojok ggg jako źródło wied 13.05.13, 08:54
            Tak, Rzeczywiście Brat_Jakuba i Anton odbiegają od całej reszt i są wyjątkami na GGG
            • Gość: łeb_gorolaKapusty Re: Świat się kończy, gnojok ggg jako źródło wied IP: *.free.aero2.net.pl 13.05.13, 09:01
              a ty frydurnoto już nie dobiegłeś, zostałeś w krainie komucho_ ORmowca_kapusia, donosiciela i inwigilanta gminnego,co jest zgodne z genetyką po matce pisuardessie z bendzińskiego wakzała...
              • firiduri2 Re: Świat się kończy, gnojok ggg jako źródło wied 13.05.13, 11:18
                Nie męcz się, bo udusisz się własnymi plwocinami. Przy tym stanie twojego intelektu obrażenie kogokolwiek jest poza twoim zasięgiem.
                • Gość: łeb_gorolaKapusty Re: Świat się kończy, gnojok ggg jako źródło wied IP: *.free.aero2.net.pl 13.05.13, 11:30
                  wal siem, durny qutasie
                • Gość: źradełkoSzczęścia Re: Świat się kończy, gnojok ggg jako źródło wied IP: *.opera-mini.net 13.05.13, 11:52
                  widzisz i czujesz frydurna qoorwo smak plwociny, gdy odbita wróciła do ciebie.I tak będzie nadal,ofiaro kałmuckiego stryhulca i pis_suardessy z wychodka czeladzkiego PKP.
                  • firiduri2 Re: Świat się kończy, gnojok ggg jako źródło wied 13.05.13, 14:12
                    He, he. Można się ubawić. Wyskrobku, a komu ty możesz zaszkodzić? Prezentuj dalej swoje kalectwo umysłowe, pokazuj tego swojego kikuta mózgowego. Dawniej takie anomalie to po targowiskach dawały występy w duecie z jakąś babą z kutasem. W dzisiejszych czasach musisz dawać występy w internecie, ale nic własnego nie wymyśli ta twoja rozkwaszona mózgownica, a właściwie, ten twój mózgowy strupek.
                    • Gość: Chop byz galot Re: Świat się kończy, gnojok ggg jako źródło wied IP: 78.30.87.* 13.05.13, 14:53
                      Żeby te inwektywy były chociaź wpisane odpowiednio w szyk zdania, stylistycznie, to można by takiego szlyzjerka uwaźać za inteligentnego soronia. A tu panie, bida z nędzą, durnotę pedzą.
                      • Gość: polotońGołodoopiec Re: Świat się kończy, gnojok ggg jako źródło wied IP: 84.39.164.* 13.05.13, 15:34
                        ale kalesrakach na gorolskim łbie.
        • Gość: ! Re: Świat się kończy, gnojok ggg jako źródło wied IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.13, 20:25
          Marjanek Hynio(prawdziwy) dlugo nie wytrzyma i pojawi sie na forum, hehe. Pewnie caly czas czyta posty na forach Gazeta.
          • Gość: Julek Re: Świat się kończy, gnojok ggg jako źródło wied IP: 93.154.135.* 11.05.13, 20:29
            Dostoł sztraf za uobraźaniy gorolli. Prewyncja przede wszistkim. Ale mosz prawiy co paluchy go swyndzom. Dugo niy strzimie. No a wtedy....
            • Gość: ! Re: Świat się kończy, gnojok ggg jako źródło wied IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.13, 20:34
              Zas bydzie kara:-)
              • Gość: PrzacielSzlyzjerów Re: Świat się kończy, gnojok ggg jako źródło wied IP: *.free.aero2.net.pl 11.05.13, 22:38
                Julek tysz go uopierdhoulił, bo dlo profesora miyć takiygo bhracika to sroga gańba.
    • Gość: Egon Re: Świat się kończy, gnojoki sie wadzom IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.05.13, 10:11
      wszechpolskie szczekaczki skoczyly se do gardla,buhahaha,normalka u wszechpolskich"ptaszkow"
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13898463,Spor_prawicowych_telewizji__Rydzyk__Skad_TV_Republika.html#BoxSlotII3img
      • Gość: jokel Re: Świat się kończy, gnojoki sie wadzom IP: *.plastcom.pl 13.05.13, 12:38
        Impulsywny, durnie pyskaty, głupi. Lepij mu z drogi zlyź, kto?
    • Gość: GorolPurysta Re: Świat się kończy, gnojok ggg jako źródło wied IP: *.free.aero2.net.pl 13.05.13, 15:46
      piękna nasza mowa ....oj_czysta
      .........................................................

www.youtube.com/watch?v=0xtfNOIREfg
      • Gość: kołtunZkonopielką Re: Świat się kończy, gnojok ggg jako źródło wied IP: *.play-internet.pl 13.05.13, 16:14

Ale zdolna gorolica :bez inwektyw,szyk zgodny,styl czysty polski-oczywisty,słownictwo bogate nawet mowa ciała z. ..dykcją zagłebiowską.
        Prawdziwa matka-poltońska.
        ..............................................

