Dodaj do ulubionych

Przykład twórczości fatuma

30.01.14, 15:33
Jatzek w sztuce rymowanej najchętniej wypowiada się o pedofilii. Musi czuć jakieś powinowactwa z klerem, bo sam żyje w celibacie, a Ziranko ciepło patrzy fatumowi w oczka.
Ten nieszczęśnik w stopce postów ciągle szkriflo: "Odważni żyją krótko. Tchórzliwi nie żyją wcale. Kim więc jestem?". Stracił chłop poczucie tożsamości. Może mu należy uświadomić kim jest? Sądząc po poniższym wierszu, to twórczość Jatzka musi wypływać z traumatycznych wydarzeń.

Pedofilia wśród kleru
1fatum 07.11.13, 21:52
Nie noszą lampasów i czarny ich strój,
Kapiący od srebra i złota.
Parafian szeregi naciąga na fuj
Hołota, ta czarna hołota…

Maszerują ślepcy, maszerują
I daninę w rękach niosą im.
W kościołach im mózgi formatują
Zostawiając w głowach czarny dym

Obserwuj wątek
    • kubiss Przykład twórczości fatuma kretyna 30.01.14, 17:05
      Dzieki GGG moe si chociaż wirtualnie dowartościować .
      " Teraz ja mam władzę i wreszcie pokaże wam Chamom wasze miejsce " :-)

1fatum 16.01.14, 09:45 Odpowiedz
      Każdy ma prawo wypowiedzi, jeżeli nie narusza regulaminu. Akurat ten użytkownik czasami się odzywa na różnych forach. Każdy posiada numer IP oraz adres MAC. To tak jak dane personalne. Porównując jego numery IP i numer MAC, wiem kim on jest i pod jakimi innymi nickami występuje. Zapewne nie byłby szczęśliwy, gdybym zamieścił te informacje.
      Sprawdzenia dokonałem, bo jego styl pisania wydał mi się znajomy, choć sądziłem, że potrafiłby wnieść coś więcej niż krytyka.
      Autor: 1fatum ˘ 14.12.13, 22:54
      Cały czas mam obawy, czy nie za ostro reaguję. Staram się unikać represji, kiedy nawet przykre słowa padają, ale mieszczą się w granicach przyzwoitości. Kiedy głupota wyrasta ponad Himalaje.
      Nie pozwolę na znieważanie Ślaska i Ślązaków.
      Jeżeli się komuś to forum nie podoba, to pisać nie musi. Jak pisze, to ma obowiązek przestrzegać regulaminu. Jeżeli postępuje inaczej, to wypada.

Autor: 1fatum ˘ 03.11.13, 08:54

Nie znam odpowiedzi o ich miejsce narodzin, ale wiem, dokąd odlatują.

Po numerze IP i innych identyfikatorach wiem, że jest to nasz stary "znajomy" występujący pod wieloma nickami. Wcześniej za naruszenia regulaminu ma zakaz pisania i teraz przychodzi tutaj smrodzić. Jak się jeszcze nieco mu uzbiera, to będzie podstawa do rozważenia, czy nie występuje przypadek opisany jako stalking. Już sama ilość skasowanych nicków daje temu dowód.

Niech potraktuje ten wpis jako ostrzeżenie.

Autor: 1fatum ˘ 15.10.13, 16:23

Jak słusznie zauważyłeś, to temat nie jest "Gliwicki". Jeżeli inni forumowicze uznają, że wykracza on poza tematykę forum, to zostanie skasowany.
      Demokracja musi być.
      Pierwszym, który wnosi o skasowanie jest forumowicz kris.tofus.

Autor: 1fatum ˘ 31.08.13, 22:03
      Dodaj do ulubionych
      Odpowiedz
      Skasowałem naruszający regulamin wpis. Jak się nie zmienisz, to i ty polecisz w niebyt.
      Naruszania regulaminu nie toleruję. Zapoznaj się z nim, a później pisz.
      _________________________________________________________________________________________________________________
      Autor: 1fatum ˘ 21.07.13, 00:12
      Dodaj do ulubionych
      Odpowiedz
      Tu nie chodzi o dokopywanie, bo nie piszę o kimś konkretnie, tylko o zasadzie. Od jakiegoś czasu nie tylko w Internecie obserwuję klasyczne chamienie. Niektórzy zapominają, że za swoje słowa ponoszą odpowiedzialność, a co najważniejsze nie każdy pozwala się poniżać.
      Ja mogę pisać o sobie i o tym, że nie pozwalam innym na chamskie zachowanie. Jeżeli przekracza ono granice prawa, to z tego prawa korzystam. Nawet koleżeńskie relacje powinny mieć umiar i takt. Pisząc o ewentualnych konsekwencjach chcę przypomnieć, że wszyscy odpowiadamy za czyny i słowa.
      Ta uwaga dotyczy tych, którzy pojawiają się na GGG i dokonują wulgarnych wpisów, które lądują w śmietniku razem z ich nickami. Muszą też wiedzieć, że skasowanie wpisu nie oznacza, że został skasowany czyn zabroniony.
      ___________________________________________________________________________________________________________________________
      Autor: 1fatum ˘ 14.12.13, 16:31

Zapewne nie byłoby pytań, gdybyście wiedzieli kim jest ten osobnik i co wypisywał. Już wcześniej napisałem i powtarzam - raz zbanowany ma zakaz pisania i nie jest ważne co napisze i pod jakim nickiem. To jest ciągle ta sama osoba. Ja mam wgląd w dane i wiem kim on jest.
      Gdybym postąpił inaczej, to ustalone zasady byłyby bezwartościowe. Wtedy można naruszyć wszystkie zasady i po otrzymaniu zakazu pisania logować się pod nowym nickiem, jakby nałożona kara została anulowana.

Zakaz obowiązuje i wszystko co napisze odchodzi w niebyt. Jeżeli właściciel forum przywróci mu prawo pisania, to ja nie zaprotestuję.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Autor: 1fatum ˘ 18.05.13, 23:46
      Dodaj do ulubionych
      Odpowiedz
      Klasa zależy od rozmówcy. Kulturalnemu wystarczy sugestia, a z chamem trzeba po chamsku.

W odpowiedzi "żydowi-tułaczowi" - jeszcze nie zapracowałeś na kasację, ale staraj się mocno staraj, a spełnię życzenie. Na razie w niebyt odleciał post, a kiedy zapracujesz, to i ty wyfruniesz.
      ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
      1fatum 14.01.14, 17:17 Odpowiedz

Spokojna twoja łeb!
      Normalnych ludzi nie banuję, tylko idiotów.
      Uważaj, bo mocno zbliżasz się do granicy i chcąc pisać będziesz jak taki K..... musiał zmienić nick. Jemu to nie pomaga, choć stara się mocno.

Jest tego znacznie wiecej ale nie chce mi sie tropić i kopiować tych wypocin .
      I tak się już wysiliłem :-) . Większego kretyna nie widziałem .
      Hanys Hans miał swoją klase jako moderator !

• petronella.kozlowska Re: Przykład twórczości fatuma kretyna 13.05.24, 18:20
        babcia chce odwiedzić wnuczkęą a wnuczka zabita - miała dwa latka

www.bild.de/regional/sachsen-anhalt/halle-maedchen-2-tot-in-wohnung-entdeckt-mutter-erzaehlt-furchtbare-geschichte-66410db03f654932db31d013
        • petronella.kozlowska Re: Przykład twórczości fatuma 23.05.24, 08:37
          niemieckiego z partii FDP

pan pozuje do zdjęć nago, liże szczotkę do toalety, imituje onanizowanie

następnie śpiewa Deutschland, Deutschland über alles

i wkłada sobie przy tym dildo do odbytu
          • petronella.kozlowska Re: Przykład twórczości fatuma 12.07.24, 06:55
            rumble.com/v4w4z8u-als-kleine-strafe-fdp-politiker-leckt-bahnhofstoilette-und-klobrste-ab.html

> niemieckiego z partii FDP
            >
            >
            > pan pozuje do zdjęć nago, liże szczotkę do toalety, imituje onanizowanie
            >
            > następnie śpiewa Deutschland, Deutschland über alles
            >
            > i wkłada sobie przy tym dildo do odbytu
            • petronella.kozlowska Niemcy to chory kraj 05.09.24, 07:26
              2000 hippisów założyło obóz w górach Harz i zniszczyło środowisko

tańczyli nago

www.bild.de/regional/hannover/illegales-camp-im-harz-nackt-hippies-hinterlassen-5000-kilo-kaka-im-wald-66d7536204efa64d75224a13

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka