Gość: OBERSCHLESIER IP: *.dip.t-dialin.net 20.06.05, 22:01 zcasopismo kazdego slazaka: www.wochenblatt.pl/php/index.php3?archiwum=1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silesia7 Re: SCHLESISCHES WOCHENBLATT 21.06.05, 09:23 Wydaje mi sie, ze "Unser Oberschlesien" jest lepsze od "SW", bo jest w calosci po niemiecku: www.oberschlesien-aktuell.de/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly kazio Re: SCHLESISCHES WOCHENBLATT IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 21.06.05, 23:11 A co chcial K.Kutz powiedziec poprzez "mozemy sie germanizowac" to nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: SCHLESISCHES WOCHENBLATT 21.06.05, 23:45 silesia7 napisał: > Wydaje mi sie, ze "Unser Oberschlesien" jest lepsze od "SW", bo jest w calosci > po niemiecku: > www.oberschlesien-aktuell.de/ dla Niemco`w jest lepszy bo oni do dzis` po Polsku nie rozumieja(chodzi mi tylko o znaczenie slo`w), Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stwierdzacz Re: SCHLESISCHES WOCHENBLATT IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.06.05, 23:59 a powinni? Odpowiedz Link Zgłoś