Żeby te inwektywy były chociaź wpisane odpowiednio w szyk zdania, stylistycznie, to można by takiego szlyzjerka uwaźać za inteligentnego soronia. A tu panie, bida z nędzą, durnotę pedzą.r
        • Gość: Chop byz batek Re: Świat się kończy, gnojok ggg jako źródło wied IP: 93.154.128.* 13.05.13, 18:22
          Z wyglondu baba w sam roz dlo szlyzjera. Suownictwo tysz uodpowiednie. Stan umysłu w som raz dlo szlyzjera. Czimcie se szlyzjerzy w rzić kopani, buhahahaha.
          • Gość: sutener Re: Świat się kończy, gnojok ggg jako źródło wied IP: *.play-internet.pl 13.05.13, 18:35
            gołosoopcu ,fajnistą siostrunię masz,taka zajebista gorolica....odpad z ruskiego burdelu.
            • Gość: ruraGorolicy Re: Świat się kończy, gnojok ggg jako źródło wied IP: *.free.aero2.net.pl 13.05.13, 20:27
              ciekawe, ze te frydurne gorolice są takie wyszczekane,nawet władzy nie uszanują , tylko od razu publicznie ....z grubej rury jadą
              • Gość: Chopek roztrophek Re: Świat się kończy, gnojok ggg jako źródło wied IP: *.free.aero2.net.pl 13.05.13, 21:38
                Szlyzjerstwo mo jakas wuadza????? Kaj pierona???? To tam musi być mlyko i honik we rzykach. Dowej adres jada tam, bo tysz żech jes zażortym Mniymcem, hahahahaha.
                • szlyzjer88 Re: Świat się kończy, gnojok ggg jako źródło wied 13.05.13, 21:48
                  Gość portalu: Chopek roztrophek napisał(a):

> Szlyzjerstwo mo jakas wuadza????? Kaj pierona???? To tam musi być mlyko i honik
                  > we rzykach. Dowej adres jada tam, bo tysz żech jes zażortym Mniymcem, hahahaha
                  > ha.

Koschdy z nos szlyzjeruff yest Niymcym. Wiela noschych synkuff uo tym niy wiy, ale dohtoor Marian Heinrich Gymbalski im to wytuplikuje na ggg. Juzas ros tam szkryflou do synkuff : "czi wy chopy wiycie co my fschistkie som de iure Niymcami ? I sia synki dowiedzieli i teros som grose Dojczami.

Pyrsk
                  • Gość: Chopek Rozthroppek Re: Świat się kończy, gnojok ggg jako źródło wied IP: 93.154.133.* 13.05.13, 21:58
                    My som ober grosse Dojcze. Te z BRD mogom nom chiulhiki pucowhać, pierona.
                    • Gość: wojtekBezPortek Re: Świat się kończy, gnojok ggg jako źródło wied IP: *.free.aero2.net.pl 13.05.13, 22:08
                      chopku..tukej mosz adressa....Te z BRD mogom ci chiulhiki pucowhać, pierona.

ludzie.gazeta.pl/petronella.kozlowska/0,0.html
                • Gość: frydurnaDowCipa Re: Świat się kończy, gnojok ggg jako źródło wied IP: 78.30.116.* 13.05.13, 21:59
                  tam cza hopa , z rozumem a nie jajami w łebie ..hahahahhhaaah...jeb w ten gorolski łeb!
      • Gość: jhonnyKalesony Re: Świat się kończy, gnojok ggg jako źródło wied IP: *.opera-mini.net 13.05.13, 16:40
        pollsku jenzyka jest sexi jenzyka,cala wunderbara; gutt spass.
    • Gość: frydurnyDowCipa Re: Świat się kończy, gnojok ggg jako źródło wied IP: *.centertel.pl 13.05.13, 17:15
      Jaka jest pierwsza lekcja w polskiej nauce jazdy ?
      Otwierać drzwi przy pomocy klamki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka