Dodaj do ulubionych

Niemcy pomagają Polsce w1918 podczas tworzenia Pl

09.01.06, 18:09
www.opfergang.de/ok037.htm
Potem w podziekowaniu za pomoc w utworzeniu panstwa Polskigo terror
Ludnosci Niemieckiej mordy, wypendzenia z Heimatu,młode panstwo Polskie
prowadzi wojny napastnicze ze wszystkimi sąsiadami,Litwini,Ukraincy,Deutsche
Rosjanie,Zydzi,młode panstwo wielonarodowosciowe nie umie zapewnic ludnosci
niepolskiej bezpiecznego zycia w ich dotychczasowych rodzinnych stronach
bojówkarze polscy terroryzóją mniejszosci narodowe czy to na Kresach czy
Posen czy Pommern, czy Oberschlesien Kocioł nacionalistyczny młodego panstwa
polskiego zaczyna kipiec nienawiscią do wszystkiego co nie
polskie ,najbardziej do Preussen,kierowane było to poprzez ugrupowania i
zrzeszenia sportowe oraz emisariuszów Wojskowych z Warszawy,lokalnym politykom
mniejszosci Polskiej na tyretorium Preussen obiecywała Warsiawka złote góry
jak to dojdom do koryta jak to bedą dzielic zdobycza ukradzioną gospodarzom
nawet ludnosci Oberschlesien lokalny polityk mniejszosci Polskiej W.Korfanty
obiecywał podczas Plebiscytu kazdemu Slązakowi "Dom i krowę" domu i krowy
nikt nie zobaczył a w ten sposób zostali Górnoslązycy oszukani ale oszustwo
tego typu jus sie nie powtórzy gdyz polakom nikt nie wierzy mają ich dosyc!!

sportowe w panstwie Pruskim

Obserwuj wątek
    • Gość: eurofanatik Re: Niemcy pomagają Polsce w1918 podczas tworzeni IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.01.06, 18:55
      Hehe, takiego belkotu dawno nie czytalem. :)))
      • Gość: van deer Re: Niemcy pomagają Polsce w1918 podczas tworzeni IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 09.01.06, 19:49
        Gość portalu: eurofanatik napisał(a):

> Hehe, takiego belkotu dawno nie czytalem. :)))

Separatystyczny elpresidentesilesia z pozamienianymi kneflami jest lepszy:)
        • black.ok Re: Niemcy pomagają Polsce w1918 podczas tworzeni 09.01.06, 19:55
          Wy to czytacie? gratuluję samozaparcia:)
          • Gość: van deer Re: Niemcy pomagają Polsce w1918 podczas tworzeni IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 09.01.06, 20:02
            Nie wiem jak dla innych, ale ten folklor ma w sobie cos z humoreski.
            • black.ok Re: Niemcy pomagają Polsce w1918 podczas tworzeni 09.01.06, 20:09
              A wiesz van deer, [...]to jest dobry sposób, taki jeden z drugim pomyśli, że
              już przyciął:D
              • Gość: van deer Re: Niemcy pomagają Polsce w1918 podczas tworzeni IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 09.01.06, 20:14
                Kto nie zajrzy to pomysli, ze nie ma do czego zagladac:)

Czasem mnie smieszy jak widze wyciety post a w kolejnym cytowane w slowo w
                slowo perelki poprzednika.
                • black.ok Re: Niemcy pomagają Polsce w1918 podczas tworzeni 09.01.06, 20:18
                  Ja zajrzałem, bo pomyślałem, że to niemożliwe, aby ciebie wycięli:)
                  • Gość: van deer Re: Niemcy pomagają Polsce w1918 podczas tworzeni IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 09.01.06, 20:22
                    black.ok napisał:

> Ja zajrzałem, bo pomyślałem, że to niemożliwe, aby ciebie wycięli:)

Tania socjotechnika z mej strony, bo gdybym dał tekst, że wiadomosc usunieto ze
                    wzgledu na zlamanie regulaminu byloby o wiele wiarygodniej, a tak spartolilem:)

PS. W realu nie omieszkam sobie pobluzgac, zwlaszcza w tych korkach i zaspach.
                  • Gość: van deer Re: Niemcy pomagają Polsce w1918 podczas tworzeni IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 09.01.06, 20:48
                    black.ok napisał:

> Ja zajrzałem, bo pomyślałem, że to niemożliwe, aby ciebie wycięli:)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=34535273&a=34686845
                    Ja tez w ciebie wierzylem Black, i doigrales sie chlopie.
                    • black.ok Re: Niemcy pomagają Polsce w1918 podczas tworzeni 10.01.06, 00:22
                      to jest straszne, van deer, co tu się wyprawia:)
                      • Gość: van deer Re: Niemcy pomagają Polsce w1918 podczas tworzeni IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 10.01.06, 20:29
                        Wlasnie Black, zwlaszcza, ze ten wczorajszy link jeszcze dzialal a byl o tyle
                        pewny, ze juz na "Oslej lawie", a to znow go zmienili. Przemeblowanie czy cus:)
      • arnold7 Re: Niemcy pomagają Polsce w1918 podczas tworzeni 09.01.06, 20:41
        Tu znajdziesz podobny, tez nie warto czytac:
        www.rops.pl
        • Gość: Pit ARNI UTOP SIĘ W BRYNICY W PROTEŚCIE...... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.06, 20:57
          ...przeciwko polskiej okupacji Ślaska. Poprzez twoją śmierć i przez Silesianę
          cały świat z USA i BRD na czele się dowie o zbrodniach polskich na ślązakowcach
          i szlyzjerach. Jak jesteś taki patriotą zrób to dla niepodległego Szloooncka w
          unii z Reichem. Cały glob się wzruszy i przepędzi polactwo ze Szloooncka.
          Bydziesz mioł dynkmal w Katowitz gdzieś wśród familoków.
    • Gość: Pit [...] IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.06, 19:43
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: van deer [...] IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 09.01.06, 19:51
        Chcesz zeby znowu tu z nozycami przylecieli? Daj sobie z tym spokoj Pit:)
        • bartoszcze van deer 09.01.06, 20:25
          jakbyś był zalogowany, tobyś właśnie dostał niebieskiego ptaka eskperta:)
          • Gość: van deer Re: van deer IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 09.01.06, 20:31
            Za jakis czas pewnie tak zrobie Bartoszcze, a za "ptaka" zostaje mi podziekowac.
            • Gość: Pit Re: van deer IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.06, 20:36
              Gość portalu: van deer napisał(a):

> Za jakis czas pewnie tak zrobie Bartoszcze, a za "ptaka" zostaje mi
              podziekowac
              > .

van Deer na Silesianie nimo ptaków in są ptoki. Toć to śląskie forum.
              • Gość: van deer Re: van deer IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 09.01.06, 20:39
                Alam jo zech ni jest nawet "krzok" tym barzij "pniok", a Slonzok ze mie zodyn:)
              • bartoszcze Re: van deer 09.01.06, 20:39
                odezwała się pyra mądrzejsza od admina:)))
                pozdro Pit, a pohamuj czasem tego ozora..
                • Gość: Pit Re: van deer IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.06, 20:47
                  bartoszcze napisał:

> odezwała się pyra mądrzejsza od admina:)))
                  > pozdro Pit, a pohamuj czasem tego ozora..

Trzym sie Adminie i nie dej sie naziolom. Ty musisz ozor pohamowywać z racji
                  urzędu, ja już czytając te .....wiesz co, to naprawdę już nie mogę.
    • Gość: Pit [...] IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.06, 20:01
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: van deer Re: To się q....wa oburzcie..... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 09.01.06, 20:07
        Jestem takim samym Polakiem jak wielu tu piszacych Pit, ale jakos i tak nie mam
        ochoty sie oburzac, bo o to wlasnie im chodzi, a niby czemu mialbym dawac im te
        satysfakcje, przeciez sam uwazasz, ze nie zasluguja. Nie bierz do siebie tego,
        co tu pisza, bo to zbyteczne nerwy sa; a tak to na swoj sposob mi ich zal jak
        probuja zaistniec na zadupiu internetowego forum i im cos ciezko to wychodzi:)
        • Gość: Pit Wybacz van Deer... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.06, 20:14
          ...zawsze ceniłem Ślązaków i nigdy ich nie brałem jako szlyzjerstwo.
          Niezależnie czy chcą być Niemcami czyŚ lazakami-Ślązakami. Zawsze mnie
          wq...wiało to gó..no co się tu produkuje na Silesianie zamiast na forum NPD.
          Tylko wiem jedno, ze tam ich nie chca tak jak u nas niktprzytomny nie
          chce "nowych" Poloków z Litwy i Bialorusi o korzeniach Z KPZR.

Milego wieczoru napije sie Tichauerka.
          • Gość: van deer Re: Wybacz van Deer... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 09.01.06, 20:19
            Mnie Pit nie masz za co przepraszac, ale szkoda patrzec jak dajesz sie tak
            latwo podpuszczac, zwazywszy na to, ze dawniej miedzy wierszami potrafiles dac
            im do zrozumienia ile w twym mniemaniu tu i w realu soba reprezentuja. Zdrowko!
    • Gość: harc mistrz & HKP Re: Niemcy pomagają Polsce w1918 podczas tworzeni IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 20:02
      Toż to PROPAGANDOWA SZLEZJERSKA INWAZJA na "Silesianę"!!!
      Nowy "DRANG NACH OSTEN".(!)
      Wyyyyyyyyyypppppppiiiiiiiiiieeeeeeeeeeerrrrrrrrddddddddallllaaaaaaaaaćććććććć
      stąd szwabskie pomioty!!!
      (HaKaPa)
      ...
      CZUWAĆ, RODACY-POLACY!!!
      • Gość: Pit I o to q...wa chodzi Harc-mistrzu..... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.06, 20:08
        Gość portalu: harc mistrz & HKP napisał(a):

Wyyyyyyyyyypppppppiiiiiiiiiieeeeeeeeeeerrrrrrrrddddddddallllaaaaaaaaaćććććććć
        > stąd szwabskie pomioty!!!
        > (HaKaPa)
        > ...
        > CZUWAĆ, RODACY-POLACY!!!

....nie tylko czuweć ale to gó...no utylizować dla dobra Polski i Świata.Nawet
        gazewm musztardowym czy cyklonem B !!!! Fosgen także jest mile widziany.
        • Gość: harc mistrz & HKP Re: I o to q...wa chodzi Harc-mistrzu..... IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 20:24
          C h e m i o t e r a p i a , jednym słowem, Pit!
          (HKP)
          ...
          CZUWAJMY!!!
          • Gość: Pit Re: I o to q...wa chodzi Harc-mistrzu..... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.06, 20:34
            Gość portalu: harc mistrz & HKP napisał(a):

> C h e m i o t e r a p i a , jednym słowem, Pit!
            > (HKP)
            > ...
            > CZUWAJMY!!!

I jakby co to trza zwiększaść ilośc bekereli na szlyzjerski czereepy, gdyby się
            jeszcze rusoły.

100000000000000 bekereli dla każdego nazi-szlyzjera żeby go od razu spaliło po
            co zakopywać te ścierwa.

żegnam w ich ulubionym zawołaniu, Sieg !!!!
    • Gość: van deer A pana nachtigala-costam przepraszam IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 09.01.06, 20:28
      ze nie dalem sie podpuscic do pyskoweczek i szermierki na epitety, tylko we
      wspoludziale paru innych forumowiczow zrobilem z tego watku towarzyski raut
      przy malym jasnym, ktory widac towarzyszy tu nie tylko mnie.
    • alojs Re: Niemcy pomagają Polsce w1918 podczas tworzeni 09.01.06, 21:01
      Najbardziej podaba mi sie ta fotka jak Deutsche Wehrmacht wyzwala Kattowitz
      Oberschlesier z entuzjazmem witają Landsleute w wyzwolonych Kattowitz, kwiaty
      od mieszkanców wszyscy spiewają Deutschland Lied!!
      • Gość: Pit Podoba mi się kałmuk wyzwalający szloonck...... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.06, 21:16
        alojs napisał:

> Najbardziej podaba mi sie ta fotka jak Deutsche Wehrmacht wyzwala Kattowitz
        > Oberschlesier z entuzjazmem witają Landsleute w wyzwolonych Kattowitz, kwiaty
        > od mieszkanców wszyscy spiewają Deutschland Lied!!

A mnie się najbardzie podobają fotki jak odziały krassnoj armii wyawalały
        szloonck od naizstwosko-szlyzjerskich hitlerówek. Twoich omek alojas, opki były
        wśród wyzwolicieli, sliczna azjatycka rasa.....

Sieg kałmucki pomiocie!!!!
        • alojs Re: Podoba mi się kałmuk wyzwalający szloonck.... 09.01.06, 21:22
          Wtedy kattowitz były czyste od goroli i polaków mieszkali tylko Oberschlesier
          we zgodzie i w swoich tradycjach niedobitki polakowców w 1939 uciekła przed
          Wehrmachtem do swoich sosnowieckich melin!!!
          • Gość: Pit Podoba mi się kałmuk wyzwalający szloonck.... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.06, 21:33
            alojs napisał:

> Wtedy kattowitz były czyste od goroli i polaków mieszkali tylko Oberschlesier
            > we zgodzie i w swoich tradycjach niedobitki polakowców w 1939 uciekła przed
            > Wehrmachtem do swoich sosnowieckich melin!!!

Ale ch...j z nimi Alojs, za to przyszly opki z pałaców jak z basni 1000 i -1 ej
            nocy z nadkaspijskich kołchozów i wyzwoliły szlyzjerów od nazistów, przy okazji
            zmieniając ich genotyp. Słabo dawały d...py szlyzjerskie hitlerówki, ze kałmucy
            pozwolili na powrót polakowcom i gorolom z Sosnowca.

Sieg alojsie kałmucki pomiocie !!!!
            • Gość: Alojs R pit tu mam cos dla ciebie nie wiem czy zgadniesz IP: *.m.pppool.de 09.01.06, 21:55
              www.genealogienetz.de/reg/POS/posen.jpg
      • tomekk04 Re: Niemcy pomagają Polsce w1918 podczas tworzeni 09.01.06, 21:21
        Szlezjerzy jak tchorzliwe psy kazda armie zawsze beda witali kwiatami to taka
        skundlona rasa podwina ogon i udaja ze sie ciesza.
        • Gość: cirano Re: Niemcy pomagają Polsce w1918 podczas tworzeni IP: 83.238.116.* 10.01.06, 13:44
          Taki fajny wontek, i co te zasrance z niego zrobili. Musicie wszysko sp....ic
          gorole? Na sosnowiecke forum z tom szowinistycznom bandom!
          • Gość: saft Re: Niemcy pomagają Polsce w1918 podczas tworzeni IP: 62.159.154.* 10.01.06, 14:00
            no ja gorole to ino poradzom
    • Gość: Wehrwolf Re: Niemcy pomagają Polsce w1918 podczas tworzeni IP: *.m.pppool.de 10.01.06, 18:43
      www.oberschlesien-aktuell.de/volkslieder/o/osliebhei/osliebhei.htm
      Tomki,Koczisy,Pity,Milki,Harcydupki,Ihr kennt mich kreuzweise Arschlecken!!
      • dieter_bohlen Eeeee du naziarsch! Pass auf! 10.01.06, 19:15
        Gość portalu: Wehrwolf napisał(a):

> www.oberschlesien-aktuell.de/volkslieder/o/osliebhei/osliebhei.htm
        > Tomki,Koczisy,Pity,Milki,Harcydupki,Ihr kennt mich kreuzweise Arschlecken!!

Eeeee du naziarsch! Pass auf! Ich komm' nch Stuttgart mit meiner Pump-Gun und
        knall' dich wie einen tollwutigen Hund ab! Fiese nazisau! Verrecke!

Gelle ? ...
        Bleibt auf dem Teppich

Didder.
      • Gość: Pit A jo mom cie werwolf w...... IP: 150.254.85.* 11.01.06, 12:29
        Gość portalu: Wehrwolf napisał(a):

> www.oberschlesien-aktuell.de/volkslieder/o/osliebhei/osliebhei.htm
        > Tomki,Koczisy,Pity,Milki,Harcydupki,Ihr kennt mich kreuzweise Arschlecken!!

A jo mom ciebie ćwierćkałmuku głeboko w d...pie jak i twoich ponów mnimców.

Sieg !!!

• espritt Re: A jo mom cie werwolf w...... 11.01.06, 15:59
          Za lopate sie brac szlezjerskie cwoki,gdyby nie wasze dwie rece chociaz i tak
          lewe ,ale nadajace sie przynajmniej do noszenia kamieni juz dawno by was wszy
          zzarly.
    • nachtigallzbv800 Re: Niemcy pomagają Polsce w1918 podczas tworzeni 10.01.06, 19:53
      www.wintersonnenwende.com/scriptorium/deutsch/seiten/1537poln.html
      Die Polnische Legende von Bolko von Richthofen
    • nachtigallzbv800 Re: Polnische Konzentration Lager für Deutsche 11.01.06, 17:59
      www.oberschlesien-aktuell.de/presse/aktuell/polnische%20kz.htm
      Hier ist genaue Liste! wo wann und wie viele Deutsche sind in Lagern
      umgekommen durch Repressalien,Hunger,Krankheiten und Terror von Leuten wie
      Salomon Morell,Lola Potok und Chaim Studniberg!!!!!!!!
      • Gość: Pit it is very good idea IP: 150.254.85.* 11.01.06, 18:08
        ) Stralkowo, auch im Posener Gebiet, errichtet 1919
        In diese Lager wurden ca. 16.000 Deutsche eingesperrt. Diese beiden Lager waren
        die ersten KZs in Europa.

Patrzac na tyn nazistowski smrod na Silesianie widze ze, musze tam pojechac do
        Strzalkowa ( ok 70-80 km od Posen )na inspekcje,sprawdzic w jakim stanie sa tam
        obiekty. Bo widze ze trza uruchomic tyn pensjonat i dokonczyc misje dla dobra
        Polski i Swiata.
        • eichenau Re: it is very good idea 11.01.06, 18:56
          images-eu.amazon.com/images/P/B000E1NW5A.03.LZZZZZZZ.jpg
          Morden an Kindern,Alten und kranken Deutschen
          • Gość: Pit Re: it is very good idea IP: 150.254.85.* 11.01.06, 19:02
            Tak te dziecioki sa podobne do tych z Poznania ladowanych w mrozie do bydlecych
            wagonow podczas deportacji Polokow z Posen do GG. Ich mieszkania zajmowali
            Baltendeutsche i Mnimce z Besarabii.
        • Gość: KCL Re: it is very good idea IP: *.cymes.net / 213.20.123.* 11.01.06, 19:02
          Masz racje ,a z ciebie bedzie kostka RIF-u
          • Gość: Pit Re: it is very good idea IP: 150.254.85.* 11.01.06, 19:06
            Gość portalu: KCL napisał(a):

> Masz racje ,a z ciebie bedzie kostka RIF-u

Dla wytepienia nazioli żadna ofiara nie jest zbyt wielką.
            • Gość: KCL Re: it is very good idea IP: *.cymes.net / 213.20.123.* 11.01.06, 19:41
              A wiesz wogole co to RiF?
              • espritt Re: it is very good idea 11.01.06, 20:58
                Wloz sobie ten RIF w dup.. bedziesz mial troche przyjemnosci KCL
                • Gość: KCL Re: it is very good idea IP: *.cymes.net / 213.20.123.* 12.01.06, 03:44
                  nie tyle co ty, pieniacy sie na niemieckim tylku
                  podam ci cynk
                  r to reichstelle; pogoogluj sobie a dowiesz sie na co sie nadajesz
                  • ballest Re: it is very good idea 12.01.06, 07:11
                    "5 listopada 1916 władze niemieckie i austriackie wydały akt uznający
                    niepodległość Królestwa Polskiego od Rosji, (uznający unię personalną z carem
                    rosyjskim za nieważną). W efekcie Akt 5 listopada gwarantował Polakom przejęcie
                    samodzielnej władzy w Królestwie Polskiem. Akt zawierał sformułowania dotyczące
                    stworzenia armii polskiej i udziału Polski w I Wojnie Światowej po stronie
                    państw centralnych .

Na podstawie aktu, 6 grudnia 1916 powstała Tymczasowa Rada Stanu z Władysławem
                    Niemojowskim na czele. Kierownikiem Komisji Wojskowej został Józef Piłsudski,
                    który podporządkował Radzie Polską Organizację Wojskową. Rada otrzymała
                    uprawnienia w obszarze szkolnictwa i sądownictwa. Tymczasowa Rada Stanu podała
                    się do dymisji po kryzysie przysięgowym w 1917. Kontynuatorką jej prac była
                    Komisja Przejściowa Tymczasowej Rady Stanu, a następnie Rada Regencyjna i
                    powołany przez nią Rząd Jana Kucharzewskiego. Po nieudanych próbach pozyskania
                    polskiego rekruta Austria i Niemcy podjęły podobne działania wobec Litwy i
                    Ukrainy.

Akt 5 listopada wywołał żywą reakcję w państwach Ententy. W grudniu 1916 za
                    niepodległością Polski od Rosji wypowiedział się parlament Włoch. Na krótko
                    przed rewolucją lutową car Mikołaj II uznał niezależność Królestwa Polskiego,
                    jednocześnie starając się o pozyskanie Polaków jako sojuszników w walce z
                    państwami centralnymi. W styczniu 1917, czyli zaraz przed przystąpieniem Stanów
                    Zjednoczonych do wojny, niepodległość Królestwa Polskiego od Rosji uznał
                    prezydent Woodrow Wilson.

