Gość: fajny karlus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 07:50 Ja berlin zachodni!!!!!!!!!!!! Chcę oderwania od Poslki bardzo chcę !!!!!!! i do tego-siem-ce swientochlowice piekary radzionkow tarngory lotnisko pyrzowice i lubliniec. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fajny karlus Re: WOLNE MIASTO CHORZOW !!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 08:11 A jo mom take znajomosci w RFN ze załatwia że co tydzien na Stadionie Slsonkim bydzie grać inno drużyna Budesligi. Roz Bayern Muencehn roz HSV Hanmurg roz fto inny ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny karlus Re: WOLNE MIASTO CHORZOW !!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 08:57 A MUR BUDIET MIEZDU POLSZAJ A NA GORNYM SLONSKIEJ NA 10MIETROW A;E TO POLIAKI TAKO CHTIELI PUST WSTIEGDA!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eichendorff Re: WOLNE MIASTO CHORZOW !!!!!!!!!!!!! 08.09.05, 12:20 Możesz tu być, Sztrykować i szyć, Yno gupio niy godej (nie pisz)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van deer Re: WOLNE MIASTO CHORZOW !!!!!!!!!!!!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 09.09.05, 13:14 eichendorff napisał: > Możesz tu być, > Sztrykować i szyć, > Yno gupio niy godej (nie pisz)! Chlopak jedzie w peletonie intelektualnym kolegow zza Odry, dosc przyznac, ze chwala mu i za to, ze do siadania za klawiatura po spozyciu sie przyznaje :) Toz to powinno byc karalne z urzedu, jak jazda po pijanemu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny karlus Re: WOLNE MIASTO CHORZOW !!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 14:07 Sorry jo ino zartowoł ,3 piwa znowu swoje zrobiły....... kasowac to..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny karlus Re: WOLNE MIASTO CHORZOW !!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 14:11 Wystarczy nom ino autonomia w ramch Polski ,nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny karlus WOLNE MIASTO CHORZOW !!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 14:13 Wystarczy nom ino autonomia w ramach Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny karlus Re: WOLNE MIASTO CHORZOW !!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 12:46 Dobra kasujcie to. Odpowiedz Link Zgłoś
silesian_pl Re: WOLNE MIASTO CHORZOW !!!!!!!!!!!!! 09.09.05, 13:22 a ty się nie zastanawiałeś, żeby iść do poradni aa? Odpowiedz Link Zgłoś