amoremio 17.07.07, 18:29 Zabawne: W polskiej Wikipedii wpis "Opole" nie ma rubryki "historia". Miasto bez historii ? No i "osoby" = prawie sami Polacy, w tym prawie tylko po 1945. Miasto "bez" historii - ano. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chrisraf Ja, richtig! Zopytek siy w Uopolu fto to bou Emin 18.07.07, 00:09 Pascha...:) To stykniy... :( Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Ja, richtig! Zopytek siy w Uopolu fto to bou 19.07.07, 00:30 bo historia Lopoula zaczyła sie dopiyro w 1945 roku:) tam kaj jo tera miyszkom moja Ouma chodziyła do szkoły ,bo szkoła była,ale w papiorach piszom: szkoła założono w 1945 roku bo tak ponoć z kuratorium kozali im pisać i niy yno ta jedna szkoła tak mo w naszych stronach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Ja, richtig! Zopytek siy w Uopolu fto to bou IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 01:14 en.wikipedia.org/wiki/Emin_Pasha de.wikipedia.org/wiki/Eduard_Schnitzer Odpowiedz Link Zgłoś
fyrlok Re: Ja, richtig! Zopytek siy w Uopolu fto to bou 20.07.07, 17:45 centralbanhof w Opolu: na glownym wejsciem stary piynkny niemiecki napis przykryty zeliwnom tablicom z polskim napisem...... Odpowiedz Link Zgłoś