Choć sam Akt 5 listopada nie dawał Polsce pewnej i konkretnej wizji przyszłej
                    niepodległej Polski, to wywołał on na świecie tak szeroki rozdźwięk, że jego
                    ogłoszenie wydaje się być kluczowym czynnikiem w polskich staraniach o
                    odzyskanie niezależności Królestwa Polskiego od Cesarstwa Rosyjskiego."

Kazdy normalny czlowiek wie, ze Polska powstala w 1916 roku, tylko Polacy nie !
                  • espritt Re: it is very good idea 12.01.06, 16:18
                    Nie kozacz na necie KCL, w realu to znajac zycie cienias i tchorz jestes.
                    • Gość: KCL Re: it is very good idea IP: *.cymes.net / 213.20.123.* 12.01.06, 19:15
                      No to spotkajmy sie , zobaczysz jak w mgnienie oka sie w banke mydlana
                      przeistoczysz
                      • espritt Re: it is very good idea 12.01.06, 19:36
                        Bardzo bym chcial zebys taki mocny byl w realu,ale znajac zycie jestes mocny w
                        gebie ,szkoda czasu na spotkania przerabialem takich wirtualnych twardzieli.
                        • Gość: KCL Re: it is very good idea IP: 213.20.123.* 13.01.06, 10:53
                          No to spotkajmy sie ;wytne ci dwoma cieciami ozor z dupa i wszystkimi
                          narzadami miedzy nimi
                          • espritt Re: it is very good idea 16.01.06, 15:19
                            Ty psie KCL ,jak znam zycie to jestes zwykly leszcz z neta,jakbym mial pewnosc
                            ze sie pojawisz to z nie wachalbym sie ani chwili,ale ty tylko szczekasz kundlu.
        • oberschlesier88 Bereza Kartuska to Galicja wg. dojczszlezjera 11.01.06, 20:02
          Gość portalu: Pit napisał(a):

> Patrzac na tyn nazistowski smrod na Silesianie widze ze, musze tam pojechac do
          > Strzalkowa ( ok 70-80 km od Posen )na inspekcje,sprawdzic w jakim stanie sa tam
          >
          > obiekty. Bo widze ze trza uruchomic tyn pensjonat i dokonczyc misje dla dobra
          > Polski i Swiata.

Pit, to wyssana nazistowska propaganda. Kilka przykładów : Bereza Kartuska leży
          wedle tego imbecyla co to napisał w Galicji :) a nie na Białorusi czy też wtedy
          na Polesiu. No a Jaworzno leży koło Częstochowy:). No i uzbrojeni dywersanci w
          Bydgoszczy uzbrojeni po zęby i strzelający w plecy, dla nazisty brązowi
          bohaterzy. To śmierdzi po prostu Goebelsem i typowym nazistowskim
          dojczszlejzierem. Szkoda że umknęło to ludzkie, (tak niestety ludzkie) bydło
          denacyfikacji!!!

Glueck Auf!!!
          Oberschlesier88
    • nachtigallzbv800 Re: Niemcy pomagają Polsce w1918 podczas tworzeni 11.01.06, 20:35
      www.johnsack.com/an_eye_for_an_eye_photographs.htm
      Hier haben wir Krem della Krem! Lager Kommando die Deutsch Schlesier in
      der Tod geschickt haben.
      • oberschlesier88 Dla ślepoka i bajkorza 11.01.06, 20:48
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=639&w=34679211&a=34809147

Glueck Auf!!!
        Oberschlesier 88
    • nachtigallzbv800 Re: Niemcy pomagają Polsce w1918 podczas tworzeni 13.01.06, 04:56
      www.ostpreussenheimat.de/01-foren-beitraege/M%E4rz-2002.html
      LANDRAUB,VERTREIBUNG,MORD,LAGIER FÜR DIE DEUTSCHE,POLONIZACJA,
    • alojs Re: Niemcy pomagają Polsce w1918 podczas tworzeni 16.01.06, 12:14
      de.wikipedia.org/wiki/Rosa_Luxemburg
      Tu tez mamy okazje podziwiac druga Joanne de Arc,Polka wyznania mojzeszowego
      Komunistka,czyzby Zydzi byli wszyscy komunistami Hm ciekawe tylu bylo bankierow
      Zydowskich, kupcow a tu nagle Pani Rosa prubuje porzadek w Europie najbardziej
      w Niemczech obalic! rewolucja Marksistowska w Niemczech sie nie udaje Rosa
      ginie od kuli prawicowego patrioty, Burzliwa postac ktora w swoim zyciu chciala
      duzo osiagnac idea Leninizmu w Europie Zachodniej spalila na panewce!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka